Hirdetés
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz t72killer #7294 üzenetére
Nekünk szoba sem jöhet.
Egész évben bolt, főzés, jaj mit egyek, unalmas a kaja stb.
Szóval minimum felpanzio, az is svédasztalos, hogy lehessen választani." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
modflow
veterán
Rá akartam nézni az élelmiszer árakra.
Létezik, hogy Barcelonaban levő Mercadona szupermarketnek nincs akciós újságra?Arrafelé nem létezik ilyen?
-
t72killer
titán
válasz HUTCHDB #7291 üzenetére
Ezeken a helyeken leginkább az önkiszolgáló apartmanosdi dívik.
Ja és csatlakozom a kollégához: Kanári inkább télen üt nagyot . Tenerife nekünk kicsit turistagettós, a szomszéd La Gomerán viszont legalább 5x voltunk már
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
sasa134
addikt
válasz HUTCHDB #7291 üzenetére
Nézd meg a JS-eket meg a Grupoteleket. Sztem ezek jó ár/érték arányúak. Zafirok is nagyon jók, de borsos áron vannak, náluk szezonon kívül vannak jó deal-ek, a saját honlapjukra érdemes ránézni hátha van most vmi előfoglalási akció (én 30%-os akcioval foglaltam egyszer a Zafiro Palmanova -t).
Júniusban 8 éjszaka félpanzióval jó helyen (Pl Alcudiaban) könnyen található 1100-1300 eur között, 4*.
Az Alua Boccaccio-t, Astoria Playat is nézd meg, utóbbi adults only. De persze csillio más is van csak én első mallorcasoknak Alcudiat szoktam javasolni.[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz sasa134 #7290 üzenetére
Mostmár egy jó szálloda kellene.
Az Iberostar-ok tetszenek…de igen borsosak.
4 főre ,1 hét 1-1,2m-bol ki kellene jönnie.komplett.
Határeset, mert most 1,5 körülre tudtam összeválogatni repjeggyel all inclusive ellátással együtt.
Az a bajom, hogy a kinézett hotel eléggé gyerekcentrikus.
Nincs bajom a gyerekekkel, nekem is van három, de a nyaraláson nem biztos, hogy kellően tudnék pihenni úgy, hogy 8 napig sírnak, veszekednek, ordibálnak körülöttem idegen lurkók.Esetleg valami nagyon jó modern, minőségi hotelt tudtok ajánlani?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
sasa134
addikt
válasz HUTCHDB #7288 üzenetére
Akkor semmi meglepetés nem fog érni a szigeten, egyáltalán nem retrobb mint Spanyolország más részei, sőt. Itt a természeti környezet a fantasztikus, északon a hegyek, a csodas utak, kilátók, keleti részén a kisebb öblök a sziklakkal, északkeleten a fehérhomokos sekély vizű strandok, a barlangok, a túraútvonalak, természetvedelmi területek stb
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
válasz mikrofon #7287 üzenetére
Június, szeptember és október eleje a legideálisabb Mallera utazni. A jó öreg skyscanner.com -on érdemes játszani a datumokkal, hogy a legjobb opciókat lássa az ember, én utazás előtt 2-3 hónappal elkezdem már nézni, manapság 100-120eur /fő oda-vissza szezonban már jónak számít, megdrágultak a repjegyek sajnos eléggé.
Avanti Roma
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz sasa134 #7286 üzenetére
Éveken át nyaralunk Spanyolországban, a félszigeten (vagy a kontinensi részén).2005-2012 között. Ismerem őket, ismerem az épiteszetuket is.
Nekem bejött, de a túl retro már nem igazán.
Termeszetesen millió videót néztem már meg, nem nagyon tudok dönteni, ezért is írtam ide. Kicsit más nyaralást szeretnénk, mint eddig, így Szardíniai, Korzika, Canari Szigetek, Mallorca ami most szoba jött.
Az utóbbi években inkább a közelebbi Horvát tengerpartot választottuk, de már előző nyáron is azt mondtuk, hogy hosszabb nyaralásra nem jövünk. Nekem az a bajom, hogy kicsik a települések, kevésbé megragadnak, egyáltalán nem egyediek.Pl. Dubrovnik -ért sokan oda vannak, meg vissza, de nekem igazából semmi egyedi dolgot nem nyújtott. Ha ezt a “stílust” keresem, akkor inkább Olaszország." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
sasa134
addikt
válasz HUTCHDB #7285 üzenetére
Nem, de akkor kezdődtek a turisztikai építkezések, nyilván már a legtöbb épület modern, ne aggódj emiatt. Tele a youtube walking videókkal, illetve Google Mapsen is rá tudsz nézni minden utcára. Arra céloztam ezzel, hogy a legtöbb tengerparti település kis halaszfalu volt maximum, és ezekből városok lettek mára. Majdnem mindegyiknek van kis óvárosi magja, pl Port de Alcudianak is pár macskakoves utca szép régi házakkal, ugyanígy Port de Pollencanak is. Amúgy meg pár kilométerre a parttol megkapod az autentikus (esetünkben katalán/ mallorquin ) építészeti hangulatot, tele a sziget régi több száz éves településekkel.
Június második fele tökéletes időpont, nincs még tömeg, a víz pedig már meleg.[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
válasz HUTCHDB #7281 üzenetére
Az urbános részt mind a két hely tudja ,vannak hangulatos, autentikus települések, de a tengerparti reszek jobbára a 60-70-es évektől kezdődően épült turistas helyek, szállodák, üzletek, éttermek, néhol kis óvárosi maggal
A Kanári-szigetekre sztem télen jobb menni, innen a hideg rossz időből megérkezel a nyárba, de minimum a tavaszba. Az óceán mindig hűvösebb, és a víz sem olyan szép mint Mallorcan, ráadásul ott már Június közepétől szinte kád meleg a víz. Ettől függetlenül mind a két hely jó, de ha a fő szempont a kristálytiszta türkiz tenger és minimális hullámok, akkor Mallorca:[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
HUTCHDB
nagyúr
Sziasztok!
Kinek mi a véleménye?
Mallorca, vagy Tenerife?
Melyik hely lehet jobb nyaralásra?
(Családdal, de mindenki felnőtt.)
Tiszta tengerpart, tiszta (hullámzástól fel nem vert homokú) víz, urbános is, kisebb is, de ugyanakkor hangulatos településekkel látnivalókkal.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
modflow
veterán
-
modflow
veterán
Wizzair-nél mit jelent az, hogy az utalást egy munkanapon belül el kell végezni?
Mihez képest?
A wizzair-től érkezett utalást ismertető e-mail megérkezésétől 24 óra?
Vagy az utólag a wizzair felületen látható időbélyegzőtől 24 óra?Csak mert miért is ne, mi az utolsó pillanatban utaltunk sajnos...
-
Xarina
aktív tag
A La Rambla az abszolút a belváros, Barcelona egyik látványossága. Azt kár lenne elkerülni akár éjjel, akár nappal. Rossz híre pont azért van, mert rengeteg ember megfordul ott csúcsidőszakban, ami vonza a zsebeseket, csalókat ( a Termini környéke is pont ilyen). Ha nem nyáron, hanem február, márciusban mész oda, akkor sem árusok, sem mutatványosok nincsenek, szinte kihalt az egész, ergo zsebesek se nagyon vannak.
A lényeg, hogy nem csak a rossz hírű környékeken, hanem az összes helyen, ahol sokan vannak fokozottan vigyázni kell az értékekre. Pénzt, bankkártyát nem szabad külső zsebben hordani, egypántos táskára, fényképezőgépre nagyon kell figyelni. Rómában (meg még pár másik országban is ) láttam már olyat, hogy női táskát egy kis kampós kés segítségével vágott le egy robogós akár zebrai átkelés közben. Mire a tulaj felfogta, hogy mi is történt, már min. egy utcával előrébb jártak. Mindegyik a belvárosban történt, olyan helyen, ami nemhogy kerülendő, hanem kifejezetten ajánlott a látnivalók miatt. A lényeg, hogy sajnos ilyen helyen állandóan résen kell lenni.
A rossz arcúakról meg csak annyit, hogy vagy 15 éve pont a Termini környékén csaptak le előttem civil ruhás rendőrök az itt a piros, hol a pirosozókra egy menetredszerinti buszból kiugorva. Volt vagy 8-10 rendőr, mindegyik agyontetoválva olyan fejjel, hogy ránézésre simán kiosztottam volna nekik 8-10 évet. Tehát nem minden rossz arcútól kellene tartani, ill. jócskán rendőri ellenőrzés alatt van az a környék.
A csomagmegőrző sem feltétlen lehúzás. Egyrészt a pályaudvaron szerintem van hivatalos is, de az gyorsan megtelhet. Rengeteg kis üzlet foglalkozik azzal, hogy vállal csomagmegőrzést. Nem hiszem, hogy kipakolnának ilyen helyen valamit a táskából, de értéket amúgy sem szabad otthagyni (még a hivatalos csomagmegőrzőkben sem). Általában mindenhol ki is van írva, hogy nem vállalnak felelősséget a benne lévő értékekért. -
Valty
aktív tag
Szia, én évente többször megyek, gyakran laktunk a Termini mellett is, mert a pályaudvar túloldalán lévő utcákban (via Marghera, Vicenza, Castro Pretorio, etc.) egész normális árakon lehet szállást találni, ha előre foglalod. Egyelőre soha semmilyen gond nem volt
Az pályaudvar éjjel 1kor zár és reggel 4 körül nyit, az utolsó metró éjfél körül indul.Esetleg az Angyalvár (Castel Sant'Angelo) mögötti utcákban nézelődjetek, ezek 10-15 perc sétányira vannak a Piazza Navona-tól és árban is egész elérhetőek
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
Persze ha extran figyel, és bízik ennyire a magában akérdeő, jól el tudja tenni a cuccait ő és a párja akkor nem lehet gond.
Barcelonaban a La Ramblan volt a szállásunk de nem volt gond, este nem jártunk ki nagyon, de már az egy átfoglalt szállás volt, zürösebb helyekre foglaltam 2x is sajnos, de a véleményekben mélyebbre jutva rákeleltt jönnöm hogy skipelősek azok a helyek. -
Xarina
aktív tag
Nápoly más tészta, az tényleg veszélyesebb, de a zsebesekre mindenhol figyelni kell.
Rómába a Termini az egy közlekedési csomópont, így sok esetben sokszor elkerülni sem lehet. Ráadásul a környéke (mint mindenhol máshol Rómában) tele van érdekes helyekkel. Elég olcsó környék, így a szállások is elég olcsók a közelben. Rengetegen szállnak meg arra. Tény, hogy figyelni kell és észnél kell lenni, de azért nem mondanám kerülendőnek. (Az első hozzászólásodból meg pont az jött le, hogy a fegyveres rablásra is nagy az esély.) -
arcsin
senior tag
Nekünk luggage store-t is ajánlgattak kétes alakok a termini környékén, amellett hogy azért figyelni kellett a zsebesekkel.
Nápolyban nem tudtad elvenni a jegyet az automatából amíg végig nem hallgattad 2 nyelven hogy vigyázz az értékeidre
Természetesen én sem azt mondtam hogy 1-2 vesével kevesebbel térnek haza, de azért kerülendő környék a Termini szerintem. Főleg sötétedés után gázos, nappal túlélhető ha figyelsz.[ Szerkesztve ]
-
Xarina
aktív tag
Minden pályaudvar környékén nagyobb az esély a zsebesekre, a Termini környéke is viszonylag elég pattant hely (nem véletlenül olcsó környék), de azért annyira nem durva, mint ahogy arcsin lefestette. Fegyveres rablás meg elég ritka. Ésszel kell lenni, de ez mindenhol igaz.
-
arcsin
senior tag
No way hogy Rómában vagy Nápolyban a föpalyaudvar közelében szálljak meg. Instant kirablás, lehuzas. Érdemes megnézni a helyi közlekedést hogy 10-15 percnyi vonatra mi van. Emlékszem nekünkpár éve nemigen jött 1oran at a terminibe a busz (induloallomasa volt, elv. 8percenként járt) más buszokkal sem volt több szerencsénk.) Villamos/vonat volt csak megbizhato.
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Feleségemmel március 19-23-ig megyünk Rómába egy kis városnézős tripre. A központ környéki szállások elég brutál áron vannak. Le is foglaltam bookingon egy "Rome Arena - exclusie apartment in Roma Termini" nevű szállást a vonatállomás mellett 160.000 Ft-ért, ennyiért ez volt a legjobb. Ingyenes lemondható, szóval tippeket, tanácsokat szeretnék tőletek kérni, hogy tudtok-e ajánlani valami jó szállást hasonló áron? A központi elhelyezkedés lenne az elsődleges szempont, de azért nézzen is ki normálisan Reggeli meg ilyesmi nem fontos.
Köszönöm szépen előre is!
-
Xarina
aktív tag
Kimész és egy helyi ingatlanos irodában el tudsz intézni mindent. Ne itthoni közvetítőkön keresztül próbálj vásárolni, feltéve, ha nem 5x árat akarsz fizetni. Kint bérelj egy tolmácsot, aki segít. Rengeteg eladó ingatlan van olcsón, de az utóbbi időben eléggé fellendült megint az ingatlanpiac.
Turista vízumot 6 hónapra lehet hosszabítani a Mogammában fillérekért (monduk vagy 10 éve hosszabbítattam utoljára, akkor 2 hónapra volt vagy 80 ft körül), de ingatlantulajdonosként amúgy sem turistavízummal fogsz kint tartózkodni. 60 vagy 65 éven felüliek meg korlátlanul tartózkodhatnak az országban turistaként is. -
t72killer
titán
Én mondjuk igencsak óvatos lennék, de az ingatlanos topikban pont nemrégiben linkeltek egy ILYET. SzVSz egyáltalán nem olcsó, komoly kérdőjel az adókörnyezet, fenntartási-használati költségek, lehetőségek. Kapásból, hogy pl mennyi ideig tartózkodhat nem-egyiptomi állampolgár az országban (gondolom nem vagy az, ha az lennél nem tetted volna fel a kérdést ).
-
sike!
tag
Egyiptomban hogy lehet lakást vásárolni?
-
Zeki
nagyúr
Visszatálós beköszönős, puszi-pá mindenkinek!
-
dkaro
őstag
Én is épp Szlovéniába keresek szállást. Természetközeli házat, Bovec és a Bohinji tó között. Ha valakinek van a tarsolyában, ne tartsa magában.
-
-
t72killer
titán
, az ilyesmi jó lenne, a gyerkőcök alvásciklusa miatt is. Frankón alszanak repülőn, csak ha az éjszaka közepén van egy átszállás, az nem ideális.
Azt látom, hogy Glasgow kiindulással az Emirates már kb mindenhova is elvisz fejenként 800 fontból, ebből mondjuk 300at le kéne még faragni, hogy emészthető maradjon. Légitátsaságban közepesen vagyok válogatós, öbölbeli, európai jöhet, a többieket le kell csekkolni mert az se mind1 mekkora üléstérrel húzza le az ember a sok órát (pláne a közben elfekvő gyerkőcök)[ Szerkesztve ]
-
Valty
aktív tag
válasz t72killer #7246 üzenetére
Csak tipp, de a Lufthansa egyik leányvállalata indít közvetlen járatokat Frankfurtból Mauritiusra, nagyjából egész normális árakon.
Esetleg nézzetek rá Lufthansánál a Manchester/Glasgow - Frankfurt - Mauritius járatokra, hátha találtok árban megfelelőt[ Szerkesztve ]
-
Xarina
aktív tag
válasz t72killer #7246 üzenetére
Ha 4-en mentek, akkor szinte minden értéket fel lehet vinni a gépre. Zoknit, pólót meg úgy sem viszik el.
Mauritiuson több a szállásválaszték, ott vannak olcsóbb helyek is. A repjegy kicsivel talán drágább, mint Seychelles de majdnem ugyanaz a kategória (Bár ha ennyire nem mindegy neked a légitársaság, akkor ez a te esetedben nem biztos, hogy igaz).
Mi a helyzet Maldívval? Az elég olcsó, ha nem resort szigetre akarsz menni. Vagy esetleg Sri Lanka/ India (Goa), azok meg extrém olcsón megjárhatók, feltéve, ha az Emitátusokig találsz olcsó jegyet. -
t72killer
titán
Igaz, ez kb 4-5évvel ezelőtti olvasgatás eredménye, tripadvisor fórumból, ha jól rémlik. De ránézek miujság.
#7245: igen, most nézem, h közvetlen Barbadosi járat van elvileg Glasgowból. Ugyan ezek sem déli félteke (csillagászat miatt lenne), de É.sz 15 fok alatt már jó kompromisszum, ha sötét ég is van (Seychelles-en volt, gyönyörű koromfekete ).
Mauritiusról jókat meséltek ismerősök, csak ahhoz valszleg piacra kell dobni a vesémet )[ Szerkesztve ]
-
Valty
aktív tag
válasz t72killer #7234 üzenetére
Esetleg ilyen Aruba/Curacao/Bonaire/St. Lucia/Martinique/Guadalupe/Barbados, stb. szigeteken nem gondolkodtatok? Ezek nagy része az EU-hoz tartozik, Angliából átszállás nélkül is el tudtok jutni (ha nem, akkor Párizsból vagy Amszterdamból biztosan), és gyerekekkel szerintem biztonságosabbak, mint Afrika déli részei
Szerk. Esetleg Reunion (mondjuk ott még nem voltam), Madagaszkár és Mauritius között
[ Szerkesztve ]
-
Xarina
aktív tag
válasz t72killer #7241 üzenetére
mokus1-el értek egyet. A Turkish simán van olyan mint az Emirates (az tény, hogy nem olcsó). Nem tudom hol hallottál rengeteg csomagfeltörésről. Még a régi Atatürk reptéren sem volt ezzel gond, az új reptér meg szinte biztos, hogy totál be van kamerázva. Cairo sem problémás ebből a szempontból (legalábbis a nagy reptér, a kicsi, ahová a wizz megy azt nem tudom, de ott meg nem is lehet nagyon átszállni)
-
mokus1
addikt
válasz t72killer #7241 üzenetére
Mondjuk én ezzel nem értek egyet. Amíg csak ,,olvasni róla", addig hanyatkozom a saját tapasztalataimra. Mentem már qatarral, emiratessel és turkishhel is. Szerintem egy kutya, nem véletlenül van mind a 3 a top légitársaságok között. Kényelmes modern gépek, finom kaják, korrekt, barátságos kiszolgálás. Nálam, az ár vagy az átszállási idők szoktak dönteni ezek a légitársaságok között. De például nekem az american airlines baromi nagy csalódás volt.
-
t72killer
titán
Tróger helyen (az Isztambuli reptér is az, Kairót nem tudom) necces átszállni, mert simán kirámolják a feladott bőröndöt. Dubai (és gondolom a többi Öböl-reptér) ebből a szempontból is szuper.
[ Szerkesztve ]
-
Xarina
aktív tag
-
t72killer
titán
válasz t72killer #7234 üzenetére
Kieg, a mostani, 9napos Lanzarote-i utunk 4 főre repjeggyel, szállással, kajavásárlással, helyi programokkal, bérautóval megállt 2k£-nál. Ennek a duplája fölé nem szeretnék menni valami délebbi uticél érdekében, kiegészítve azzal, hogy 3 hetet maradunk.
#7236: igen, végigpörgettem a desztináció-térképeket, a legdélebbi célpont Sal szigete, ami ugye még Északi félteke.
Seychelles tényleg szuperbiztonságosnak tűnt, La Digue-en bőven sétálgattunk este koromsötétben, átszállás meg ugye Dubai-ban.[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Egy gondolat jövő télre: melyik lehet a legolcsóbb, de gyerekekkel + drága asztrofotós felszereléssel is biztonságos célpont a déli féltekén?
Egyelőre Kanárinál csak 1x merészkedtünk délebbre, Seychelles-re, ez anno igencsak bukszakopasztó volt (szumma 2k+EUR repjegyre, szállás kaja nélkül napi 90EUR).
Dél-Afrikáról mindenféle rémtörténeteket olvas az ember, hogy már a reptéren kibelezik a csomagot (sajna a feladottban is lenne pl távcsőmechanika - ami nem óriási érték, de az út értelmét venné el, ha megdurrantanák) + a közbiztonság is kérdőjeles.
Háttérinfó: Skóciában lakunk, azaz ha pl Manchesterből vagy Edinburghből van közvetlen járat, az királyság lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Trawellcat
friss újonc
-
bugizozi
őstag
válasz Des1gnR #7227 üzenetére
+1
Mi is jártunk Bled - Bohinj környékén [link]
Bled kicsit olyan mint Hallstatt, nagyon túristás hely, 1x megnézni jó, de 100x inkább Bohinj, (nagyobb tér, jobban eloszlik a tömeg) bérelj biciklit, olyan kerékpár út van hogy besírsz és micsoda táj
Ezt a kört végig lehet tekerni, a piros rész emelkedik eléggé a nyíl irányába. (az óramutató járásával megegyező irányban praktikusabb menni)
Vogel, Vintgar melett ott van a Savica vízesés, Mostnice vízesés. Pekarna Planika-ban vegyetek jó burek-et Már 2x voltam itt a környéken, de megyünk májusban is harmadjára. (ua a szállás)VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
Des1gnR
őstag
Igen, Bohinj egy álom, nekem a lábamra van tetoválva (Elég fanatikus vagyok )
Viszont sehol sem szabad megállni ami nem kijelölt parkoló. Végtelen sok bűntetést láttam már. Bohinjnál könnyű parkolni, Blednél elég halál a tó mellett, viszont vannak a közeli utcákban parkolók, csak persze akkor mehet a séta le-fel
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
arcsin
senior tag
válasz Des1gnR #7227 üzenetére
Mi is úgy voltunk 2 éve pont. Vintgar szurdok mellett volt közvetlen a szállásunk, kocsival mentünk onnét Bledbe, Bohinji tóhoz, Bohinjba és a Vogel hegyre a nagyon király felvonóval. Persze a szurdokot végigjártuk. Azóta is emlegetem a tavat hogy mennyire hippis feeling volt hogy csak setaltunk mellette és ahol gondoltuk ott átöltoztunk és beugrottunk a tóba fürdeni :) arrol nem beszélve hogy kristálytiszta víz, szinte ásványvízben fürödtünk.
Bledbe a parkolás elvitt egy csomó idöt arra emlékszem. :-/[ Szerkesztve ]
-
Des1gnR
őstag
válasz AMD Power #7216 üzenetére
Menjetek át Bohinji tóhoz, sétáljátok körbe, fel a Vogelre (annál szebbet amit onnan látsz, hmm ).
Bled mellett ott van a Vintgar szurdok, én azt se hagynám ki.
Ajánlom a Mapy.cz nevű alkalmazást amivel tudsz kilátó pontokat keresni minden környéken és könnyed túrákat is. Bled és Bohinj mellett is tudsz sima bringát vagy e-bike-ot bérelni és nagyszerű bringa utak vannak, de érdemes berakni a kocsiba egy supot is.
Én itt szoktam megszállni, kifejezetten tudom ajánlani a konyhájukat. Párom már csak a pizzajuk miatt is vissza szokta sírni.
Ha kérdésed van, írj nyugodtan, akár pm, mivel minden évben megyek, elég jól ismerem ott a járást.
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
t72killer
titán
válasz sasa134 #7222 üzenetére
Legdrágább télikanáris jegyünk az elmúlt 10 évben pedig. Viszont jövőre tuti easyjettel megünk, a ryanair egy rakás szerencsétlenség. Az utolsó napunkat elvették azzal, hogy előre hozták 6 órával a gép indulását
-
t72killer
titán
minibeszámoló Lanzarote-ról: 4esben jöttünk "síszünetre", szupi 25+fokok vannak, ~200EUR-ból jött ki egy Europcar autóbérlés és kb 500ból 9nap self-catering apartman. Északon vagyunk egy úszásra (homok) és egy bogarászásra jó (sziklás) strand van kb fél óra sétára. Voltunk fehér aprórákokat és vulkánmúzeumot nézni (Jameos del Aqua) családilag 50€-ért. Hiányzik a jó takeaway kaja, ami pl Fuerteventurán és Gran Canarián volt a nagyobb spar-okban.
-
sasa134
addikt
válasz Flashback #7215 üzenetére
Júliusban egyértelműen Puerto de Alcudia! Ne is keress mást, ott is sokan lesznek de nem lesz nyomasztó, széles szép part, kristálytiszta víz, alig vannak hullámok,sok szállás, minden van.
[link] [link]Mi is oda járunk gyerekekkel, próbálj meg vhol Playa Alcudia szakaszán szállást keresni, nem pedig Playa de Muro-n, ahol jóval keskenyebb a part.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
Flashback
addikt
-
sasa134
addikt
-
sasa134
addikt
válasz Flashback #7209 üzenetére
szia, Bécsből repülés játszik? Mallorca, Cala Millor például - Június elején (én Júni 5-13 viszonylatban néztem), az Aparthotel Club Simo (8 pont bookingon) elég jó dealeket ad:
2f+2gy, 8 éjszaka apartman (36nm), félpanziós ellátással, ingyenes lemondással, a Booking telefonos appban most 1022Eur helyett 835Eur. Szép medencék, rövid séta homokos part.
Ugyanerre az időszakra a repjegy Bécs-Palma kb 400Eur+ 100Eur feladott bőrönd (Ryanair 2f +2gy retur).
Taxi reptér hotel viszonylatban kb 2x100Eur retur (lehet vmi transzfert csípni biztosan olcsóbban), tehát megvagy 1500-1600-ból, plusz napi ebéd helyben (olcsó, lehet főzni a szálláson, strandra kaját vinni), sztem megáll ez 2000-ből így. És szép tengerparton pihensz: [link] [link][ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
Flashback
addikt
Sziasztok,
Nyaralóhelyet keresünk 3 éves ikerkkel.
Elözö 2 évben Bibionéba voltunk de most kicsit megszaladtak az árak. Már 2000€ lenne egy 6 napos üdülés.
A lényeg hogy legyen a közelbe olyan sekély víz ahol a gyerekek homokozhatnak, nagyjából ennyi. Jó lenne az említett összeg alatt maradni. Kocsi, repülö bärmi jó tipp jöhet.[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
krizoli
tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, tudtok-e olyan oldalakat, amik megbízhatóak, ha arról van szó, hogy olcsó repjegyet keressen az ember, és vásároljon is.
Sok oldal jött szembe, de nem tudom melyik megbízható.A segítséget köszönöm.
-
AMD Power
titán
válasz dellfanboy #7203 üzenetére
Az,hogy neked jó 50 fok árnyékban az nem azt jelenti,hogy másnak az "jó". Az emberek 99%-nak biztosan nem.
-
t72killer
titán
Frenetikus: csóri ryanair a visszaúti gép indulását du 1-ről előhozta reggel 7re . (Lanzarote-ra indulunk nemsoká). Először és utoljára megyünk ezzel a trágyataxival kanárira , még a bérautót is macerás lesz leadni + ugye keljünk kicsi gyerekekkel hajnali 3kor.
-
AMD Power
titán
válasz dellfanboy #7200 üzenetére
Egyiptom? Augusztusban? Soha. Főleg nem kisgyerekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Xarina
aktív tag
Ha valaki jon Egyiptomba csak feketen valtson penzt. Hivatalosan 33 font egy euro, a feketepiacon meg 55-ot adnak most erte. Igy megint rettenetesen olcso lett minden, nem mintha amugy draga lenne.
Augusztusban semmi szinten nem ajanlom Egyiptomot, oktober kozepetol - vegetol van olyan ido, mint az europai nyalolohelyeken augusztusban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest