- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Akkor én eddig ezt a jelenséget szerencsésen megúsztam, pedig az utóbbi időben csak Giga kártyám volt, (GTS450, 460GTX, 650Ti, és most 660Ti), egyik sem csinálta. Bár nem külön ezt a márkát keresem, az ára miatt eddig pont így alakult, hogy mindig Gigabyte lett belőle, de eddig nem csalódtam. (csak alaplapjukban, ott meg pont márkahű voltam, de többször megszívtam. De ez már off).
-
shteer
titán
-
janika77
csendes tag
Nem vágom ezt a játék témát.Németországban bocsánat a kifejezésért de a gyökér unokatesóm bármilyen kártyát vesz bárhol a legolcsóbb szutykos boltban is mindig azzal bosszant ő milyen játék kuponokat kapott hozzá.Mondjuk engem itt a videokártya ára fogott meg.De nagyon.megpróbáltam.Azt hittem átverés.És nem az.Valóban gyanúsan olcsók.Mióta én vettem még lejjebb nyomták az árat 2 ezerrel.Nem tudom miképp csinálják de nekem tetszik.
-
bombibmw
veterán
Nekem ennyi elég volt.
Nem akarom összehasonlítani nagyon,sokkal inkább megbizonyosodni arról,hogy nem szar a kártyám,sőt.
Én mindig a legújabb drivert használom és ha valami nem stimmel vele,csak akkor váltok másikra.
Most igazából nincs kedvem megvárni,míg átteszi a másikat,aztán még megvárni a Valley-t hatvanadszorra is.
Most inkább játdszom egy kicsit.
Ezzel a driverrel minden rendben és a kártyával is,a kezdeti megrázkódtatások után. -
bombibmw
veterán
Most az általad javasolt driverrel kipróbáltam a Dead Space 3-at és nem volt gond,viszont a GTA 4 szinte azonnal fagyott.
Eredetiek a játékok.
Most nem volt vízszintes csík.
De belőttem előtte 1200-ra a GPU-t és Valley alatt azonnal fagyás volt.
Ezt nem hiszem el.
Már úgy vártam és erre tessék,netezésre vettem egy felső-közép kategóriás kártyát.
Holnap még tesztelek és utána megy gariba,ha nem változik semmi. -
marcusa
addikt
Lefuttattam most egymás után 5x a bechmark-ot, és nem volt hiba, nálad mennyi átlag fps-t ad?
Nekem ez jött ki:
és a vicces az, hogy csak az utolsót screenshot-oltam, volt 79fps átlag isA sima 660-nal 56fps volt a legtöbb tuninggal is, ez 40% különbség...
2x is csekkoltam, minden beállítás a maximumon és minden be van kapcsolva amit csak lehet, és 4xMSAA, FHD. -
Tenken
őstag
Szerintem sem nagyon fog tovább esni a Ti. Iponról is lekerült. Mellesleg, ha ne adj isten a közel jövőben mégis akcióznák a 760-est sem fogja jobban megérni, mint így egérrel 62k-ért.
Erőre meg kb ugyanazok. Magasabb órajele, meg tdp kerete van gyárilag a 760-asnak, annyi a különbség. Ti-t kicsit megrántva teljesen egyenrangúak. Ez nem véletlen egyébként, mivel ugyanazt a réteget célozzák. Nekem a Ti kicsit szimpatikusabb is felépítésben. -
AT1S
tag
Hát, igen. Most, hogy mindenki frankón bevásárolt vicces lenne, ha köv. héten meg leesne az összesnek az ára mondjuk 60 alá...
Amúgy mit kaptatok e-mailben, mikorra jön meg? Az oldalon köv. hét csütörtököt ír házhoz szállítással...(#5321) PandaMonium: És vajon melyik laphoz? Én nem emlékszem hogy kaptam volna (bár meg nem esküdnék meg rá), pedig az enyém támogatja...
-
AT1S
tag
Csak azt nem értem, hogy miért ugrálnak így az árak és miért csak az ASUS-nál (na jó meg a Phantom)? Szuper szerda helyett ez az akció? Nem tudok róla, hogy az NVIDIA árat csökkentett volna, meg akkor gondolom a többi karinak is lejjebb kellene mennie... Érdekes.
(#5314) A_ScHuLcZ: Akkor csak összejött az a TI!
-
fsb1000
nagyúr
Olvasd el ezt: (#4993)
Nekem is 70 fok alatt volt jól szellőző házban. SLI-nél már feljebb ment az egyik, de ez természetesmarcuse sehol nem írt 75-80 fokról, csak ha tuningolja.
Egyébként kicsit érthetőbb lenne a dolog, ha valaki belinkelne egy "gyári" MSI hűtési profilt.Önmagában semmilyen infót nem ad ha kijelentjük XY kártya Z fokos.
Ehhez még sok mindent kéne tudni. Pl. milyenen a dinamikus ventivezérlés profilja. -
Vigneau
félisten
-
JoolsNOS
veterán
Sőt ahogy nézem most a tesztet, a ph-n tesztelt top nem is tudta ezeket az órajeleket tuninggal.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged