Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyulnyulu
senior tag
Egyenlőre még nem rendelkzem ilyen felbontású megjelenítővel,igy ehez nem tudok érdemben hozzászolni,de meghajlok tudásotok előtt,és elfogadom.
[ Szerkesztve ]
privátra illik válaszolni
-
nyulnyulu
senior tag
Köpköditek a gigát,de azért kb 10 fokkal hűvösebb,nálam max 64fok furmark alatt,közben meg nézegetem a beírt 70-74fokos kártyákat,fura!
-
nyulnyulu
senior tag
Nálam 30-33fokos egy cm haf bx evo házban(elöl2 14es,hátul 1db 12es,felül egy 20as ventivel)
-
nyulnyulu
senior tag
es nincs szénné huzva.gyári oc van csak beállitva
-
nyulnyulu
senior tag
-
nyulnyulu
senior tag
válasz Lotus_Omega #10464 üzenetére
Estefelé dobok egy Division bechet neked.
-
nyulnyulu
senior tag
-
nyulnyulu
senior tag
válasz BladePocok #10839 üzenetére
ugyan ezzel küszködök kb 2 napja,nem birok rájönni mi a fasz pörgeti 99% on a vgat
-
nyulnyulu
senior tag
leszedtem az experience t de ugyan ugy 99% on pörget,szóval nekem nem oldotta meg
-
nyulnyulu
senior tag
-
nyulnyulu
senior tag
-
nyulnyulu
senior tag
válasz Landon #10855 üzenetére
ha a haf bx evóban bennragad a levegő akkor kinyalom bárki seggét fényes nappal az oktogonnál!Ennél szellősebb házat elképzelni se tudok,előröl a 2 12 es egyenesen nyomja rá az alaplapra és a vga ra a hideg friss levegőt,hátul sziv,és a felső 20 as is sziv kifelé
-
nyulnyulu
senior tag
Itt még nem volt berakva a vga, és amiatt belülre csak 1 ventit rakott föl
[ Szerkesztve ]
-
nyulnyulu
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #10865 üzenetére
A 81 es végződésű nekem nagyon nem volt jó,egy pár hsz al ezelőtt linkelt egyett vki,én azt raktam fel.és teljesen jó,experience t nem raktam fel.
-
nyulnyulu
senior tag
Gigabyte Gtx 1070 extrem és a g1 között mekkora a diferencia,órajeleket látom,meg hogy tápcsati is mas,de vkinek van tapasztalata?jövőhéten érkezi az extrem a g1 helyére.
-
nyulnyulu
senior tag
Senkinek nincs semmi infója a giga 1070 extremröl?Mennyivel erősebb a sima g1 nél? Vkinek vmi tapasztalat?
-
nyulnyulu
senior tag
válasz Fr3eWar #11671 üzenetére
Ennél szerintem kicsit összetetteb a történet,a plusz6 pines tápcsatival és a süllyesztett középső ventivel,és ez már nem diszkógömb mint a 9xx szériában,de akkor neked valójában tényleges tapasztalatod 0 a kérdéses kártyárol,ha lehet tulajokat kérdeznék,tényleges tapasztattak,nem olyat aki olvasta hogy....köszi
-
nyulnyulu
senior tag
-
nyulnyulu
senior tag
válasz LordAxwell #11838 üzenetére
Hardverkerben vetttünk 2 db gigát és egyiken sem volt fólia de a doboz bo tatlan volt,most nem.tudom,de lehetséges hogy abszolut nincs a gigán.fólia,hétvégén jön az uj vga,az is giga lesz,kiváncsi leszek,lesz e rajta fólia,péntek körül jönnek majd az.észrevételek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest