Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz SzlobiG #23650 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz AsakuraDave #23654 üzenetére
Az van, STRIX kellene, az sem baj ha fehér
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Laraxior
titán
válasz Shkiz0 #23655 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
nagyúr
válasz keIdor #23658 üzenetére
Hát most kétségbe nem esek, de STRIX baromi jó lett mióta át lett padozva. EVGA nincs ilyen jó ha padozva van ahogy nézem a redditen a dolgokat.
Ez a hybrid nem hozta amit kell, bár tény és való gamingre biztos hogy jobb, mert azonos paraméterek mellett, 45 fok helyett csak 37-38 a GPU szemben a levegős FTW3-al összehasonlítva, bányába nem hagyom meg.A héten jön elvileg hét vége felé újabb adag, venni akarok még pár kártyát mielőtt kifutnak a non LHR-ek ha nem lesz STRIX, akkor marad az FTW3.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Shkiz0 #23659 üzenetére
Lassan lehet már találni 2000 alatt 3090-et, szóval ha esetleg szembejönne velem egy fehér Strix 3090, mondjuk 2200-ért, akkor elviheted a 3080am.
-
trek81
senior tag
elnézem jó le vagytok betegedve...eth 1948S jelenleg ........ a témában
[ Szerkesztve ]
Már ment vissza pénz embereknek,, ahogy kapom a pénzem megy vissza
-
Laraxior
titán
válasz MPowerPH #23662 üzenetére
Több helyen is van, de egyelőre még csak a "gagyibbak", és 2200.
Még 1-2 hét és lesz már bőven készlet, csak lefelé lassabban mennek az árak, mint amikor emelni kellett rajtuk
Nyavalyás MM-et kellene elcsípni. Mert még a Lieferung zölden világít, de már elfogyott ha rákattintok. Nah ott 1950 a 3090 Strix#23661 Shkiz0: 93.5-el megy max. 700-720 amit lehet a vramnak adni pluszba, de ha nagyon meleg van akkor csak 650. 230W-ból
[ Szerkesztve ]
-
laychi
veterán
válasz Laraxior #23664 üzenetére
Az MM-et és a Saturnt kb el is felejtheted.
Amikor megjelenik a dupla zöld pötty és órákon át előtte ülsz és frissíted, akkor is max 1x feldobja, hogy kosárba rakd, de fizetni már nem tudsz.
Pedig onnan nem egy kártyát ütöttem még.
Először azt hittem letiltottak, de amd kártyákat és bármi más terméket tudnék fizetni.
Valószínűleg csak listáznak és semmi nincs...
Ma kivételesen giga 3090 vizes lett volna, illetve zotac holo 3090 van, ha kell.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Shkiz0 #23665 üzenetére
Linkeljem, vagy elég ha másolom?
"24GB Gigabyte GeForce RTX 3090 Gaming OC (Retail)" - 2149
"24GB ZOTAC GeForce RTX 3090 TRINITY OC (Retail)" - 2149
"24GB ZOTAC GeForce RTX 3090 AMP CORE HOLO GDDR6X 3XD P HDMI (Retail)" - 2339
"24GB Gainward GeForce RTX 3090 Phantom DDR6X (Retail)" - 2399
"10GB Gainward RTX 3080 Phantom 10G GDDR6 (Retail)" - 1549
"8GB Gigabyte GeForce RTX 3070 Vision OC 8G, GDDR6, 2x HDMI, 2x DP (GV-N3070VISION OC-8GD)" - 988
"GIGABYTE GeForce RTX 3090 Gaming OC 24G, Grafikkarte" - 2199
"Palit GeForce RTX 3090 GamingPro 24G, Grafikkarte" - 2289"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
nagyúr
válasz Laraxior #23667 üzenetére
3090-ről volt szó meg arról, hogy 2200-ért fehér STRIX-et vennél.
Ezek között egy értelmes sincs (MSI Suprim X, FTW3, STRIX / TUF)
Az "alja" kategória 2200, a fenti kártyák még mindig legalább 2500-2600 3090 esetén.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Shkiz0 #23668 üzenetére
"Több helyen is van, de egyelőre még csak a "gagyibbak", és 2200."
-
Warzoz
senior tag
Sziasztok!
Úgy tűnik gondjai akadtak az RTX 3080 WTF3 Ultra Hybrid kit-em pumpájának (rettentően hangos, kerregő hanggal üzemel néhány napja). Amennyiben garanciáztatnom kell a VGA-ra visza kellene raknom a gyári hűtést, viszont az eredeti hőpadok nincsenek újra felhasználható állapotban, a VRM-eken pedig szétmállott a cucc ami rajta volt. Milyenméretű/vastagságú thermal padokat ajánlanátok ezeknek a cseréjére amit mo-n is be lehet szerezni? -
GAbre
veterán
válasz Warzoz #23671 üzenetére
Ezért kéne lemérni ezt gondolom első szétszedés után,mert 3 év sok idő.
[link] Google-el.
Cshavez Vagy kérdezd őt.
Bár nem tudom,jól olvasom srácok,hogy" EVGA uses 1.2w/mk" ilyen fos van csak rajta?
Gondolom,mind1 milyet raksz vissza rá a szutyok olcsó is jó.Már ha ideiglenesen kell.
Helyi bolt.Ph-n veszel.
Hardveraprón találsz valakit akir árul 3 és 6 w/mk talán 9-ese is van.
Nekem is van 3 db és méretű 12.8-as padjaim.Avatar
-
RockHaRD
addikt
Jól gondolom, hogyha majd jobban el akarom ereszteni a 3080ti-t, akkor cserélhetem a zsír új 750-es tápomat egy 1000-re?
-
Laraxior
titán
válasz MPowerPH #23677 üzenetére
Neked mennyi idő alatt tolta vissza a lóvét a Caseking amikor visszaküldtél valami ramot? Ha jól emlékszem onnan vetted valamelyik Team ramot.
-
snecy20
nagyúr
válasz RockHaRD #23678 üzenetére
Értem. Szerintem ha 450W vagy az alatt használod, akkor nincs szükség táp cserére. Gondolom nem nagyon lenne olyan, hogy az 5900X is, és a 3080ti is csúcsterhelésen megy. (Játék nem számít annak, az 5900X jellemzően unatkozik nálam még a CPU-intenzívebb játékokban is)
[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Warzoz
senior tag
Találtam méreteket a thermal padokhoz:
3090/3080 FTW3 Pads:
1pcs: 7.7mm x 6.5mm x 2.75mm
2pcs: 53mm x 14mm x 2.25mm
1pcs: 37.5mm x 14mm x 2.25mm
1pcs: 15mm x 12mm x 2.25mm
1pcs: 110mm x 5mm x 2.5mma képen jelölt szétmállott akármi helyére nem tudom milyen vastag kellene
Ha pl a 2.25mm helyett 2.5mm kerül az mennyire lehet gond? -
szabeska
addikt
válasz Warzoz #23684 üzenetére
Szerintem a 0,25mm nem számít, annyit bármelyik pad összenyomódik, a puhábbak többet is. Ráadásul van aki milliméterrel vastagabbat tesz x helyre ha úgy gondolja gyárilag túl vékony volt, de azzal kísérletezni kell, vagy utánajárni, hogy gyárilag mennyire
nemérintkezett a paddal a hűtő. Én Reddites infók alapján padoztam a TUF-ot, mindenféle méret előfordult, de végül jó lett az összeollózott saját verzióm[ Szerkesztve ]
F1
-
RockHaRD
addikt
válasz Warzoz #23684 üzenetére
Azt maximum gyurmával tudod megnézni. Ott nem thermal pad van, hanem "paddy". Gamersnexus beszél róla a ftw3 szétszedős videójában. Amikor felrakják, akkor krém szerű kb mint a sima hőpaszta, és megköt ilyen félkemény pad szerű valaminek, de egyszer használatos sajnos. Vastagabb rések kitöltésére van. Sok féle pad jelöli a keménységet is az adatainál. Pl a 2 milis Minus Pad már szerintem rohadt kemény, 1,8 helyett használtam, és túl vastag lett, kb semmit nem nyomódott össze, de a Gelidből simán használtam 1,5 vastagságút 1 helyett probléma nélkül. EKWB saját padjai is pihe-puhák.
-
GAbre
veterán
válasz Warzoz #23687 üzenetére
Hacsak erre gondolsz mindíg akadnak hibás dolgok legjobbak között is.
Nem tudom mennyire "gyári hibásak" ezek.
Én nem szoktam csak 1 db miatt leírni 1 szériát/gyártót.
Xc3 is neten elvileg nagyon jól ment.
De azt mondták ftw3-ra is,hogy -10-15 fokot hoz.Kicsit többet vártam én is.
De alapban nem annyira rossz a hűtése.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Idle nekem 8 fokkal hűvösebb a Hybrid (GPU) mint a levegős FTW3 tök azonos beállítások mellett. Gondolom akkor terhelésre is jobb sokkal, de sajna nem tudom tesztelni, mert a hybrid a rigbe van, nem tudom gépbe rakni. De pont azért vettem én is mondom memória hátha jobb lesz, aztán pont ugyanannyi mert ugye nem FC blokk van rajta, és a memóriát ugyanúgy alig hűti valami.
-
nagyúr
Tegnap kaptam meg a kártyát nem tudtam hamarabb megnézni.
Épp ezért is árulom, mert nem hogy nyertem vele, még bukok is mert a pumpa miatt nem 215W a fogyi hanem 243W.
Nem mondom, hogy nem számítottam rá, de gondoltam egy próbát teszek vele, nem jött be.
Gamingre biztos jobb, bányára nem.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
GAbre
veterán
[link]
Azért alza még próbálkozik másfél millás ti-al.(De nem olyannal,mint gondolnánk)Avatar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest