- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AMD Power #8649 üzenetére
Ha van eszük és szerencséjük a helyieknek, valahogy elérik, hogy kezdjék el korlátozni a beutazást. Tenerife egy szenzációs sziget, szerintem eltartják magukat akkor is, ha a lókoszt idétlen barmokat nem engedik be. De lehet, hogy ezt elbaxták már, mert szerintem már a turizmus nem is a helyieknek termel hasznot, hanem a kisebb-nagyobb befektetőknek.
Ha anno félretájékoztatás nélkül megkérdezték volna a helyieket, nyilván azt válaszolták volna, hogy vigyék a faxba a cégek a fapados járataikat...#8648 t72killer: Nem csodálom, hogy megunták. Pont egy éve voltunk ott, főbb időszakokban minden nap dugó volt, szinte minden főbb úton. Mi korán indultunk mindenhová, így tudtuk elkerülni.
Szerk.:
#8650 t72killer Jaja, kb. ennyi lehet ott... -
t72killer
titán
válasz
AMD Power #8649 üzenetére
Az őslakos kb semmit sem profitál a szuperturizmusból: külföldi, v félszigeti spanyol nagybüfik húzzák fel a 20emeletes szálloda v apartmanmonstrumjaikat, "természetesen" mélygarázs nélkül, mondván "az utcán ingyenes a parkolás". A parti "éttermeket" a kínai maffia üzemelteti random európai csórimelósokkal, akik minimálbér mínusz szivatásnyi "összegért" dolgoztatva. A csudi árú ingatlanok eladói már rég németek-angolok-magyarok(!!)...
-
sherlock82
senior tag
válasz
AMD Power #8564 üzenetére
A legújabb Nők lapjában a Mátra és környéke volt porondon.
Én idén ezt céloznám meg viszonylag messze van nekünk, de nagyon megtetszett az ajánlás alapján. Parádsasvári kastélyszálló nagyon tetszik bár, az árát megkérik rendesen.syC
Bibione egy nyaraló település és az idegenforgalmi szezonban aktív igazán.
Ha abban az időpontban mennék nyaralni és biztos nem oda mennék hiszen fürdeni nem lehet.
Akkor inkább Trieszt mert Mo - ról közelebb is van és van látnivaló bőven. -
erdey_a
addikt
válasz
AMD Power #8538 üzenetére
a tengerpart köves, kivéve a "városi strand", az homokos. gyerekekkel mi mindig oda járunk. de pl. az izolai tengerpart / strand csodaszép, érdemes oda is átmenni, átbuszozni.
a hotel szinta a tengerparton van, viszont domboldalban, így visszafelé némi kaptatón, vagy lépcsőn kell menni. a szállodásnak van nagy parkolója, eddig mindig kényelmesen befértünk, de hallottam olyat, hogy valakinek csúcsszezonban csak messzebb tudtak parkolót biztosítani. ilyen tapasztalatom nekem nincs. ottlétünk alatt sosem hasznájuk a kocsit, így érkezéskor lerakom, ezért nem fordulhat elő, hogy a nap végén nem jut hely.
piranba úgyis busszal érdemes átmenni (pár perc) és izolára is jobb úgy.#8539: igen, ez az.
-
t72killer
titán
válasz
AMD Power #8476 üzenetére
Amúgy ez elég drágának hangzik. Pozsonyi, Bécsi indulást is néztél?
A görögökkel sajna mi is meg vagyunk verve, innen (UK) agyrém az érdekesebb helyekre a repülő (árak, menetrend), mindíg az jön ki, hogy Kanárit kb 30-40%-al(!) olcsóbban megússzuk... így nem voltam még soha Görögo-ban és vagy 15x különböző kanári szigeteken... Mo indulással persze más, ott leginkább kocsiba gyömöszölném a családot és irány pl Hvar, Brac, Mljet...
-
Gergőke88
addikt
válasz
AMD Power #8455 üzenetére
Szerencsére nem onnan tájékozódok. itt egy video szerintem sokat elárul:
https://youtu.be/S3lUNMiFrc4?si=HlQHMygf1Ldzridy
tovabbra is tartom hogy itt jó strandolni.https://maps.app.goo.gl/vHJ5X2L4dKUthPCV8?g_st=com.google.maps.preview.copy -
Gergőke88
addikt
válasz
AMD Power #8449 üzenetére
Itt voltam én is idén, viszont bookingon foglaltam és a szoba minimális de újabb/szebb volt.
Egyébként semmi extra, alvasra OK, tengerpart a közelben nem az igazi. Autót kell bérelni (reptéren tok jók vannak) és Alykanas Beach. Legközelebb ha mennek akkor inkább ott néznék szállást.
-
-
Xarina
aktív tag
válasz
AMD Power #8433 üzenetére
Rakj már be egy linket arról, amit neked ad ki találatot. Az elég érdekes, hogy nekem már meg sem jelenik.
De a 2 hotel biztosan nem ugyanaz. Szerintem az 5 csillagos Venus Beach Hotel közelében van egy kisebb szálloda, ami szintén a Venus Beach közelében van és abba a 3 csillagosba foglal az Ibusz. Rengeteg helyen láttam már 8 dolláros 4 Seasons Hotelt a 250 dolláros Four Seasons mellett meg hasonlókat.
Vagy olyasmi lehet, mint a nemrég Portorozban belinkelt szállás, ahol a szállodacsoportnak egymás mellett van 4-5 szállodája az 5 csillagostól a 2 csillagosig és habár mindegyiknek van külön neve a foglalós oldalakon, de a saját oldalán egy név alatt működik az egész külön-külön aloldalakkal.
Mindenesetre a szálloda saját oldalán olcsóbb a foglalás, mint a bookingon, az Ibuszos 3 csillagos árból bőven kijön az ötcsillagos foglalása meg a repülőjegyek pont arra az augusztus 3-10 dátumra. -
Xarina
aktív tag
válasz
AMD Power #8430 üzenetére
Rákerestem az Ibusz oldalán is, de nekem ott legolcsóbbra jóval másfél milla fölöttre hozta ki az egy hetet arra a dátumra ugyanazon feltételekkel és az csak egy 4 csillagos hotel reggelivel, az 5 csillagosok már 2 milla felett vannak: [kép]
Külön rákeresve a 3 csillagosra nem is ad találatot: [kép] -
Xarina
aktív tag
válasz
AMD Power #8428 üzenetére
A bookingos foglalás után 20-30 százaléknyi jutalékot kell fizetni a közvetítőnek (magának a bookingnak), így az eléggé megdrágítja az egészet, míg az iroda meg nagy mennyiségben foglal le szobákat, így ők meg kedvezményesen kapják. Mivel ezzel a szálloda kapacitásának jócskán nagy része már eleve le van kötve, hülyék lennének a maradékot olcsó pénzért kiszórni főszezonban.
Amellett eléggé árnyalja a képet az is, hogy te 2 teljesen más szállodát hasonlítottál össze, még ha nagyon hasonló is a nevük. Az Ibuszos 3 csillagos míg a bookingos 5 csillagos hotel, így azért eléggé érthető az árkülönbözet. -
Xarina
aktív tag
válasz
AMD Power #8412 üzenetére
Én a társaság oldalán néztem egy véletlenszerű dátumra, ott most is kb. ugyanennyi: [kép]
Wizznél csak a wcd árat nézem, mert egyrészt nekem az van, akinek meg nincs, annak is simán megéri már egy retur útnál megvenni, mert rögtön az első útnál visszajön az ára és utána 1 éven keresztül bármikor kedvezményesen utazhat.
Csomagot soha nem adnák fel, főleg amikor már 3 főre 100ezer felett lenne a különbség. Nyáron egyik helyre sem kell meleg cucc, több váltásnyi ruha befér az alapméretbe is bőven. Ha meg valami nagyon hiányozna, akkor kint is meg lehet venni, a különbözetből bőven kifutná.
De én ennyiért sem venném meg a jegyet, lesz ez még olcsóbb is. De amit te néztél, ott is 180 ezer 3 főre a jegy. Az meg azért nem mondhatni drágának főszezonban. Azt meg neked kell eldönteni, hogy megéri-e cipelni a sok felesleges plusz cuccot súlyos pénzekért. -
arcsin
senior tag
válasz
AMD Power #8410 üzenetére
Ha van mosási lehetöség szerintem is felesleges. 2hét Japán most összel már nem fért bele a decathlonos hatizsákba, de csak minimálisan kellett egy feladhatóba pakolni. (Bubifolia, poszterhengerek, 1-1 melegebb pulcsi)
Nyáron nem kell pulcsit, aláöltözöt vinni. Szâllásokon van szinte minden, írják mi van, aztis felesleges vinni. Sokszor törcsit se kell, Mallorcan pld idén elviheto strandtorcsi, pléd is volt a szàlláson. -
Xarina
aktív tag
válasz
AMD Power #8407 üzenetére
Bármelyiket, ami oda megy, de az ultra fapadosoknál drágább a csomag, mint a jegy. Most csak kiváncsiságból rákerestem augusztus 7-13 Alicanteba és csak 50 euró körül van a jegy oda, vissza meg 80 euró a wizznél. Az főszezonra most sem lenne drága.
Az a gond, hogy a nagy légitársaságok meg nem nagyon járnak kisebb üdülővárosokba vagy szigetekre. -
Xarina
aktív tag
válasz
AMD Power #8394 üzenetére
A szálloda saját oldalán és a bookingon (illetve más-más foglalós oldalon) valószínűleg nem ugyanazok az árak és legfőképp kedvezmények lesznek. De a legtöbb böngészővel is le tudod simán fordítani az eredeti oldalt, bár ennek a szállodacsoportnak van magyar nyelvű oldala is: [link]
-
sasa134
addikt
válasz
AMD Power #8385 üzenetére
Hány főre nézel? 2f+2gy? Tippre Mallorca sokkal olcsóbb, 9-10 nap 4* félpanzios aparthotelekert 1500-1700eur között szoktam fizetni 9-10 éjszakára, plusz repjegy olyan 5-600eur (4 főre, 1 nagy bőrönddel, 4 hátizsákkal) Bécsbol. De olcsóbban is ki lehet legozni, ha rugalmas az ember.
Mondom ezt úgy, hogy eddig 9x voltunk családdal. Július elejét nézd. Jah és természetesen saját szervezes, irodai felár nélkül. -
erdey_a
addikt
válasz
AMD Power #8387 üzenetére
ezt és itt foglalom évek óta [link] Portoroz, Hotel Neptun (néha Mirna) félpanzióval, 4 fős családi szobában
25SOMMER50 kuponkóddal még lejön 50 EURoda vagy visszafelé valamelyik barlangot szoktuk megjárni (Postojna vagy Skocjan)
helyben pedig átbuszozunk Piranba meg Izolára. Izolán a helyi sütit, az Izolankát nem szabad kihagyni.
A szállodában van rengeteg medence, a városi strand homokos, van "vidámpark" a parton, és megfizetető kaják. -
erdey_a
addikt
válasz
AMD Power #8385 üzenetére
ezért nem erőltettem én a görög nyaralást. idén már nagyon szerettünk volna repülős, tengerpartost, görög jó is lett volna az itteni ajánlatok alapján, de ilyen áron nem kell.
a töredékéből jó lesz sokadszorra is szlovénia. a különbözetet meg elkiránduljuk ausztriában. nálunk ez a terv -
AMD Power
titán
-
-
blt-blog
kezdő
válasz
AMD Power #8261 üzenetére
Amiatt ahogy es ahova menni akarunk, amennyiert. Olcson akarunk repulni a karibi regioba, ahhoz pedig durvan 350 nappal az ut elott kell megvennunk a repjegyet, mert ahhoz, hogy olcso legyen merfoldekbol kell megvenni, ezek a jegyek pedig hamar elfogynak, mert mindenki ezeket akarja venni. Tehat egy 2026 ev eleji nyaralasra 2025 ev elejen kell majd jegyet vennunk. Azokat a merfoldeket pedig meg is kell elotte szerezni, igy aztan mar par honapja a kolteseinket ugy optimalizaltam, hogy doljenek a merfoldek a vasarlasok utan - peldaul honapokra elore kifizettem rezsiszamlakat es ilyesmi. Szoval a nyaralasnak az anyagi reszet tervezzuk, nem azt, hogy melyik hotel vagy ilyesmi.
-
mrots
junior tag
válasz
AMD Power #8167 üzenetére
Annak idejen amikor eloszor utaztunk a harom honapos kislanyunkkal, 56 kilo feladott csomagunk volt, plusz meg volt a fedelzeten velunk ket gurulos kezicsomag, ket hatizsak cuccokkal es egy harmadik hatizsak amibe a babakocsit pakoltam. Mi nem fapadossal mentunk, tobbe kerult volna a feladott csomag, mint a repjegy.
-
törölt tag
válasz
AMD Power #8167 üzenetére
Igen ez meg a másik, hogy lehet úgy kérni foglalni és akkor benne van az árban, nem kell külön fizetni, maximum ha nagyobb a súly, mint a megengedett.
Tavaly egy srác kollégista volt, ment hétvégére Máltára, egy sima háti táskával. Arra még talán pont jó i. De bőrönddel kényelmesebb, jobban el is férnek a dolgok, ha belefér a méret és egyéb korlátba. Van olyan kisebb bőrönd amit ugye fel sem kell adni, felvihető a fedélzetre is. Egyik ismerős azt javasolta, egyszer.
-
válasz
AMD Power #8089 üzenetére
Nyilván ezek feldolgozott fotók, de ez is magával ragadó sziget! A szél az kb. meg nem állt a fővárosban.
8 éve volt, azóta lehet tömegnyomor lett Karpathos is...Olimposzba mindenképp érdemes elmenni, mert az a város mögötti naplemente élőben is parádés.
Ez a beach volt a legjobb nekünk: [link]
+ a nagyobb. Mint egy mini Laganas öböl, homokos part, kristálytiszta vízzel, hullámmintás iszappal.
[link] -
válasz
AMD Power #7940 üzenetére
Ebből a listából is az derül ki számomra, hogy: "Agyarország előre megy nem hátra..."
Max. 50% inflóciót látok ezekben, nálunk mennyi is étteremben? Legalább 100-150%.A gyros az úgy 2,5-3 volt régebben, 4-5-ért ment az óriás.
Ó, látom a jó kis Stifadot! Nem vészes 13-ért, már a 2010-es évek elején is 10€+ volt.Csak el kellene menni még idén görögbe' is!
-
-
gordonfreemN
addikt
válasz
AMD Power #7918 üzenetére
Tegnap/ma már beszélgettünk.
Végül is szerintem igen, visszajönnénk. Azt is hozzátenném, hogy ez a Csekey Balázs féle túra nélkül nem biztos, hogy így lenne. Nem poén, hogy nekünk akkorát dobott. Nekem ez a látvány, fuuuu: és autóval nem jutsz el azokra a helyekre.
Meg a jó helyek begyűjtése... ha csak lejössz az kutyafaxa. Sokat kell informàlódni, meg hogy nektek mi a jó, minél előbb azt keresni...Ár/érték arány: keveset utaztunk idáig. De a sokat utazott kint élő nővéremnek mutatva a képeket, azt mondta ilyet még nem látott. Pedig sok helyet megjárt már a népszerűek közül (pl dominika, ciprus, etc).
A kaját én itt bírom, pedig nálam ez kritikus szokott lenni.
Az árak olyanok amilyenek,nézd meg a balatont... jó ez is ha az is.
A szállás + autó 5 nap + reggeli 1000€-ból megvolt. Ahhoz képest van medence a szálláson, sok ember nincs rá, van italbár,2 naponta takarítás, szóval okés.
Szerintem ár értékben amúgy fasza, azzal nincs bajA tavernás vacsora is hatalmas élmény volt!
A görög hangulat az kicsit balkáni kicsit európai: nincsenek egzakt szabályok(mindenki megy összevissza, megáll random az úton, elindul mire megelőznéd stb) de mégis kevés a probléma, nem dudálnak le stb. Ha otthon lenne ilyen a vezetési stílus,napi 1000 halott...Viszont szomorúan tapasztaltam,leszokóban vannak a görögök az ajándék desszertről. Egy éteremben kaptunk csak, na meg a szállásadó hívott meg (úgy nem nehéz egy cyderre meghívni, ha dupla áron adja...)
Na nem elégedetlenkedni akarok, csak megint Sartin, ott minden ebéd után finom süti,csak menj oda kajálni.Amiket még tudni kell: vizet tartálykocsikkal hordják a sziget területén és igyekeznek bár csirátlanítani, de semmi sem tökéletes. Én 14 éve se mertem Sartin még fogat se mosni csapvízzel, itt se tettem.
Sokat hallott dolog: nincs távolság a szigeten: ez így igaz, viszont 30-40 az átlag amivel tudsz menni (nem a kresz által engedett, hanem amit tudsz) szóval könnyen el lehrt autókázni 50-100km-ekkel 2-3 órákat.
De ami meg tök pozitív a nagyvárosokon kívül sok olyan út van,ahol egy autót láttunk végig a célig. Tehát kicsi a forgalom. -
gordonfreemN
addikt
válasz
AMD Power #7916 üzenetére
Melegváltásba leszünk sajnos... pedig egy görbe estét csaphattunk volna
17:25kor szállunk fel ha a jóisten is úgy akarja
Árnyékban parkoljatok mindenáron, különben pokol...
Illetve este szürkülettöl már okés az idö.
Most úgy 30fok lehet. De napközben, rettenet éget a nap. A fejemet védtem a legjobban a kevés haj miatt, bekentem hajastól, bánta a franc, azzal nem is lett baj! Mi rákészültünk, de óvatlan voltam még is. A combom nem kentem be tegnap és a nagy xigia de fasza hely érzésnél amikor déltől gondoltam lebegek kicsit a hátamon, úgy össz egy óra alatt megkapitt, pici hólyagokat is látok. Szóval víz alatt nem érzed hogy éget a nap, csak óvatosan!!! Kenni óránként, megvárni még beszívja stb
Illetve ha lehet, komolyan venni a 11-15 óra közti pihit, de ezt nehéz tartani úgy, hogy ne csak gubbadj a szobában nyaralás alatt...Vezetés: roppant szűk utcák, somszor eszembe jutott a kis C1-gyel a bourn első része, mimor svájcban bogárral menekül. Na mi többször éreztük ezt.
Maps.me: szerintem ez a quad-osoknal nagyon jó, de autóval néha vitt fura helyekre, amimet utána már szisztematikusan túlmenve elkerültem (így kaptam valszeg csavart a gumiba)
Együzenettel lejjebb a kajálás részt úgy értem, hogy két fő, azaz egy gyros egy saláta tál egy-egy kóla pl -
gordonfreemN
addikt
válasz
AMD Power #7904 üzenetére
Itt Amoudiban is van egy autókölcsönző, hegyekben állnak az autók... meglepődnék ha egy napra nem adnák ki, megkérdezzem?
Holnap csináljak képet merre vannak?
Elvileg a mellettünk lévő Alykes-be jöttök. 15perc séta körül van. A szállásadotok meg intéz traszfert az esetek többségében, euro ellenében persze.
Amúgy semmiről sem akarlak lebeszélni, de robogón, quad-on a menetszéltől a hőérzet se lesz meg rendesen, le tudsz égni mint állat, plusz a bukósisak se a legjobb 40fokba. Ugyanakkor sokan bukó nélkül tolják, a leégés ellen van naptej stb. Quad-auto kb egy árban van. A normális quad.Ma kicsi xigia:
Baloldali:[kép]
Jobboldali:[kép]
A bal oldali xigia meghouta a kedvem, nagyon jó vízhő, tiszta nem zavaros, kevés ember azok is talán elfogadhatóbbakLesz több kép is egy összefoglalóba majd
-
gordonfreemN
addikt
válasz
AMD Power #7902 üzenetére
Nem kellett csavar volt benne.
Robogót szerintem veszélyes. A cipőm úgy csúszik az aszfalton, mint a letaposott fagyott havon.
Quad már inkább oké, de par dolog: nagyon figyelni kell, ha baleset van sérülékenyebb vagy és semmi árnyekod nincs. 40 fokon az autótető adta árnyékba se istenes beülni. Ráülnél a quadra? Én nem. Szerintem egy kis autó.
Persze meg van a quad feelingje, könnyebben parkolsz vele árnyékba, de akkor ezeket figyelembevéve kell dönteni. Szvsz -
gordonfreemN
addikt
válasz
AMD Power #7794 üzenetére
Egy tipp és minden ide érkezőnek: Csekey Balázs féle félsziget kerülőt északról dél felé a nyugati part mentén kerülő túrát nem érdemes kihagyni!
120€/fő, de beszarás milyen helyekre eljutottunk! Reggel 8 körül indultunk, az árban benne volt a transzfer a csónakig, mindenről mesélt valami törtenetet a kapitámy! Kb. 6 óra az út.
Bombajó!
[kép]
[kép]
[kép]
[kép] -
erdey_a
addikt
válasz
AMD Power #7863 üzenetére
csak ajánlani tudom.
mi 5 éve ide járunk. most is itt vagyunk Portorozban.
a fiam 3, a lányom 5 volt amikor először jöttünk.
a gyerekek miatt nekem eleve szempont, hogy olyan helyre menjünk, ahol rossz idő esetén is tudjunk fürödni, ezért mindig olyan szállodát keresek, ahol helyben van sok medence. ez itt 100%-ban teljesül.ráadásul Győrből, 1 megállással 5 és fél óra alatt itt lehet lenni.
-
Gergőke88
addikt
válasz
AMD Power #7850 üzenetére
Leírtam ezt én is. Mondom egy 7 éves gyerekkel. Konkrétan meg most is inkább menne a Spiritbe nyáron mint külföldre. Neki az csak “szenvedés”. Ezzel szemben Sárvár 2 óra és imádja. (Nem beszélve arról, hogy egy animatorral is szót ért, külföldön ez is bukó.)
De felőlem mindenki azt csinál amit akar. De medence legyen a gyereknek -
Gergőke88
addikt
válasz
AMD Power #7833 üzenetére
Jutalékra mennek rá.
Berelj autót azzal szinte mindenhova el tudtok menni.
Teknos sziget: kb semmi értelme.
Hajos túra: ott a Balázs féle túrát érdemes. A nagyhajos 100-200 ember túrák közel sem adjak vissza a látnivalókat.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063519205752
Alykanas/alykes strand rendben van. -
m3tr0
őstag
válasz
AMD Power #7823 üzenetére
Figyu, mindegyik szerződésben benne van.
Nekem a qvadon ugyanez volt 900 eurós önrésszel.
Akkor ha te vagy a hibás, csak akkor all fent ez a kitétel.
Olyanok a terepviszonyok és annyi volt a baleset, hogy muszáj volt átalakítaniuk a biztosítási rendszert.Sokan össze vissza törték az alvazat mert ész nélkül mentek le az útról. A gumikat viszont érdemes bereles előtt megnézni, minta, évjárat,hogy ne 10 éves teli legyen a kocsin, mert ha az megsérül akkor is egy új gumi arat szeretnek majd kérni. Igen, a szinte új autón is atcserelik.
Mondjuk ez Korfun volt de jobb odafigyelni.Amúgy ha ésszel mész nem lesz semmi gond a kocsival.
Berelj kis terepjárót, azt tuti nem baszod oda az alvazat.
Vagy qvadot, azt se.És sokkal nagyobb buli mint az auto.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- PS Plus előfizetések
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR