Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icp1970
senior tag
Sziasztok.Adott egy Dell Latitude e 5540 noti (i7 4600u,nvidia gt720m,stb) amiben a bene lévő tn fhd kijelzőt,sikeresen ki cseréltem egy fhd ips panelra.Most viszont hozzá jutottam egy Latitude e 6540 hez.( i7-4810QM.Radeon 8790.stb.) de ebben sajnos csak HD kijelző van.Bele akartam rakni az 5540-es tn panelját,működik is vele,de a kijelző nagyon pirosas,árnyalatú,és alig van kontraksz.Bele raktam az IPS panelt is,és ugyan ez a helyzet.Talán az lehet a gond hoy ujra kelett volna telepiteni a notit az uj kijelzővel,vagy a kijelző szalagkábelt kellene cserélni?Ha nem jó lenne hozzá a kábel,akkor egyáltalán nincs kép,vagy a fent leírt hiba jelenség tapasztalható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx