Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz TTomax #39290 üzenetére
evi kb harom jatekra van idom day0an tolni.
azokra el szoktam varni a tamogatast, legalabb ot napon belul (addig hajlando vagyok CF nelkul vagy csak egy monitoron de CFfel tolni).
a nem alairt driverekkel remelem nem kell elmagyaraznom, hogy mi a problema.
players111: otos es hatos szeria foleg. a 6os majdnem negy eve nincs mar a piacon. 6950 2GB van itthon ami a lineup majdnem csucsa volt, kb wowozni egy 19"esen highon meg eleg, tobbre sajnos nem.
cserebe 200Wot huz be terheles alatt. 750TI kb ahogy nezem, GTX 970 OC fogyasztassal es hotermelessel.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
törölt tag
válasz norb55 #39297 üzenetére
"Az AMD hét elején meglepetésszerűen jelentette be, hogy megszünteti számos korábbi videókártya-sorozatának támogatását. A továbbiakban új, frissített meghajtók nélkül maradó kártyák között van olyan, amit csak alig két éve mutatott be a cég."
Komolyan mondom én beperelném ôket. -
norb55
őstag
[link] Mindjárt behalok Elérték az optimalizáció csúcsát. Ezt a dumát
-
Devid_81
félisten
UK-bol ha van valaki es meg epp nincs 980Ti-je akkor ez jol johet.
...
-
törölt tag
Rambó
-
TTomax
félisten
válasz proci985 #39289 üzenetére
A TestMode-al semmi gond nincs,az csak annyi hogy a nem aláírt drivereket is felrakhatja,nem sok jelentösége van... Amugy te nem játszol a friss cimekkel,ugy nem nehéz nem problémát generálni,viszony aki játszana az elvárná a támogatást hozzá ha már egyszer fizetett mint a katonatiszt...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Milka 78 #39286 üzenetére
egy eszrevetel: srac nagyon hoborog a catalystban, viszont az a TestMode a desktopjan nagyon gyanus.
driverfejlesztoknek erre szukseg van, home usereknel gyakorlatilag igy lehet megoldani, hogy alairatlan drivert hasznaljon valaki kernel szinten. ami alairatlan driver nekem azert gyanus. bonusz: lehet masra hasznalja, de gyakorlatilag ezzel a mozdulattal kiuti a win egyik legfontosabb vedelmet.
TTomax: egyebkent lehet emiatt nincs nekem soha semmi bajom a driverekkel, most is neztem, hogy van kint uj, aztan ugy voltam vele, hogy raer meg a frissites ha picit kevesebb dolgom lesz.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
TTomax
félisten
válasz SzlobiG #39285 üzenetére
Nekem ugyanez jutott az eszembe,de nem mertem a cikk alá irni.Igy is sok a höbörgés.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Milka 78
nagyúr
Mondjuk ebben van valami.
-
SzlobiG
félisten
Bucsuból bughalmaz.
-
törölt tag
válasz hszilard666 #39269 üzenetére
Ne vedd komolyan! Vicc vót te!
Bombi! Van egy Hilti fúróm. Viszi a vasbetont is![ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
Megnéztem(olvastam) tájrekszi sírós videóját.
Hát ezzel valami tényleg nincs rendben(eddig is tudtuk).
Mit vár ez, ha egy rakás xar, amit csinál?
Nem azon van a hangsúly, hogy valaki berakja a fejét, hanem a minőségen, ami nem abban merül ki, hogy a gyűrött, ge.is ágyadon bontod ki a terméket, amit elvileg felajánlottak neked tesztelésre.
Ember, mi van veled? -
törölt tag
válasz hszilard666 #39267 üzenetére
Találkozzon veled a hüllő!
-
hszilard666
veterán
Kvesztsöntájm!
Jön valaki veletech/playit-re? Én kint leszek szombaton, valszeg egész nap! Csak mer' ha kint lesz valki akkor fussunk már össze egy pacsira!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
bombibmw
veterán
Holnap viszik a kártyámat.
Vegyek Fury X-et? -
monosz
őstag
Erre vajon mit mond a "főnök"?
A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
ÁdiBá
veterán
Fiúk. Valaki legyen már önfelálldozó és vegyen egy fury x et hogy kiderüljön milyen fasza kártya. Mert eddig a kalap szartól nem messze áll de aki elötte egy 980Ti vagy TitanX et használt tulajtól elhinném hogy milyen fasza cucc...
Csak pár sorban irna...
Van amúgy itt fury?
De most komolyan
....[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
TTomax
félisten
A hangsúly nem a hibátlanságon van,mert olyan driver nincs hanem a hibák mennyiségén...és tévedés ne essék ez nem az összes hiba...és most már az ár/értékre sem lehet igazán hivatkozni.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Az mindenképpen wunder,mert ennyi bugot belerakni már wunder... [link]
[ Szerkesztve ]
-
gyiku
nagyúr
-
SzlobiG
félisten
Tessék budget lapot venni mostantól!
-
SzlobiG
félisten
Most láttam mester pityergős vidijét. Szokásos seggszaj vol millionodik.
Csodálkozik, hogy alig van nézettség egyszerűen szarok a vidik 0 újítás a kezdetek óta, pl egy vr-el szemben sose lesz esélye. Az unboxingok meg kritikán aluliak.
-
nagyúr
válasz daveoff #39220 üzenetére
Nekem bejön a játék.
Olyan rohadt jól lőnek ezek az izék bakker,gyorsan fogy a HP.
Ez a hanyat fekvős lövés nagyon állat.Rengeteg ajtó,rengeteg ablak,sose tudod honnan lőnek rád,nem könnyű.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
keIdor
titán
És még az nV a szar, mert a novemberi játéközön alatt több a driver... persze egyikben sincsenek ekkora hibák. players inkább váltsd le Abu-t és írja cikket is helyette.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
h1mpi
félisten
Vol 6. [link]
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
válasz hszilard666 #39212 üzenetére
Ha uncsi a géped, akkor mindenképp generálj egy kis problémát
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
ScomComputer
veterán
Belépek..mint tanyasi a B:front totyikba....oszt írják.....
Probléma a crimson driverrel..ki fasom az...írtam én..e....komolyan azt hittem valami módolt szar.....nem gondoltam,hogy valami hivatalos AMD driver..... -
nagyúr
válasz ScomComputer #39207 üzenetére
Attól még nem lesz bukás szvsz,mert téged nem hatott meg.
Én is benéztem az alpha tesztre,de az nagyon hibás volt még.
Később megnézem milyen lett a beta.Nekem bejönne maga a játék.
Ha jól láttam ez is 60fps lock-os...Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
SzlobiG
félisten
válasz hszilard666 #39206 üzenetére
6990, 5970,4870x2. Ezek mind csinálták még jó hogy víz volt az 5970-en zabált, de nem volt hangos filmezés közbe.
Nekem single kártya esetén is előjött többször is ez a hiba, de látom nem változott a helyzet ismét beépítették ezt a ficsőrt, mert persze meg lett magyarázva annó ez is.
-
ScomComputer
veterán
válasz akoska07 #39205 üzenetére
Hát...én próbáltam a closed alpha..beta...gamma..és egyéb módozatot....de engem nem hatott meg, ez bukás lesz.......
A mai világban mikor mindenki a tágabb...nyitott világ komplexust(szép magyar szó...)éli, egy MW2-t kiadni....ÁÁÁÁáááá, no, majd, meglátjuk e...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
SzlobiG
félisten
válasz #35434496 #39201 üzenetére
Ne most komolyan ezek még itt tartanak??
Ez a hiba már 2012 vagy még az előtt már jelen volt, hogy kiadnak új drivert és nem veszi vissza magát 2D-be a kártya és zabálja az áramot meg hangoskodik netezés közbe.
Mennyit szívtam én ezzel anno mindég vártuk a következő drivert, hogy javítva legyen komolyan tényleg jobb az Intel ezektől már nv-t nem is említem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #Morcosmedve #39202 üzenetére
"Legalábbis gondot nem találtam vele" by Abu asszongya'hogy Esti mese megvót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest