Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Szívesen! Egyébként ha nagyon szemezgetsz a kártyával és érdekelnek a külsőségek közelebbről is ajánlom korábbi hozzászólásomat.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
LLKobe
veterán
válasz Dyingsoul #8005 üzenetére
Köszi ezt megskubizom Igazából már most is tudnék venni egyet a félretett pénzemből (igazából 19,6 DB-ot ) de várok nyaralás utánig, addig talán még kicsit csökken az ára.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Dyingsoul
veterán
Árcsökkenés sztem nem reális, az viszont reális lehet, hogy elérhetőbb lesz a kártya azaz több boltban is kapható lesz. Mostanság elég nehéz lelőni a Pascalokat, bár a helyzet kezd normalizálódni.
Egyébként kellemes nyaralást kívánok neked! Nekem sajna nem lesz nyaram mert elmegy minden másra, pont azért is vettem a kártyát hogy legalább a meló utáni időmben tudjak kicsit kikapcsolódni ha otthoni pihenésről van szó.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
salvation
aktív tag
SLI csak nagy ferlbontáson meg 4k -ra G-SYNC-re 144-165 hz jó sima full hd-ra nem kell akkor egy gtx 1080 inkabb magába
http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
LLKobe
veterán
válasz Dyingsoul #8009 üzenetére
Jelenleg 153K-ért láttam, jó lenne ha bemenne 150 alá, az a lélektani határ, erre is már 130-ról kúszott fel...
De kifejezettem megtetszett ez a VGA, előtte az MSI gaming volt a favorit, de ezen mintha még nagyobb hűtő lenne, és ha halk is, engem megvett kilóra. Illetve az 1db 8 pines tápcsati is tetszik.Köszönöm! Mi is csak a SZÉP kártyás lét csapjuk el, azzal úgyse nagyon lehet mást csinálni.
De amennyit szivoláztam az elmúlt időkben a melóban, úgy érzem megérdemlem(#8014) salvation: Gainward Phoenix 1070
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
imi123
őstag
Megnéznék egy 980TI vs 1070 összehasonlítást.
Kíváncsi vagyok mennyire jön ki a Pascal ereje.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
Fr3eWar
őstag
válasz nyulnyulu #8015 üzenetére
Egy utolsó off-ot megengedek magamnak.
Nem mintha számítana, de a te két képed amit a korábbi hsz-ben posztoltál ugyanabban az autóban készült. A spanod képével együtt. Látszik kezelőpanel stb a fenti képen, a lábközötti kártyás képen pedig látszik kesztyűtartó íve a váltó irányában.Ez amit most posztoltál egy másik autó. De a korábbi 3 képetek ugyanaz.
-
pokers
senior tag
Srácok, lemaradtam valamiről? Ingyen osztogatják a GB G1-et, hogy kettesével viszitek?
Röccenések!
Sajnos vannak röccenések, nem is kicsik
De ez szvsz nem a kártya, vagy a pascal hibája, hanem a trehány grafikus motor, vagy hanyag programozók.
Két olyan játéknál is tapasztaltam kemény röccenéseket, amikre over-overkill a 1070, nem is megy csak harmadgőzzel a kártya. Az egyik a Farming Simulator 15, a másik a Spintires. -
Solesz84
aktív tag
Sziasztok.En egy Palit Super Jetstream-et hasznalok par napja es megvok vele elegedve! 😊 Csendes huvos max 67 fok terhelesen es 1987MHz-ig boostol es bitang eros!Sztem senki nem jar vele rosszul ha ilyet vesz! 👍
Asrock X570 Taichi, Ryzen 9 5900X , NZXT Kraken X72, Gskill TridentZ RGB 32GB DDR4 3600Mhz Cl16, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
daveoff
veterán
Plusz megnézem TR, AotS, Hitman, BF1-et is, hogy Maxwell-hez képest mennyivel jobb/rosszabb a Pascal DX11, és DX12 alatt. Igazából ez érdekel engem is szóval készítek egy átfogó tesztet, amit szívesen megosztok veletek.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
tome.jr
addikt
Iponban van 10 db Palit 1070 GameRock
-
Szakiii
addikt
Na ma csatlakozok egy msi x8 1070el
-
CoolMan
MODERÁTOR
Uraim! A cicaharcot be lehet fejezni, aki pihenni szeretne az nálam jelentkezzen.
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
válasz nyulnyulu #8033 üzenetére
A kepek helyett inkabb valami infot is lokjetek hogy van e ertelme az SLi-nek. Teljesitmeny, hofok, skalazodas? Es lehetoleg ne a 3DMarkba meruljon ki a dolog mert azzal csak keveset jatszom.
Most akarok utana olvasni, hogy mennyi ertelme van az 1070 SLi-nek mert lehet akkor inkabb en is arra valtok inkabb minthogy meg heteket varjak a egy kartyara...
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
keIdor
titán
Kevesebb OFF-ot, a témáról meg szálljatok le, köszönöm!
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Landon
őstag
Hm. Hat akkor varok meg az Xtreme Gaming-re... Az a gond, hogy ismerem magam es ahogy retailt er az 1080Ti ugy is arra fogok valtani. 2 1070-est meg macerasabb lesz eladni mint egy 1080-ast...
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
válasz nyulnyulu #8048 üzenetére
Hat nekem 1450-re huzott 980Ti lehallt a Division alatt 1440p-n. Igaz maxra huzva (ha mar ennyi penzt koltok valamire akkor igen, nekem megnyugtatja a lelkem ha mindent maxra tudok huzni) de akkor is egy-ket helyen csunyan megolte a 980Ti-m. 30-40FPS-nel meg mar erezhetoen microlaggol a jatek. Szerintem Division kimaxolashoz kell az 1080-as 1440p-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest