Hirdetés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
Boci_83
üzenetére
Ne irigykedj, hiába járok a néhány 4-5 évvel ezelőtti 0.5 Mb-es nethez képest 15 Mb-esnél, sokkal nem vagyok előrébb. Ugyanis a fájlátviteli sebesség csak egy dolog, a válaszidő meg egy másik. És nekem az utóbbi igen fontos lenne a netes játékok miatt. Lényegében most ott járok a 15 Mb-es netemmel multiplayer játékok terén, ahol 3 éve jártam az 1 Mb-essel.
Egy ideig mindig jó volt a net, ment stabilan, faszán, aztán a szolgáltató szépen emeli a sávszélt mindenkinél, aminek hatására esténként szarni megy az ember pingje. Most jött el a UPC-nél ez az idő, pedig eddig zsír volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Maneater - Mobilokra tart a cápás kaland
- Mobilinternet
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest