Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
felnyomtam apróra meglássuk jön-e rá kapás
Fully electric lifestyle!
-
WaterWawe
őstag
Sokkal jobbak ez igaz. De még mindig nem olyan mint az iOS. Nagymértékű a javulás de még mindig kevés.
Nem rég újra kellett tennem a telómat mert nem tudta frissíteni a rendszert, az egész bootloader-t újra kellett tenni. Mondanom sem kell minden adatom, minden beállításom elveszett. Korábban ez úgy ment hogy iTunes, restore és iCloudból vagy gépről szinkronizál.
-
h1mpi
félisten
Van új IOS, már ha van itt még valakinek értelmes telefonja
-
cyberkind
félisten
Donald Trump jól beszél, ezt kéne Európával is.
-
TTomax
félisten
Az AMDnél már a jövőre készülnek.... [link]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
-
-
norb55
őstag
Még mi virtuálisan játszunk addig a Volvo cég felajánlott egy tesztvezetést egy 4 éves kislánynak Amit szegény Volvo túlél az magáért beszél [link]
-
Milka 78
nagyúr
Az a driver pont olyan mint az a szegény kamionos.Egy nem megértett zseni😈
[ Szerkesztve ]
-
-
TTomax
félisten
Már 2007ben is abban bíztak az emberek,hogy a következő DXre ütni fog a radeon mint Muhammad Ali [link],pont mint hogy ha Furyt látnám... [link]mi is történt röpke 8 év alatt?Semmi... szerintem ennek a vége gumicsizma gyártás lesz...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
norb55
őstag
[link] Csak az AMD fanok aktívak
gyiku Megy másik céghez, ahol lehet még azt is mondják neki, hogy több pénzt kap minden elütött terroristáé.
[ Szerkesztve ]
-
gyiku
nagyúr
igy jart a kopasz fogatlan [link]
hüllő
-
törölt tag
Mondom én, hogy felsőbbrendű! Vizen jár.
-
gyiku
nagyúr
players latod mennyien valtanak amd-re az x99 topikban?
hüllő
-
CJ4567
nagyúr
válasz daveoff #40125 üzenetére
Autós játékra mérföldekkel jobb a kontroller mint a bill(jó, a kormány már más dimenzió), megszokás után nem rossz, én csak akkor használom ha lusta vagyok, és kicsit hátrébb az asztaltól akarok játszani. Én egy PS2 kontrollert használok ritkán, de még mindig #mouseandkeyboardmasterrace
No Sana No Life
-
-
daveoff
veterán
válasz keIdor #40126 üzenetére
Hát igen, szokni kell az biztos, nagyon furcsa.
Fekete pénteki akcióban vettem emagon, elég jó áron volt, többet nem is nagyon szántam volna rá. Igazából arra gondoltam, hogy BF4-ben, meg SW: Battlefrontban ezzel repülnék, de be kell állítani, és nem vágom mit hova kellene, hogy jó legyen.
A DS4, az PS4 akart lenni, igaz?
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
daveoff
veterán
Vettem egy ilyen kontrollert kipróbálni milyen vele játszani(utoljára PS1-2 idején volt kontroller a kezemben, csak néha-néha volt azóta), AC: Syndicate-el próbáltam, annál nem kellett állítani semmit. Most komolyan, hogy a vérbe lehet ezzel játszani? Halál a bill+egérhez képest, pedig ez a játék is! alapvetően konzolra lett kitalálva. Milyen lehet egy fps, majd kipróbálom, de szerintem játszhatatlan. Bill+egér annyival egyszerűbb, pontosabb, hogy hihetetlen, és kb ezerszer gyorsabban lehet mindenre reagálni, nem értem hogy a fenébe lett ekkora divat a konzol...
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
norb55
őstag
[link] Valaki éhezik, valaki a pénzét úsztatja
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Magyarország 2015:
- megbüntetik a télapót, mert nem adott számlát
- megbüntetik a jótékonysági süti vásárt, mert nem az előírásoknak (NÉBIH) voltak a sütik sütveKöszönjük, így szeretünk
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
2020-ban, amikor nem lesz AMD már, az nV selejtes kártyáit fogják AMD név alatt árulni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest