Hirdetés
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Devid_81 #79005 üzenetére
Nekem semmivel nem adott többet vagy kevesebbet az Android, mint az iOS, előnye és hátránya van mindkettőnek. Ez a telefon viszont rohadt gyors, köröket ver egy belakott S8-ra, ami sokszor döcög, de ez szokásos Samsung jelenség. Face ID-tól le vagyok nyűgözve, tényleg nagyon gyors és pontos, másnak nem nyitja a telefont csak nekem és nagyon hamar teszi. Jack hiánya egyelőre csak a hátrány, de van BT a kocsiban. Meg ez a stereo hangzás is zseniális.
Nézegettem én Androidot is, de melyik legyen azt nem tudtam eldönteni. Ugye már írtam régebben, hogy a Samsungot most hanyagolnám egy darabig. Meg S9 szinte = S8, Note 9 túl nagy, nekem a Pixel-ek nem tetszenek formára, HTC halott, LG dettó, Huawei P20 Pró tetszett, az versenyben volt sokáig, One Plus 6 megint csak nagy, de lehet a P20 Pro is ugyanakkora. Győzött az, hogy iOS-t akarok megint.
Ami még tetszik az a Razer Phone és ROG Phone, de ezeket nem tudnék szerezni, meg mondom ájóesz!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Politikai mémek
- Steam Deck
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Külpolitika
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1 év garancia
- Dell XPS 9310 (i7-1185G7/16 GB RAM/512 GB SSD)
- Intel NUC 8i7BEK Mini Desktop
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest