- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Pyttawrx #14997 üzenetére
Nem az enyém, ilyet nem vennék. Közben meg is érkezett és szétkaptam. Sírtam is és nevettem is. [link] [link]
Az már világos, hogy az eMMC-t kiváltani nem lehet. USB3 hiánya kizárja a külső boot eszközt.
Win10-el ez halál.
Mostmár csak egy olyan Linux kéne ami be tud bootolni 32bites UEFI implementáción.
EFI=Windows IA32 OS, ezt mondja magáról. -
törölt tag
Sziasztok!
Mit lehet tudni erről a csodamasináról (Navon NX14)? [link]
Ki lehet váltani valamivel a bődületes 32 GB-os eMMC tárhelyet?
M.2 SATA vagy rendes SATA csati létezik a belsejében? -
-
elod22
senior tag
válasz
elod22 #14962 üzenetére
Kicsit sok időbe telt, amíg megkaptam a rendelést, de szerencsére problémamentesen ment a beszerelés és minden tökéletesen működik. Az SSD jelenléte nagyon érződik, fél perc sem kell és már el van indulva a windows rendszer. Eddig kellett legalább 2-3 perc.
Egyelőre úgy tűnik nincsenek problémák a klónozás után, beállítottam boot device-nak az SSD-t, de nem merem még letörölni a merevlemezről a régi windows-os partíciót. Szerintetek ha két nap alatt nem volt semmi gond, mehet a formázás merevlemez régi rendszer partíciójára? -
strong333
csendes tag
Van valakinek eladó Intel core i7 4702mq vagy 4712mq processzor?
-
Sziasztok.
Levono G570-be (HM65 chpiset) i5 2450m bele lehet kalapálni? -
válasz
Tamas1982.1 #14975 üzenetére
Szia. Elvileg igen tökéletes hozzá, nagyon max visszaküldöd, de menni kell vele.
Néh aigen előfordulhat inkompatibilitás, de ritka
-
-
válasz
strong333 #14978 üzenetére
Ez oldal szerint van i7-el szerelt is gyárilag
Igy elméletileg bele... de azért frissísd le a bios elötte ,ha van ujabb és lehetséges.
UI: Ez a 4 ram-slotos verzió? Ha igen akkor neked milyen tipusú ramjaid vannak benne? Pont a múlthéten futottam bele egy ilyenbe és a gyári 8Gb-s mellé nem találtam ramot amit ment volna benne.. -
strong333
csendes tag
Sziasztok!Adott egy Acer Aspire V3-772g laptop jelenleg i5 4210m processzor rPGA946B foglalatos van benne cserélni szeretném 4810mq ra. Kérdésem hogy bele tudom tenni?Köszönöm a választ!
-
válasz
Tamas1982.1 #14975 üzenetére
Ha biztosra akarsz menni olyat vegyél ami a géped supportjában is benne van.
Ha meg nem akkor olyan helyről vedd ,hogy legyen kipróbálási lehetőség ,vagy visszavásárlás ha mégse. -
válasz
Tamas1982.1 #14973 üzenetére
Ugy tudom van 2 slot, akkor 1 4gb ddr4 2400mhz kell bele
-
válasz
Tamas1982.1 #14971 üzenetére
Szia. Olyan régi csak nem lehet, mikor ddr4-es ramról beszélünk.
Ez egy 4gb ddr4-es ram 2400MHz-s, elvileg bármilyen jó bele amiknek ez a paramétere, de néha előfordul, hogy nem megy, rtikán, de van.
Jó lenne ha linkelnéd a géped, mert akkor pontosan meg is lehet nézni, hogy meddig bővíthető stb
Meg jó lenne pontosabb konfig is. -
Tamas1982.1
tag
Sziasztok! Dell gépembe jelenleg egy 4yrp4 memória van. Ezt mivel lehetne bővíteni? Ugyanilyet kell venni Dellt vagy lehet mellé olcsóbbat venni? Esetleg ha 2 olcsóbb menne bele inkább ha lehet ilyet? Egy kicsit drágállom a régi gépbe 40 ezer körüli áron a gyári memóriát.
-
válasz
szetcsuszott #14967 üzenetére
Elméletileg kezeli... de ha lehetséges vásárlás elött mindig proba...
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
Thunderzolee #14968 üzenetére
Az kevéssé érdekel, hogy nem megy olyan sebességgel, csak működjön...
-
válasz
szetcsuszott #14967 üzenetére
A processzor 1333-as ramokat kezel max.
Ettöl függetlenül szokott menni az 1600-os ram is benne, nekem is 1600-os memóriák vannak az Sandys processzor mellett.De ha van rá lehetőséged, próbáld bele mikor megveszed.
-
szetcsuszott
aktív tag
Sziasztok!
Villámkérdés: Acer Travelmate 5760-ban jelenleg egy db 2 GB Nanya NT2GC64B88B0NS-CG ram van. Helyette vennék 2 db Nanya 4GB PC3-12800 CL11 DDR3-1600MHz 204pin SODIMM 2Rx8 (NT4GC64B8HG0NS-DI, PC3-12800s-11-10-F2.1600) 1.5v modult itt aprón. Jó lesz bele? Core i3 2310M proci van benne ha ez számít..
Köszi előre is!
-
-
elod22
senior tag
válasz
Pyttawrx #14963 üzenetére
Na már csak a beszerelés jöjjön valahogy össze gond nélkül.
Néztem már tutorial videót, elvileg nem olyan komplikált dolog.
Az aksi csatlakozóját le kell venni az alaplapról mielőtt behelyezem az SSD-t? Mert egyik videóban volt aki leszedte, de az más dolgokkal is mókolt. -
elod22
senior tag
Na végül az este addig keresgéltem és nézegettem a dolgokat, hogy végül megvettem egy Kingston A2000 500 gigás SSD-t és mellé egy Kingston 8gb 2400mhz CL17-es ramot.
Az SSD-t elkaptam elég jó kedvezménnyel kb. 20000 ft-nak megfelelő árban. Román webshopokban ennél olcsóbban sehol sem találtam.
Lett volna még egy 480 gigás WD Green és egy 500 gigás Crucial P2 kb. 18000 forint környékén, de gondolom az a kis felár megérte, mivel sokkal gyorsabb a Kingston. Az SSD fórumon is az ajánlottak között volt.Egyelőre hátha elég lesz a 12 giga ram, aztán idővel lehet bővítem 16-ra.
Mérlegeltem és inkább a nagyobb méretű SSD mellett döntöttem, mivel a 250gb lehet kevés lett volna.Köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
elod22
senior tag
válasz
Thunderzolee #14960 üzenetére
-
-
elod22
senior tag
válasz
Thunderzolee #14958 üzenetére
Mivel erdélyi vagyok ezért az itteni webshopok kínálatából kell szemezgessek, majd benézek az SSD topikba, mikor összeszedtem legalább 3-4 alternatívát.
Még egy utolsó rammal kapcsolatos kérdés:
HyperX 16 gb, 2666mhz, CL 15 vs. Adata 2x 8gb, 2666 mhz CL 19Árban kb. 10 euróval olcsóbb a HyperX és a kisebb a késleltetés is. Jelent akkora előnyt a dual channel, hogy inkább a 2x8 gigásat vegyem?
-
válasz
elod22 #14947 üzenetére
Hát ha így állunk, én először SSD-t vennék a helyedben, aztán 2×8giga ramot.
Gondolom egy jó darabig meg akarod tartani a gépet, nem fog ártani az a 16giga ram a közeljövőben sem.
Mivel nekem 16 van a gépemben, gyakorlatilag sose néztem semminek se a gépigényét, mert úgy voltam vele, h ez bőven elég mindenhez. Utoljára pár éve foglalkoztam vele, mikor az akkor aktuális COD kisebb botrányt keltett, ti. 8 volt a gépigény, de csak 6-ot használt a játék, viszont el se indul, ha nem volt a gépben 8giga ram.
De mondjuk ez akkor nem érintett, mert már akkor is 16 volt.
Most viszont átnéztem a gepigeny.hu-n a kezdőlapon az első 40 játékot, tekintélyes részüknél 12gigát ajánlanak, illetve jópárnál már 16 van ajánlva.
Most attól vonatkoztassunk el, h mennyire túlzóak esetleg ezek az adatok, ha így állunk, én inkább 2×8-at javaslok. Azzal tuti nem fogsz kifutni ram hiányból.SSD-ből meg akkorát vegyél, amennyi játék fel van telepítve, nem muszáj leragadnod a 240-esnél, az említett WD Blue ráadásul nem is jó neked, mert az SATA3-as vezérlőjű, neked meg NVMe kell.
A már linkelt "Milyen SSD-t vegyek" topicban kérdezd meg milyen M.2-es SSD-t vegyél.
-
válasz
Thunderzolee #14956 üzenetére
Hát 2020.04. havi frissítést látok.
Már megérte linkelni akkor. -
-
Sziasztok. Valaki meg tudná mondani hogy a hp g7000 es laposban a hangszorok más márkával meg egyezik e vagy esetleg valakinek van itt elfekvöben hozzá hangszoró ép csatlakozoval. Sajnos nekem a cpu csere nem jött össze simán...
-
válasz
elod22 #14953 üzenetére
Intensot ne! Csavart egy szervizbe kérj.
wd blue 3d m.2 abba van mar dram cache. Az intensoba nincs, meg gagyi, és bizonytalan eredetű vezérlőkkel jön. Ami még kerülendő, az az A400 kingston, tudom az 2,5”
ha ssd vasarlassal van kérdésed, akkor gyere ide, segítünk:
[link] -
elod22
senior tag
válasz
Pyttawrx #14952 üzenetére
Köszi a felvilágosítást.
Akkor ez lenne a ram, ami árban is elég jó: HyperX Impact, 8GB, DDR4, 2666MHz, CL15, 1.2vÉs ez lenne az SSD: Intenso High Performance 240GB SATA-III M.2 2280 (a leírás szerint gaming-re is alkalmas)
Csak az a gond, hogy nem jön csavarral együtt. Honnan tudnék egy olyan csavart beszerezni és mekkora méretűre lenne szükség? -
elod22
senior tag
válasz
Pyttawrx #14950 üzenetére
Átfutottam az összefoglalót. Annyi kérdésem lenne, hogy ha két darab ugyanolyan ram-ot veszet, az elvileg kell tudja a dual channelt, igaz? Mert kit-ben nem találtam csak nagyon drágán.
És még egy dolog, amit nem értek. A CL érték akkor jó, ha minél nagyobb vagy minél kisebb? -
válasz
elod22 #14947 üzenetére
Ram /hdd csere álltalában nem veszedelmes... ha nem bizol magadba vidd be egy szervizbe , ha nem kérsz ujratelepitést akkor olcsón kicserélik neked.
4+8 bovitésre szavazok én is
aztán itt a ph-n meghirdeted a 2*4 et ... hozzápotolsz picit és máris megvan a 8 gbs második modul -
elod22
senior tag
válasz
Thunderzolee #14946 üzenetére
A Forza Horizon 4 szokott néha kilépegetni, mert elfogy a ram, amiatt gondoltam, hogy nem ártana.
Én arra gondoltam eredetileg, hogy egy 240 gigás SSD is érkezne együtt a 8 gb rammal. De 16 gb ram esetén már lehet nem fér bele az ssd is. Tehát ha jól értem akkor érdemesebb először kipróbálni az ssd + 12 gb ram mekkora előrelépést hoz.
A beszereléstől tartok kicsit, mert le kell venni a hátlapot és ki kell szerelni a merevlemezt ahhoz, hogy ezt véghez vigyem. De remélem nem lesz utána semmi gond, mert a tutorial videó szerint nem annyira komplikált dolog ezt végrehajtani. -
válasz
elod22 #14942 üzenetére
A 16gigás modul értelmetlen. :/
Hogy vetted észre, h nem elég a 8giga ram?
Feladatkezelőben láttad, h "elfogy" a 8GB ram?
SSD van a gépben már? Azzal kellene kezdeni a fejlesztést.
Én amúgy maradnék a 12gigánál (4 + 8), vagy ha van pénz lóvéra, 2×8-ra upgradelnék, bár szvsz ebbe a gépbe hiába raksz 16 giga ramot, nem a 12 giga ram lenne a "leggyengébb láncszem", hanem a 1050-es VGA.
De félre ne érts, nem szxrozom a gépet, ez egész kis korrekt gép játékrade nem hiszem, h bármi változik, ha 8-ról 16gigára váltasz. Bár tény, h egyre több játéknál 8gigát adnak meg minimum gépigénynek, így nem ártana, ha legalább 12 lenne benne.
Az SSD viszont nagyot dobna az egész gép használhatóságán.
Ahogy elnéztem, ez fogad M.2-es SSD-t, vettél már hozzá azt? -
-
-
elod22
senior tag
Sziasztok! Egy Acer Aspire A715-71G-541M típusú laptopban szeretném bővíteni a RAM-ot.
Jelenleg 2x 4gb ddr4 2400mh van benne. Egyik gyárilag, a másikat pedig én tettem bele vásárlás után rögtön. Sajnos néha kevésnek bizonyul ez a 8 gb egy-egy játéknál, ezért úgy érzem szükség van a bővítésre
Egyik opció az lenne, hogy ha az egyik 4gb-os modult lecserélném egy 8 gigásra, így lenne összesen 12 gb, viszont ha jól tudom akkor már nem dual channelben működne. Persze azt sem tudom mennyire lenne érezhető az a +4 giga a jelenlegihez képest
Második lehetőség pedig az lenne ha vennék egy 16 gigásat és a kettő darab 4 gigásat, ami jelenleg benne van, megpróbálnám eladni.Árban a második variáns a húzósabb, de gondolom így sokkal jobban működne a gép és többet már nem lenne problémám a kevés rammal.
Az a változat, hogy benne hagyom az egyik régi ramot, hogy 20gb legyen összesen gondolom teljesen felesleges.
Előre is köszönöm a tanácsokat! -
uRage
újonc
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Adott egy Packard Bell EasyNote TS11HR laptop amiben szeretnék processzort cserélni.
Jelenleg egy Intel Pentium B960 van a gépben.
Alaplap: SJV50_HR
Chipset: Intel Sandy Bridge Rev. 09
SouthBridge: Intel HM65 Rev. B2
BIOS: 1.21 verzióKészítettem pár képet is a gépről ezeket feltöltöttem Google Drivera: [link]
Az alábbi oldalon néztem hogy elvileg melyekkel lenne kompatibilis a gép: [link]
A kérdésem az lenne, hogy mi lenne a legjobb amit be lehetne rakni ebbe a laptopba?
Olvastam pár régebbi bejegyzést, hogy nem érdemes a jelenlegi 35W fogyasztás fölé menni.
Elsőkörben az alábbi típusokat találtam amik jók lehetnének.
Intel Core i7-2620M - 35W TPD
Intel Core i7-2640M - 35W TPD
Intel Core i5-2520M - 35W TPD
Intel Core i5-2410M - 35W TPDIntel Core i7-2760QM - 45W TPD
Intel Core i7-2630QM - 45W TPDA két utolsó lenne a legszinpatikusabb, mert ezek már 4 mag 8 szálasak, de ha szerintetek nem lenne jó és nem működne a 35W TPD-nél nagyobb fogyasztású processzor akkor ezeket hanyagolom.
A válaszokat és a segítséget előre is köszönöm.
-
válasz
papamaci1980 #14937 üzenetére
-
beni121
aktív tag
válasz
Thunderzolee #14933 üzenetére
Köszi, a mostani (volt, a vezetéke elszakadt) csupa lyuk (rácsos). Teljesítményben gondoltam, hogy van-e érezhető különbség!
-
válasz
papamaci1980 #14934 üzenetére
Nem kell semmit ujra telepiteni. Procit is ugyan ugy kezeli.
Memória csere nem nagy szó de a cpu cseréhez atomjaira kell bontani a gépet.... -
papamaci1980
friss újonc
válasz
papamaci1980 #14925 üzenetére
Sziasztok!
Ha minden jól megy, akkor ma érkezik az i5-3360M processzor (illetve a 2db 8GB-os memóriakártya). Nyilván ki is szeretném őket próbálni. Kérdésem, hogy a beszerelést követően van-e valami egyéb teendő, vagy plug and play rendszerben működniük kell!? A memóriakártya esetében tudom (legalábbis remélem, hogy jól tudom), hogy nem kell csinálni semmit, de a proci esetében sem?
Köszönöm a válaszokat. -
-
beni121
aktív tag
Lehet, hogy rossz helyre írok, akkor bocsi!
Érdémes drágább laptop hűtőt venni, és ha igen milyet? Vagy teljesen mindegy?
Előre is köszi
-
papamaci1980
friss újonc
Köszi a választ.
Az A400-as helyett ezt néztem ki: [link]
A memóriakártya tekintetében is néztem 2 db 8GB-osat. Újonnan 23.000,- Ft körül lenne a kettő tíz év garanciával ([link]), használtan itt az aprón (nyilván próbagaranciával, ami a postázás miatt gyakorlatilag nem is lenne) 16.000,- Ft + postaköltség. -
válasz
Tav-Csoves #14928 üzenetére
Szerintem ötlete sincs senkinek se, azért nem kaptál választ. :/
Érthetetlen, h egy sima portörléstől meghaljon a gép. -
válasz
Tav-Csoves #14928 üzenetére
Szia. Szerintem beázott a bill csatija. Szedd szét húz ki hagyd száradni a csatit, töröld át a szalagkábelt száraz papírtörlővel, majd ha úgy látod, hogy a csatinál is szárazz, picit fujkáld is meg, akkor rakd össze, ha megy akkor szerencséd volt.
Rendszervisszaállítás kr volt, ez hardveres gond nm szoftveres -
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves #14918 üzenetére
Sziasztok! Erre tudtok esetleg valamit javasolni? Köszönöm szépen!
-
Tim82
félisten
válasz
papamaci1980 #14925 üzenetére
A Kingston A400 tudtommal nem tartozik az ajánlott SSD-k közé, a szaktopikban inkább pl. Crucial BX500-at, Western Digital Green-t szoktak ajánlani helyette a kategóriájában.
Ezt leszámítva a bővítéses út szerintem és jelenleg valóban jobb megoldás, nem kapsz a noti eladásával kapott + a bővítésre szánt összegért a mostani, megugrott laptop árak mellett teljesítményben ezen feladatok esetében valóban érdemi előrelépést nyújtó alternatívát.
Ha én lennék a helyedben, inkább 16 GB memóriát néznék (2 db 8 GB-os DDR3 vagy DDR3L modult), vagyis lecserélném azt a 4 GB-osat is. Memóriából sem kell feltétlenül újat és boltból venni, úgy nem dobná meg sokkal sem a bővítésre szánt összeget.
A Green Cell akkukkal nekem jó tapasztalataim vannak (bár egyik sem egy évnél régebbi beszerzés, de van némi merítésem: [link]), szóval inkább azt, mint más utángyártottat.
-
papamaci1980
friss újonc
Sziasztok!
A következőben kérem a tanácsotokat, véleményeteket.
Van egy 2013.03.16-i gyártású, Acer Aspire E1-571-32344G50MAKS gépem. Konkréten ilyen: [link]
Leírása:
- Processzor: Intel® Core™ i3-2348M (3M Cache, 2.30 GHz)
- CPU fizikai információk:
- Tokozás típusa: 988 Pin rPGA
- Tokozás mérete: 37.5 mm x 37.5 mm
- Gyártási technológia: 32 nm, CMOS, Cu, High-K + Metal Gate
- Tipikus teljesítmény felvétel: 35 W
- Alaplapi lapkakészlet: Intel Panther Point HM77, Intel Sandy Bridge
- Rendszermemória: 4GB DDR3L
- Háttértár: 500GB HDD
- Videó vezérlő: Intel®HD Graphics 3000
- Akkumulátor: 48 W 4400 mAh 6-cellás Li-ion akkumulátor
Az AIDA64 ezt mutatja: [kép]Ez egy otthoni gép, amit többségében munkavégzésre használok, ami alatt a netezésen kívül irodai alkalmazások, CAD-es tervező programok (AutoCAD, Inventor), zene- és videószerkesztő programok használatát értem.
Az akksija ugyan kilehelte a lelkét, de a gép közel 8 éve (viszonylag) stabilan fut a Windows 7 op.rendszerrel, de az élet úgy hozza, hogy a későbbiekben Office 2019-et kell használnom, ami pedig Win10 alatt fut, így váltanom kell Win 10 op.rendszerre.
Először arra gondoltam, hogy veszek egy új laptopot, de amikor szembesültem azzal, hogy 200-250.000,- Ft alatt nem nagyon találok (olyat, ami újabb 7-8 évig korszerű maradhat), átgondoltam a tervem.
Mi lenne, ha ezt a gépet fejleszteném egy kicsit? Az alábbiakra gondoltam:
Kapna:
- egy másik (TDP=35W-os) processzort, pl. egy i5-3360M típusút (itt 9000,- FT-ért hirdetik: [link])
(a HM77-es alaplapi lapkakészlet elvileg tudja fogadni a 2. és a 3. generációs Socket G2 / Socket rPGA988B csatlakozású processzorokat: [link])
(igazából az i5-3380M típusút gondoltam volna, de olyat most nem találok az apróban)
(szóba jöhetnének még az i7-3612QM illetve az i7-3632QM típusúak is, de egyrészt azok 18-20000,- Ft-ért vannak hirdetve, másrészt félek attól, hogy bár a csatlakozása és a fogyasztása OK, ellenben nehogy az alaplap BIOS-a ne ismerje/ne engedje működni)
- egy 8GB DDR3L 1600-as memóriakártyát (a benne lévő 4GB-os mellé): [link]
- egy 480GB-os SSD-t: [link]
- egy új akksit: [link]
Plusz még egy hűtőpaszta: [link]
Ez így összesen postaköltséggel együtt kijönne kb. 50-52000,- Ft-ból.Szóval a kérdésem, hogy mi a véleményeteket a felújítási, fejlesztési tervemről?
Köszönöm előre is a válaszokat. -
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
ASUS ROG GL553VW-FY024D laptopomról enyhén nedves ronggyal letöröltem a port, és azóta a billentyűzet és az usb rendszer sem reagál. Egyedül a Touchpad, és a bekapcsoló gomb ami működik. USB-n áram sincs.
Csak a képernyő billentyűzet segítségével tudtam belépni.
Bios-ba sikerült beléptem a win10 speciális újraindítás menüből, de mivel a nyilak, az enter nem működnek, így nem tudtam a boot beállításokig sem menni.
Azóta csináltam egy visszaállítást, de semmi nem javult, cserébe már emailben sem tudok linket, vagy programot letölteni.
Gondoltam arra is, mi van ha az ssd a ludas - a gyári hdd-t cseréltem és a ram 16gb - és kiszedem, újra formazom az egészet egy partícióra, és úgy vissza a számítógépbe. Akkor talán tudnám használni az usb-t, és a bios-t. Ha a hiba tényleg az ssd-ben lenne.
Mit tudok tenni? Mi lehet a probléma? Köszönöm szépen előre is a válaszokat! -
-
Tim82
félisten
válasz
Hencso #14915 üzenetére
Jobbat nem tudsz beletenni.
Illetve fizikailag bármelyik Sandy Bridge Core i mobilproci belemegy, csak köszönhetően az Intel végtelen bölcsességének, mellyel úgy döntött, hogy a HM70 pont egy herélt chipset legyen, pontosan 30 perc működés után le is fog bármilyen Core i procival kapcsolni szépen a laptop.
-
Sziasztok.
Van egy asus k55-47 es laptopom alaplap x55a van benne hm 70 es chipel. Milyen procit visz még el a gép a B980 as cpun kivűl? -
mateo91
tag
válasz
batyuska100 #14909 üzenetére
Igen ezt néztem én is, de ha biosba belepek ott van nvme beállítási lehetőség.
-
mateo91
tag
Sziasztok az Asus fx503v támogatja az nvme m.2 ssdt, vagy csak a sata 3-at?
-
Dell XPS
veterán
válasz
schottgun #14902 üzenetére
Szinte 99%, hogy működik, de néha van kivétel, így a próba a teljes bizonyosság. Döntsd el, hogy így bevállalod, vagy vársz esetleg.
1 héten belül szinte mindig van "megfelelő" memória modul ajánlat itt a Hardveraprón.14903 : [link] Kérdezd meg Őt, nagyon esélyesnek tartom. Vagy Őt is érdemes: [link]
-
Topanka
aktív tag
Sziasztok!
Keresek egy Dell Latitude E6530-hoz zsanért, mert az egyik törött, így elvesztette azt a funkcióját, hogy összecsukva szállítható legyen.
Jól működik, kiváló a tanuláshoz, de sehol nem találok hozzá zsanért.
Ha összejönne kicserélném, legalább az egyik gyerek tudná vinni magával tanulásra.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Ki tud segíteni? Honnan lehetne beszerezni? Komplett kidobott, selejtes gépet is megvennék. -
schottgun
tag
Sziasztok,
Van egy ilyen 8 gigás DDR4 notebook memória modulom:
hma81gs6afr8n-uhDual channelben szeretném használni egy másik 8 gigás modullal, bármelyiket vehetem csak a mhz legyen azonos?
Előre is köszönöm a választ.Elég csak ennek egyeznie, nem találok ugyanolyan ramot.
Speed = 2400 17-17-17
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged