- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
Új hozzászólás Aktív témák
-
sherlock82
senior tag
Práter az amire te gondolsz, a family park az máshol van. ( Fertőrákos , páneuórpai emlékhelynél elhagyod az országot és az első település vagy max a második, nem emlékszem pontosan )
Sopronban rengeteg szállás van, onnan már nincs annyira messze Bécs.
Érdemes körülnézni és időben foglalni. Bár szállást úgy is találsz egy éjszakára.schönbrunni kastély szép és a parkja sem csúnya.
Nyilván a kastély jelentős része nem látogatható, amit meglehet nézni belőle az viszont tényleg szép. -
erdey_a
addikt
meggyőződésem, hogy mindegyiküknek szórakoztató lenne a family park, pláne ha első alkalom maximum egy két dologra nem ülnek fel (bár én 40 felett is beülök a kisvasútba is, meg a malac lovaglásra is.
)
viszont ahogy Xarina írja, a külön fizetős vidámpark a prater lesz, ami szerintem meg sem közelíti a family park által nyújtott élményt, még ha a praterben vannak "nagyobb" dolgok is. a prater nekem olyan mint egy búcsú, a family park meg egy tematikus, kerek egész. nagyon más a kettő. -
erdey_a
addikt
mennyi az a nagyobb? az én gyerekeim 10 és 12 évesek, nagyon szeretik a family parkot. de én felnőttként is élvezem. holnap is megyünk... idén harmadszor
vannak kisebbeknek is jó attrakciók, és nagyobbaknak is. de a honlapon mindent megtalálsz.
a belépő horror (hétvégén 39 eur / fő) és az ottani árak, kaja pia is drága a magyar pénztárcához, de hát ez van. mi ebéd után szoktunk menni, fél kettőre vagyunk ott és zárásig nyomjuk. egy-egy üdítőt meg perecet szoktunk venni, de fogalmam sincs mennyibe kerül. a tudatom szándékosan nem fogja fel mi mennyi, nehogy sokkot kapjak
szerk: megnéztem a revoluton a múlt hetet. 7,10 eur volt két fél literes üdítő -
-
Đusty
addikt
Mi a hotel sopronban szálltunk meg, ár-érték arányban megfelelt. Reggeli indulással nyitásra kényelmesen lehetett odaérni de már hatalmas kocsisor kígyózott, igazából csak jó távol lehet már helyet találni nyáron. Bejutással nem volt gond mert előre vettük a jegyet de szerintem a sorban állás is tűrhető lett volna. Nagyobbaknak is van adrenalin löket de nem egy Portaventura. Magyar viszonylatban viszont kiváló:-) A belépőben benne van minden attrakció honlapon az ár megtalálható.
-
Xarina
aktív tag
A nagyobb helyek között a tengerparton nem vészes szerintem a közlekedés. Annyira nem érdektelen egyik hely sem, hogy azt a pár órát, míg a buszra kell várni ne lehessen elütni hasznosan. Tömegközlekedéssel még a hegyekbe is elég jól el lehet jutni. Ha valakit meg az Unesco helyek meg az üdülőtelepeken kívüli kis strandok érdeklenek, az meg úgy is kénytelen kocsit bérelni. Mivel a 3 reptér jegyárai között jelentős eltérések vannak és a távolságok nem nagyok a szigeten, így akkor is érdemes az olcsóbb jeggyel menni, ha a sziget másik végében szeretnénk tölteni az időt.
-
AMD Power
titán
Ezt a stílust hagyd meg otthonra.
Te gondolom még soha nem néztél el semmit ugye.
Xarina Most újra rákerestem. Tuti valami hasonló anomália lehet mint amit tippeltél
-
AMD Power
titán
Sajnos nem mindenki teheti meg. Sőt.... Mi is ebben az évben 2x voltunk "nyaralni". Szlovénia gyerek nélkül volt. Zseniális egy országnak/helynek tartom. Már nézem is a szállásokat oda jövő tavasszal, valószinüleg áprilisra.
Július végén Zakynthoson voltunk. Egyszerüen tökéletes volt. Én jövőre is Görögországba szeretnék menni. Karphatos szigetére. De az is tény ,hogy ez a két út még igy 2 fenőtt egy gyereknek is jelentős pénzbe kerül.
-
törölt tag
A repteret nem az állam üzemelteti, hanem a francia partnercég, aki ezzel foglalkozik, egyébként is.
A legoptimistább becslések szerint is 43 év kell a megtérüléshez
Hát ha te mondod... Azon túlmenően, nem csak gazdasági szempontok léteznek. Szerintem zárjuk itt le, a témát, mert úgy sem fogunk egyetérteni.
"A stratégiai jelentőség csak egy hangzatos lózung."
oké, gondold így, de ettől még nem, lesz igazad.#7565 forceberg
Tudod, van az a mondás, hogy más szemében a szálkát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- OLED TV topic
- EA Sports WRC '23
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők