Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
A videóban semmi olyan nincs, amire ne lehetett volna számítani. A referencia hűtés semmivel sem rosszabb, mint az elődöké. Az egyedi hűtéses előző generációs kártyák tuningos eredményeit meg végképp semmi értelme nincs összehasonlítani a 1080-nal. Pontosan ugyanez volt a helyzet, amikor kijöttek a Maxwell kártyák. Vagy az egész videó lényege az lenne, hogy az egyedi hűtések mennyivel jobbak, mint a referencia hűtés? Mégis ki állította az ellenkezőjét? Na erről van szó.
Mégis miért kellene custom kártyára várni? Egyedi hűtést a referencia kártyára is lehet tenni. Mindenki el tudja dönteni, hogy mit is szerente.
Azt meg kicsit szánalmasnak tartom, hogy a referencia hűtés csak azért van rossznak bélyegezve, mert az egyedi hűtés jobb. Persze, hogy az. Melyik gyártó melyik referencia hűtése volt jobb, mint bármelyik egyedi megoldás? Nem kell úgy tenni, mintha valami újkeletű hibáról lenne szó.Play nice!
-
westlake
félisten
Egyrészt ez egy tesz. Ami nem feltétlenül tükrözi a valóságot, vagy nem a teljes valóságot. Pédául ismert a helyiség hőmérséklete? Mert ez egy igen fontos tényező, ha már léghűtésről beszélünk.
Egyébként szerintem itt senki nem akar(t) senkit megyőzni arról, hogy a referencia hűtés jobb választás lenne bármelyik egyedi megoldásnál.
Azon meg nem tudom miért lepődik meg még mindig bárki is, hogy az új generáció befogható az előző generáció tuningolt modelljével. Évek óta ez van. Mi ebben az újdonság? Ha jól tudom, az NVIDIA nem ígérte, hogy a 1080 a 980 Ti sebességének a 200%-át hozz. Akkor meg miért kell hőzöngeni. Meg kell várnit az egyedi hűtéses modelleket és örülni kell az esetleges 2200-2300MHz-nek.Play nice!
-
Cole86
senior tag
Nem olyan randa ez.. a kezdő ára sem rossz, ha jó a hűtő is , akkor rogos gépekbe nyerő lehet, pl az enyémbe!
[ Szerkesztve ]
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
blu79
addikt
Nézegettem ezt az Asus Strixet és valószínű ez lesz mégis az Msi és Evga helyett. Passzól a gépemebe . De valszeg csak ősszel mert most itt ez a szép idő és hát na.... ki kell használni a nyarat. Ha ősz lenne már rendelném is
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
BiP
nagyúr
-
Dyingsoul
veterán
De le ám!
Köszi a linket! Nekem is megvan a 3D mark de nem akarok még tesztelni. Steamen fel akarok oldani néhány achit, ezért gondoltam első tesztet IGP-vel kellene futtatni, de nem akarom kivenni a kártyát. Lehet, hogy majd csak a tápcsatit húzom ki belőle valamikor, úgy nem lesz semmi baja, ha benne hagyom a gépben, ugye?- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
-
Laraxior
titán
Na ez mar jo ár
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Dare2Live
félisten
Lánc majd minden tagja rárak vmennyit amíg hiány van, ez nem gyártófüggő, inkább a fura, hogy ez kb 599$os árban jött.
Fura nekem csak agusztusra mondták, hogy rendeződnek a készletproblémák, júliusban még tuti ki kell fizetni a prémiumot.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
-
lacus83
senior tag
-
-
-
Locutus
veterán
válasz warcat #10477 üzenetére
Zotac Founderset is 148k-ért vettem most, 5 év garral Szerdán jön meg. De úgy vettem észre, hol felnyomják, hol leengedik az árakat, egy kártyán belül is. Múlt héten még majdnem asust vettem 480 euróért, mostmár 515 lenne megint... az MSI-t viszont ma levitték 456 euróra (viszont nincs). Gainward 470-ért lett volna, mostmár 499.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
-
Locutus
veterán
válasz warcat #11195 üzenetére
Pontosan. Ezeknek a kártyáknak az eladása általában 2 évnél megtörténik legkésőbb. Akkor meg még mindig van 1 év gar, tehát teljesen jól eladhatók. Plusz pénz senki se fog fizetni használt kártyára csak azért, hogy ne 1 hanem több év legyen rá még. Egyedül a zotac 5 éve éri meg, mert az nem kerül plusz pénzbe. EVGA-ra a 10 év szimpla pénzkidobás.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Laraxior
titán
válasz warcat #22119 üzenetére
Ha nagyon szeretne valaki, neadjisten plusz áfa nélkül és minimális postaköltséggel akkor szóljon. Jövő héten megyek haza, tehát haza is tudom vinni.
Ennyit tudok segíteni. Persze nem az apróra, 2% haszonért[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Raymond
félisten
válasz warcat #26290 üzenetére
Ez is lehet, de egybkent a masik dolog az hogy a ha nem is a legolcsobb de nem is a legdragabb gyartok koze tartozik es a Windforce kartyak kb. az MSI Armor szintet celozzak meg, a Gaming G1/OC/stb. kartyak a dragabbig MSI Gaming X arszint.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
TTomax
félisten
válasz warcat #30221 üzenetére
Holnap érkezik meg pont onnan a Giga Aorus Xtreme 1080Ti-m 683font font,(kisszállitva)igaz open boxos,de 4 év garit be tudom húzni rá.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
L4mie
veterán
-
Cole86
senior tag
válasz warcat #30380 üzenetére
Ha beszakad és elindulás a globális eladási hullám?
Majd meglátjuk....
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
L4mie
veterán
válasz warcat #30388 üzenetére
Egyszeri Pistike meg nem megijedt, hanem megvette 180 ért a 1080 ast bányászott velet 1-1.5 hónapot és most még pluszban akarja eladni, nem pánikeladó hanem simán nyerészkedő....
Kétszeri Pistike ugyanúgy továbbhajtja a VGA-t amíg megtermeli az áramot, max kitolódik a megtérülési idő irreális 3-4 hónapról 10-18 hónapra.Azért lesz drága mert kevés a ram....miért is? Földrengés, árvíz, jaaa nem csak sima kartelezés miatt.....
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Cole86
senior tag
válasz warcat #30388 üzenetére
Nagy optimista vagy a folytatás illetően.. szerintem már csak a kérdés az meddig hagyják ezt életben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest