Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Sziasztok!
Kinek mi a véleménye?
Mallorca, vagy Tenerife?
Melyik hely lehet jobb nyaralásra?
(Családdal, de mindenki felnőtt.)
Tiszta tengerpart, tiszta (hullámzástól fel nem vert homokú) víz, urbános is, kisebb is, de ugyanakkor hangulatos településekkel látnivalókkal.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz sasa134 #7286 üzenetére
Éveken át nyaralunk Spanyolországban, a félszigeten (vagy a kontinensi részén).2005-2012 között. Ismerem őket, ismerem az épiteszetuket is.
Nekem bejött, de a túl retro már nem igazán.
Termeszetesen millió videót néztem már meg, nem nagyon tudok dönteni, ezért is írtam ide. Kicsit más nyaralást szeretnénk, mint eddig, így Szardíniai, Korzika, Canari Szigetek, Mallorca ami most szoba jött.
Az utóbbi években inkább a közelebbi Horvát tengerpartot választottuk, de már előző nyáron is azt mondtuk, hogy hosszabb nyaralásra nem jövünk. Nekem az a bajom, hogy kicsik a települések, kevésbé megragadnak, egyáltalán nem egyediek.Pl. Dubrovnik -ért sokan oda vannak, meg vissza, de nekem igazából semmi egyedi dolgot nem nyújtott. Ha ezt a “stílust” keresem, akkor inkább Olaszország." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz sasa134 #7290 üzenetére
Mostmár egy jó szálloda kellene.
Az Iberostar-ok tetszenek…de igen borsosak.
4 főre ,1 hét 1-1,2m-bol ki kellene jönnie.komplett.
Határeset, mert most 1,5 körülre tudtam összeválogatni repjeggyel all inclusive ellátással együtt.
Az a bajom, hogy a kinézett hotel eléggé gyerekcentrikus.
Nincs bajom a gyerekekkel, nekem is van három, de a nyaraláson nem biztos, hogy kellően tudnék pihenni úgy, hogy 8 napig sírnak, veszekednek, ordibálnak körülöttem idegen lurkók.Esetleg valami nagyon jó modern, minőségi hotelt tudtok ajánlani?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz t72killer #7294 üzenetére
Nekünk szoba sem jöhet.
Egész évben bolt, főzés, jaj mit egyek, unalmas a kaja stb.
Szóval minimum felpanzio, az is svédasztalos, hogy lehessen választani." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Sziasztok!
Hosszú hétvégére pünkösdkor megyünk Ausztriába családdal (már mindenki felnőtt) ide: [link]
Ismeri valaki esetleg a környéket?
Kirandulni, szétnézni tudtok ajanlani valamit a környéken, esetleg visszafele Magyarország fele ami útba esik és érdemes megnézni?
Hallstatt, Whörter see, Graz, Klagenfurt, Salzburg már megvolt.
-
HUTCHDB
nagyúr
Van itt olyan fórumtárs, aki szokott Ausztriába járni?
Fizetős útszakaszakaszokkal (nem autópálya díjjal) kapcsolatban lenne kérdésem." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Firenze, Portofino, Pisa, "5 part" részre szeretnénk elmenni 3 napra 1 héten múlva.
Tud valaki valami jó, de olcsó szállást 4 főre (2 szülő, 2 gyerek, de 21 és 24 évesek)?
Olyan árak vannak EURO-ban (tehát nem forintban sok), hogy kb 2x-e, mint mondjuk 1-2 éve voltak az olaszországi szállások (Booking-on).
Bocsánat, hogy így fogalmazok, de az utolsó, útszéli, retró, szobák kerülnek 300 euroba éjszakánként...
Ha valakinek van ötlete e téren, azt köszönettel venném.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Köszi az infókat, tanácsokat.
Esetleg mit nézzünk meg a környéken, erre van valakinek ajánlása?
Illetve van jó strand a környéken mondjuk egy 1/2 napra kifeküdni a plázsra?
-
HUTCHDB
nagyúr
Autoval megyünk, előtte Isztria, 5 nap tengerpart, így úgy gondoltam, hogy ez után jó lesz egy kis kirándulós, nézegetős aktívabb pár nap.
Nagyon szépen leírtad, összefoglaltad a dolgokat, amivel képbe is kerültem.
Igazabol úgy gondoltam, hogy egy “köztes/kozponti” települést kinezek a környéken, ahonnan csillagszerűen ingazunk úgy, hogy oda fele (Horvátországból) Firenzét letudjuk.
Romaban voltunk, Olaszországban sokszor, így annyira nem vagyunk a nevezetes épületekről épületekre történő városnézés hívei, inkább az atmoszféra es a feeling kell, főleg úgy, hogy (szerintem) a horvátoknál szinte semmi látnivaló nincs.Portofinoban voltak a legnagyobb lányomék, ők mondták, hogy oda mindenképp menjünk el.
Szallassal továbbra is bajba vagyunk, irreálisan drágák. Jó lenne valami egyszerű, de modern (kevésbé retro, mint a többségükre jellemző) kis apartman, amiért nem kell napi 130.000-150.000 forintot fizetni…
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Sziasztok,
Ausztriában tudtok ajánlani olyan tavakat, amelyek nagyon tiszták, és fürdeni is lehet bennük?
Gondolok pl. a Weiisensee, vagy a Achensee-re." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Mallorca-val kapcsolatban lenne kérdésem.
Szeretnénk autót bérelni, kérdésem az lenne, hogy kell-e parkolási díjat fizetni, vagy érdemes -e elektromos autót bérelni a parkolási díjak miatt?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz sasa134 #8272 üzenetére
#8273Xarina
Ez is jó infó volt köszi!Közben sikerült nagyon nagyon jó áron bérelni normál, benzines autót.
Ha valaki Mallorca-n akar autót bérelni, tudok ajánlani kint élő, magyar személyt, privátban." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest