Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Hi!
Videót hol találok arra hogy hogyan kell cserélni a vinyót a Dell 5420 laptopomban?
Sajnos nem beszélek angolul,és már nagyon szétkaptam a laptopot de még mindig nem látom hol lehet cserélni a vinyót,ssd-re.
A cd meghajtó helyére nagyon egyszerű volt berakni a keretet meg az 1 terrás vinyót,az már megvan.
Ga ezen az egy terráson telepített win 10 van akkor azt előbb le kell formáznom és úgy tehetem be az ssd mellé 2. meghajtónak,vagy majd elég lesz leformáznom az ssd-re telepített win 10 alól?Kicsit megbonyolítottam az életem mert 2 gépet kell szétszednem és vinyó ide-oda,ssd be stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Okos Otthon / Smart Home
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- ASUS notebook topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest