- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Jobb topikot nem találtam. dell 6440-es laptopom kijelzőjén megjelent egy vízszintes csík. Külső monitorra dugva nem látszik. Kábeleket átmozgattam, fedlapot hajtogattam nem történt semmi. A csík környékén a kijelzőt nyomkodva néha viszont eltűnik. Van esetleg ötletetek?
videó -
K53TA
tag
Asus notebook-ba SSD- helyeztem a HDD helyére. A HDD-t Caddy beépítő keretben behelyeztem az optikai DVD helyére.
Probléma, hogy a HDD-t nem látja a Notebook a Biosban.
Ha az SSD-t helyezem a beépítő keretben az optikai meghajtó helyére és a HDD-t hagyom az eredeti helyén akkor mindkettőt látja a Bios, de ebben a felállásban lassú a Windows, olykor el sem indul.Természetesen tiszta telepítést végeztem az SSD-re, úgy hogy közben nem volt behelyezve a HDD.
A fenti problémák miatt jelenleg csak az SSD van behelyezve.Kipróbáltam a HDD-t, behelyezve a Caddy keretbe és azt összekötve Sata - Usb kábellel, azt külső meghajtónak látja a win10, de én nem külső HHD-nek akarom használni.
Mit rontottam el? Talán a Caddy keret okozza a problémát?
Köszönöm.
-
the_pimp
senior tag
Sziasztok,
Asus pu401LA típusú notebookhoz hol lenne érdemes alaplapcsere után érdeklődni?
Egy helyről már kaptam egy 260.000 as ajánlatot. Számítsak jobbra?Köszönöm
-
John Rose
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Toshiba L50B-1-EF laptop és eredetileg egy Intel Pentium N3530 processzor volt benne. Milyen processzort lehet max. beletenni a masinába?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
János -
zsolt19900
őstag
válasz
Thunderzolee #13487 üzenetére
szia
sajnos az a helyzet, a masinával hogy nem igen akarja megenni a p8600as procit, pedig biost is frissítettünk a hp oldalán található bios frissítő progival
tippre tudsz esetleg mondani valamit, hogy mi lehet a baj? maga a comaq logó sem jön be, így azért tippelnék procira, a benne lévő procival működött a bios frissítés 21ről 23as biosra frissítette a progi, ha ez mond valamit neked
-
IQnQ
újonc
Sziasztok!
Egy Asus ROG GL502VT nevezetü laptopban SSD cserén silabizálok.
Az lenne a kérdésem hogy a jelenlegi: "ITEON CV1-8B128 (128 GB, SATA-III)" M.2 SSD-t le tudom-e cserélni olyan M.2 SSD-re ami PCI Express csatlakozást használ vagy sem ? (Samsung 960 EVO-t néztem ki, de nem tudom hogy kompatibilis-e) -
-
Tyrel
őstag
Sziasztok!
HP ProBook 450 G3-ban szeretnék az optikai meghajtó helyére egy vinyót tenni, és ehhez kell egy beépítő keret. Ilyen keretből viszont többféle méret is létezik, és fogalmam sincs ebbe a gépbe melyik való...
Tudnátok olyat ajánlani ami biztosan passzolni fog?
Köszi!
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Thunderzolee #13488 üzenetére
Akkor még gazdag voltam,és hülye...(na jó,csak hülye)
Ha jól emlékszem olyan 70k körül vettem,és ez volt az a motyó: Crucial_CT525MX300SSD1 (525Gb)
(Samu 850 EVO-t akartam,de ez jobb alternatívának tűnt)Viszont megfogadom a tanácsod,lehet,hogy kisebbel próbálkozom,nehogy pofára essek,mivel a legtöbb hirdető nem ad garit kompatibilitási problémára,az i5 meg valószínűleg tuti lenne,hisz' kiadták ilyen konfiggal is.
(csak a lehetőségekhez képest maximalista vagyok,még akkor is,ha teljesen értelmetlen dolgokba ölök pénzt...
)
Szívesen megosztom veled majd a tapasztalataimat az üggyel kapcsolatban,ha érdekel a vége.
-
zsolt19900
őstag
válasz
Thunderzolee #13487 üzenetére
így igaz 800as fsb-t ír, a chipkészletet is cpuzből tudtam mondani neked
De az fsb az valóban 797en állt éppen amikor küldte asszonykám a sotot róla
akkor belepróbálunk egy ilyen procit, amit javasoltál és akkor még előtte egy bios frissítés csek és meglátjuk
köszönöm szépen!
-
válasz
Tdizsolt #13484 üzenetére
Hát nekem már az 500gigás SSD is kicsapta a biztosítékot, pláne, h régebben vetted, amikor még drágább lehetett..
Ja igen, azt akartam még mondani, h az SSD már eléggé meg kellett, h dobja a gép sebességét, a processzor-csere nem lesz ilyen jelentős ez után már.
Én első körben egy i5-öst vennék ~7ezer környékén, ha azzal érzel valami javulást, akkor esetleg érdemes belevágni az i7-esbe is, mert az is fog még picit hozzátenni, de ha nem sokat gyorsít, akkor az i7-est már nem kell megvenned.
Viszont mivel nálad nem a pénzen fog múlni, így nem tartalak vissza a fullos procitól.De lehetőleg azért próbáld bele mielőtt kifizeted, mert pár százalék esély megvan, h az i7-eseket nem viszi. Sajnos itt a topicban olyan gépeknél, ami nem fodult meg a kezeink között, csak elméleti tanácsokat tudunk adni, ennyire nem mélyedtem bele az internet bugyraiba, h a Te laptopod valami orosz nyelvű fórumban esetleg szerepelt-e már, h beleraktak i7-est, és elindult vele.
Megesik néha, h egy-egy gép nem visz valamit, ami a specifikációik alapján mennie kellene benne, pláne, h más gyártók hasonló chipsetes gépeikben gond nélkül ment. -
válasz
zsolt19900 #13486 üzenetére
Nem.
A GL40 az eredetileg 667-esFSB-t támogatna.
De a benne levő T3100-as az 800MHz-es FSB-vel megy, és ha CPU-Z első fülén ellenőrzöd, gyanítom, h nem 667-es FSB-vel hajtja, hanem 800-on.
Vagyis a gépben nem a Cantiga chipset család GL40-es "butított" tagja van, hanem teljes értékű GM45-ös chipkészlet.Nyugodtan próbálj bele egy P-betűs processzort, mennie kell benne.
Maga a CQ-71-es Compaq laptopcsalád elég sokféle felszereltségi szinttel érkezett annak idején, sokféle processzorral árulták őket, ezért is kértem a CPU-Z-vel való kiolvasást, mert meguntam a Googlezást. A Socket P-s listából többféle T4ezres, T6ezres processzorral kínálták, azok pedig mindegyik 800-as FSB-vel megy.
Ha visszatekersz a topicban párszáz oldalt, rendszeresen belefutottunk olyan notebookokba, amikben nem a chipkészlet család "butított" tagja volt, pedig azt írták a diagnosztikai programok, hanem a teljes értékű variáns. Nem tudom mi ennek az oka gyártói oldalról, pénzügyi egyszerűsítést sejtek a mélyén, egyszerűbb lehet legyártatni egyféle chipsettel a gépeket, de elszámolás miatt már kétféle adatlapot mutat a gép a diag programok felé.
BIOS-ból értelem szerűen ajánlott a legfrissebbet használni, de notebook vonalon a BIOS-ok általában nem az új processzor-mikrokódokat tartalmazzák, hanem egyéb javításokat, szóval nagy valószínűséggel nem ezen fog múlni, h kezeli-e az újabb processzorokat.
-
zsolt19900
őstag
válasz
zsolt19900 #13485 üzenetére
-
zsolt19900
őstag
válasz
Thunderzolee #13481 üzenetére
köszönöm
biosfrissítés meg ilyesmi nyalánkságok kellhetnek hozzá?
megnéztük GL40 es a chipset benne
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Thunderzolee #13483 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm minden segítséged, még filőzok akkor, hogy melyik legyen, az i7 most olyan 16-20k körül mozog, tipus és eladó függvényében... (jó duma, "van pénz lóvéra"...
)
-
válasz
Tdizsolt #13479 üzenetére
Az i5-ös processzoroknál a Turbo órajel ami besegít, ez viszonylag magasabb sebességet ad. Az i7-esek ezzel szemben alapból magasabb órajelen járnak, és ehhez jön még a Turbo is.
Az adatlapokon az órajeleket, L2/L3 tár magonkénti méretét ellenőrizheted, bár ez utóbbi inkább számításigényes feladatokhoz lenne szükséges, netezéshez, officenál nincs jelentősége.I5-öst szoktak venni, az is ad egy löketet, és 5-10ezerért megvehető. Az i7-esek inkább ennél jóval magasabb áron mennek, bár mostanában nem követtem a Hardveraprós árakat, ha találtál jó ár/érték arányban, pláne ha van pénz lóvéra megérheti az is.
Esetleg még itt van ez is:
notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmark-List.html -
Nagybanya
csendes tag
válasz
Thunderzolee #13481 üzenetére
Tudok adni T7300, T7500, P8600, P8700-as procit. A P9x00 sajna sokkal drágább.
-
válasz
zsolt19900 #13480 üzenetére
Tegyél fel egy CPU-Z_t légyszíves, a linkelt oldalon a HP nem képes a chipsetet feltüntetni.
Ha GM45, akkor viszi az összes Socket P-s processzort.
Ezek azok: https://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_PAprón 2-3ezerért vannak P7ezres, P8ezres, esetleg P9ezres processzorok, ilyet keress hozzá, ezeknek 1/3-al kisebb a hőtermelése ugyanazon teljesítmény mellett, mint amit a Tsorozatú processzorok képesek nyújtani.
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
compaq cq71 masináról lenne szó, jelenleg egy t3100as proci van benne, mekkora az a proci amit bele tudok vásárolni
köszi a segítséget
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Thunderzolee #13478 üzenetére
Hálás köszönet!
Rendben, akkor a 4 mag kilőve. Érdembeli változást hozhat akkor egy i7 3540m,vagy egy 3520m?
Nem olyan vészes az áruk már, így ezekben gondolkozom leginkább, ha cserélek.
A gyári HDD van még benne, illetve egy 500Gb SSD-t kapott 1 éve.
Köszi!
-
válasz
Tdizsolt #13477 üzenetére
Na, megvan. HM76
Ezekkel szerelték gyárilag is:
https://www.asus.com/Laptops/X75VB/specifications/
Ezekkel mindenképp megy, illetve elvileg ez viszi a teljes Ivy sorozatot 35W-os TDP-ig.A 4 magosokat nem, azoknak amúgy is magasabb a hőtermelése, a gép hűtését nem erre tervezték; amelyik i7-es 35W-os, az meg csak kétmagos.
Négymagos processzorokhoz többfázisú tápellátó áramkör kell, ami ebben a notiban nincs meg, így csak kétmagost lehet beletenni.SSD az ami nagyon felpörgeti, vagy esetleg egy 7200RPM-es egy tányéros merevlemezre ha átcseréled az 5400-es gyári diszket.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Thunderzolee #13476 üzenetére
Ó,bocsánat!
A gép tipusa ez,remélem erre gondoltál...
(illetve még egy olyan kérdés,hogy esetleg 4 magos procit is be lehet illeszteni a helyére? (i7 3612QM,illetve i7 3632QM))
Köszi!
-
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Thunderzolee #13474 üzenetére
-
válasz
Tdizsolt #13472 üzenetére
Tedd fel légyszíves a CPU-Z-t, azzal ki lehet olvasni a chipsetet.
Ha Ivy Bridge van benne, akkor elvileg a 3.generációs Core i sorozatot támogatja.
Ezek azok:
wikipedia.org/wiki/Ivy_Bridge_(microarchitecture)#Mobile_processors35W-os TDP-vel kereshetsz hozzá másik processzort, a gép hűtését ehhez tervezték.
-
Tdizsolt
senior tag
Sziasztok!
Egy Asus laptopom van,amiben egy i3 3120m 2.5GHz van. Létezik alternatíva ennek a procinak a cseréjére,illetve van e értelme egyáltalán?Már nem egy mai csirke,de egy gt 740m van mellette,és ezt a gépet szerelték izmosabb procival is,ezért gondoltam,hogy esetleg cserléhető lehet talán...
Válaszokat,véleményeket előre is köszönöm!
-
strong333
csendes tag
Sziasztok!Asus K50c laptopba szeretnék processzort cserélni Socket 479 FCBGA a tokozás és jelenleg Intel Celeron D 220 1.2@1.5 ghz processzor van benne!Milyen kétmagos procit tudnék benne cserélni?Köszi a választ!
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Van egy dell N5110 notebookom amiben gyárilag Intel i3-2310M processzor van. Tudnék szerezni i5-3340M processzort.. Kompatibilis lehet az én gépemmel, simán kicserélem a processzor, és öröm boldogság? Előre is köszönöm!
-
mutyuru
aktív tag
Hello!
Itt tennem fel a toshibas kerdesemet, mert a toshiba notebook topik nem tunik tul aktivnak.
Adott egy Toshiba Satellite M50-A-115 laptop, amibe meg a gyari 4GB RAM van. Terveztem egy memoria bovitest es rendeltem egy 4GB-s modult - szinte teljesen megegyezot a gyarival, de a bios nem latja es igy a W10 sem.
- BIOS update megvolt es a beallitasok is stimmelnek
- Alaplapi reszet megvolt
- Kiprobaltam egyenkent es a rendelt RAM-mal el sem indult a gep
- Mindket slotot kiprobaltam a gyarival es a rendelt RAM-mal is egyenkent.Gyari RAM: Samsung 4gb 1Rx8 PC3L 12800S-11-11-B2 M471B5173BH0-YK0 1320
Rendelt: Samsung 4GB 2Rx8 PC3L 12800S-11-12-B4 M471B5173EB0-YK0 1351Sajnos masik gepen nincsen a kornyezetembe, h kiprobaljam. A kulonbseg a gyarin 4 lapka van egy oldalon, mig a rendelten 8db. Arra tudok gondolni, h ez okozhatja a hibat - ha nem baromsag, amit irok - vagy hibas a memoria.
Mi a velemenyetek? Hol tudok utana nezni, h tutira passzol a memoria az adott Toshiba laposba?Elore is koszi!
Udv,
M -
garage112
aktív tag
válasz
Thunderzolee #13455 üzenetére
A mostani Ramot így írja program szerint: 1,35-1,5 V , azt nem írja mennyin pörög, BIOSban sem...azért nem tudom milyet kellene venni
-
ensolid
tag
válasz
Thunderzolee #13459 üzenetére
Az nem probléma, hogy 1.5V-on hajtja. Csak tudjanak együtt menni.
-
-
ensolid
tag
válasz
Thunderzolee #13456 üzenetére
Még egy kérdés.Találtam egyet aminek a mérete különböző, de az időzítése és a mhz is ugyan olyan viszont P3L-s. Ez így működhetne. Számít a méret meg, hogy alacsonyabb fogyasztású a memoria vagy sem? Külsőre is megegyeznek.
-
ensolid
tag
válasz
Thunderzolee #13456 üzenetére
köszönöm a segítséget. akkor az időzítést nézem.
-
-
-
garage112
aktív tag
Sziasztok bátyám laptopjában (Lenovo Y50-70) van egy ilyen Kingston RAM (kingston 9905428-123.a00lf) elvileg 1,35-1,5 V. 1600Mhz dual channelen. Milyen RAMot érdemes mellé venni? DDR3 L vagy sima? Esetleg mindkettő kompatibilis?
Köszi a válaszokat előre is -
ensolid
tag
Sziasztok!
Vettem egy Thinkpad X230-at 4GB memóriával és szeretnék bele rakni még 4GB-ot. Jelenleg ami benne van az egy Samsung M471B5173BH0-CK0 4GB 1600Mhz. Sajnos ezt a számozásút sehol se találok viszont olyant igen, hogy: Samsung M471B5273CHO-.CKO és Samsung M471B5273DHO-.CKO, Samsung M471B5173DBO-YKO. Ha ezek közül választanám valamelyiket akkor ott nem lenne baj a dual channelel mennének együtt? Nem tudom mennyire számít a számozás. Az összes felsorolt ram ugyan úgy 4GB-os 1600mhz-s modul.
-
Nunder
őstag
Sziasztok,
Dell Inspiron N7110 laptophoz keresnék es kis segítséget kijelző ügyben. Távgyógyítok, és nagyon úgy néz ki, hogy egy sor pixel egyszerűen megadta magát.
Topikban elvétve kijelzőről is van szó, utána is néztem a magyar használtaknak és zugboltoknak, 40k környékén van csere. Gondoltam bevinni esetleg egy nevesebb szalonba, csak ott meg már gondolom azért is rám rónák a költséget, ha csak szóbaállnak velem. Szedtem már szét a masinát, nem hiszem hogy gondot okozna a csere.
Elképzelhető, hogy javítható? 40pin-es csatlakozó csere vagy esetleg a ribbon kábel?
Amazon-ról 24k-ért bejönne a csoda, talán ott nem sérülne annyira. Ezért ezen gondolkozok jelenleg.
Ti mit javasolnátok? Van valamilyen jónevű bontó, ahol még nézzek utána? Gyanítom hogy ennyit már a vas nem is ér, mint amennyit most rá kellene költeni, de hát fontos lenne.
-
schottgun
tag
válasz
Thunderzolee #13445 üzenetére
Lehet, hogy erősebb viszont sem az integráltra sem az R9-re nem tudom feltenni a drivert, régebbit sem és a gyári telepítőjéről sem.
Elegem van már belőle. Ez lenne a B terv, még szenvedek kicsit a biosok cseréjével, hátha az egyikkel jó lesz. -
-
Nagybanya
csendes tag
válasz
Thunderzolee #13443 üzenetére
P8700-asat tudok adni 2000Ft-ért.
-
mailroy
csendes tag
Sziasztok! Egy MSI Cr500 notebookban szeretnèm kicserèlni a Celeron 900-as processzort. Az Aida 64 szerint MS-1683 alaplap van benne, amiről nem találtam semmilyen pontos adatot a neten. Az Aida64 cpuid szerint a platform Socket 479, a Cpuz szerint Socket P (478). Milyen foglalatú processzort keressek bele? Socket P-t nèztem ès a Core 2 Duo T8300, T9300 ès T9500at nèztem, ezek tűnnek a legjobbnak 800as FSB-vel. Köszönöm.
-
-
-
schottgun
tag
válasz
cashback #13432 üzenetére
Rendszermemória
bővíthetőség felső határa : 2,048 MB
technológia : DDR2 RAM (533 MHz)Szerintem ez a legjobb bele:
Intel® Core™ Duo Processor T2450
2M Cache, 2.00 GHz, 533 MHz FSBDe ha nincs olcsón, ott a T2350, T2250 is.
Itt van pl. egy 1500Ft-ért:
https://hardverapro.hu/apro/intel_core_duo_t2250_173ghz_sl9dv_-_ketmagos_socket_m_notebook -
schottgun
tag
SZiasztok,
msi gx70 destroyer laptopba be lehet rakni egy gtx 670m videokártyát?
meg van f*sva az egész a10-5750 integrált és m290x mxm grafikus rendszer...
Gondolom az APU-t valahogy le kellene tiltani, a gtx 670 mellett. -
Predator2
addikt
Helló
Egy HP Notebookba 14"-os elég ocsmány kijelző van gyárilag TN+Film paneles. Szerintem nem forgalmazták más panellel.
Lehet külön IPS paneles kijelzőt venni hozzá? Abból indultam ki, hogy elméletben szabvány méret, hátha más gyártó termékét belelehetne rakni.THX
-
cashback
őstag
Sziasztok.
Egy satellite l30-113 szeretnék kicsit fejleszteni.
Cpu celeron m430, 1gb ram...
Mi az amit még elfogad prociból?
Ramot 2gb ig kezel ha jól olvastam. -
Tamás008
tag
Sziasztok.
Notebook -hoz keresek csavarokat, Fujitsu Lifebook A512-es modellhez. Esetleg tudnátok mondani valamit vagy valakit ahonnan lehetne csavarokat rendelni laptophoz?
Köszi. -
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Van egy Asus laptopom, az a gondja, hogy nem mennek az usb csatlakozók, sd olvasó... Áramot ad de mindenre azt írja nem lehet felismerni. IXP 450 a déli híd, gondolom ezzel van valami. Ha vennék bele egy PCMCIA usb kártyát akkor azt felismerné vagy azt sem? -
Ðávid
aktív tag
Sziasztok!
Egy HP 250 G3 laptopot kellene kicsit feljavítanom. Egy i3-4005U processzor, 4 GB RAM és egy 500 GB-os merevlemez van benne. A RAM-ot bővíteném 8 GB-re és a HDD-t cserélném le SSD-re. Főleg memóriát illetően érdeklődnék, hogy van-e valamilyen kimondottan ajánlott vagy bevált típus. Vagy bármilyen DDR3-as 1600 MHz-es SO-DIMM modul megteszi Hardverapróról? A jelenleg bent levő modul pontos típusa ez: Samsung M471B5173DB0-YK0.
SSD ügyében kevésbé vagyok tanácstalan. 128 vagy 256 GB méretűt fogok nézni Hardverapróról.A segítséget előre is köszönöm.
-
dugo_
veterán
válasz
HELLAFLUSH #13426 üzenetére
Jobban.
Ha neten rendelted és 14 napon belül vagy akkor állj el tőle és irány a Milyen notit vegyek topik.
Ha erre nincs lehetőség, akkor használd el, csak szervizre ne kerüljön sor. Ragassz egy réteg szigszalagot a csillag fejére, úgy általában meg lehet kímélni a csavarokat.
-
HELLAFLUSH
őstag
-
dugo_
veterán
válasz
HELLAFLUSH #13423 üzenetére
A Telemax amúgy sem javít meg semmit, csak tönkreteszik a gépeket, szóval akkor sem vesztenél semmit, ha megvonják a nem létező jótállást...
Egyébként óvatosan kell pöcökről pöcökre menni egy vékony, rugalmas gitárpengetővel, azzal van a legjobb esélyed.
-
Nagybanya
csendes tag
válasz
HELLAFLUSH #13423 üzenetére
Szerintem, ha bármi lesz, kibujnak a garancia alól.
-
Nagybanya
csendes tag
válasz
HELLAFLUSH #13421 üzenetére
Én is ezt javaslom.
-
Nagybanya
csendes tag
válasz
HELLAFLUSH #13419 üzenetére
Működni, működne, de valóban garanciavesztèssel jár.
Egyetlen lehetősèg, ha Lenovo szervizben csináljá (persze sokkak drágábban). -
HELLAFLUSH
őstag
sziasztok!
új vagyok még a témában, szóval nézzétek el nekempár napja vettem a Media Marktban egy Lenovo Ideapad 110-15ISK notebookot 4GB DDR4 rammal és ezt szeretném bővíteni még +4GB-al, ha tennék még bele +ramot akkor garancia vesztéssel járna?
az egész burkolatot le kellene róla szednem, mert csak úgy lehet hozzá férni.segítséget előre is köszönöm
update: néztem a bővítésről videót de úgy látom, hogy ami benne van 4GB ram az az alaplapra van integrálva...mennyi az esélye, hogy amit vennék ramot bele működne-e vele?
-
Akelaman
tag
Sziasztok toshiba satellite a300 ba szeretnèk ssdt rakni, a hdd helyère. Sikerült is, de a bios kòdot kèr. Persze a kòd màr nincs meg, ezer èves gèp. Lehet vmit tenni?
-
meroly
veterán
Koszi mindenkinek
-
Tim82
félisten
válasz
meroly #13413 üzenetére
Ha a vinyó a T410-ed gyári vinyója, akkor SATA II-es lesz.
A leggyorsabb notivinyó sem igazán éri el a SATA I korlátait amúgy, szóval kb. mindegy, hogy a három gép közül melyikbe kerül; kompatibilitási gond 99%, hogy nem lesz.
SSD-t igazából mindegyik gép meghálálja, még a régi 1525 is.
-
meroly
veterán
válasz
Nagybanya #13412 üzenetére
Köszi. SSD-ről mi a véleményetek?
Igazából megmondom mi a helyzet. Gyerek laptopjában (Dell E6250) tönkrement a vinyó, a windows állandóan reklamál, HDD javító se ju semerre se, gondoltam beruházok egy újra.
Nade az én gépembe (Lenovo T410) régóta akartam venni egy nagyobb hdd-t, esetleg SSD formájában és akkor az enyémet kapná ő.
A Dell 1525 meg egy régi gépünk, már csak tartalék. -
meroly
veterán
Sziasztok!
Lenovo T410 (2537)-ben lévő vinyót raknám át egy Dell E6250-be és a Lenovoba vennék egy nagyobbat.
Ez így kivitelezhető ugye?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged