- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsi
senior tag
Srácok!
Egy egy Lenovo v570-et bővítenék i5 processzorról i7-re.
Most egy Intel I5-2410M 2.3G 3M 2c J1 van benne, Intel I7-2620M 2.7G 4M 2c J1 a legerősebb, ami gyárilag támogatott.
Most 2x4 GB RAM, 2 darab Kingston HyperX Savage SSD erősíti a rendszert. Az utolsó upgrade a processor lehet.
Szerintetek értelmes különbség lesz a két processzor teljesítménye között? Nem fog nagyon melegedni a gépház?
-
Ðávid
aktív tag
Sziasztok!
Hoztak hozzám egy Albacomp M660SR laptopot szervizelésre. Lenne értelme javasolnom esetleges processzor cserét és memóriabővítést? Jelenleg 2 GB RAM van benne. Ráadásul még Windows XP van rajta, azt is le kellene cserélni. Néztem a gyártói oldalt és találtam illesztőprogramot Vista alá, így gondolom elvileg menni fog Windows 7 alatt.A lényeg: Érdemes még pénzt fektetni alkatrészcserébe vagy nézzek inkább valamivel újabb használt laptopot?
-
-
PearlDiver
csendes tag
válasz
extasymajom #11392 üzenetére
Köszi! pont ilyesmire gondoltam. Bár az árakat elnézve lehet ugyanúgy kijövök egy új billentyűzettel itthonról. Utánajárok
-
extasymajom
aktív tag
válasz
PearlDiver #11391 üzenetére
Szia őket ajánlom. Már többször rendeltem innen és mindig minden rendben volt. 1db is megjött boritékban. amikor tévedésből másik gombot küldtek szó nélkül cserélték pedig én nem rendeltem meg egyértelműen.
-
PearlDiver
csendes tag
Sziasztok,
keresgéltem az interneten a problémámmal kapcsolatban, de nem találtam olyan ötletet ami hasznos lenne. Úgyhogy remélem itt tudtok tanácsolni valamit.
Lenovo Y50-70 laptopom Caps Lock billentyűzete az igen gyér használat ellenére (külső billentyűzetet csépelek) leesett. A csatolt képen látszik, hogy azért, mert letört egy kis bepattintó pöcök. Na most a Lenovo szerviz ezt úgy tudná csak orvosolni, hogy beszállítják, megvizsgálják, kicserélik a teljes billentyűzetet, mindezt ha mázlim van akkor garanciálisan.
Nekem semmi más nem kéne, mint egy pót-capslock, hiszen a gép tökéletesen működik, csak hülyén néz ki a lyuk a capslock helyén. Gond nélkül a helyére is tudnám tenni.
Valaha valaki szerzett már utángyártott billentyűt darabonként? Nagyon örülnék, ha sikerülne. -
Blackhole13
senior tag
Üdv!
3 és fél éves Lenovo Z575AM laptopom lassan akku cserére szorul. Nézegettem itthon és ebayen is akksikat, árban elég nagy a szórás. Vannak itthon megbízható boltok vagy külföldi webshopok, ahol lehet tudni, hogy nem a 24$-os ebayes verziót árulják?
-
peterh95
csendes tag
Sziasztok!
Pár hónapja vettem ASUS N550JK CN482D (Intel Core i5 4200H/4GB/1TB/NVIDIA GeForce GTX 850M/DOS) típusú laptopomat és szeretnék bele venni 4GB memóriát a már meglévő 4 mellé.
Szeretném kérdezni, hogy a mellékelt adatok alapján milyet vegyek szerintetek.
Előre is köszönöm a válaszokat.Ui: Mellékeltem egy képet CPU-Z-ról hogy tudjátok pontosan mi van a laptopban.
-
válasz
neil_mullen #11384 üzenetére
Próbáld meg rezetálni a cmost.Ezt úgy tudod megtenni,hogy kiveszed a biosz elemet és a foglalat két pontját egy csipesszel összekötve rövidzárat csinálsz egy 20 perc erejéig.Persze ne legyen feszültség alatt a gép.Általában ez megoldja az ilyen problémákat.
-
neil_mullen
aktív tag
válasz
Balázs1986 #11385 üzenetére
én is erre gondoltam először, de már másodjára raktam össze... illetve semmi csipogás (bios kódra gondolok)
-
Balázs1986
őstag
válasz
neil_mullen #11384 üzenetére
Valamit kimozdítottál a helyéről valószínűleg. Pl. RAM?
-
neil_mullen
aktív tag
sziasztok!
bios elemet cseréltem egy notiban (patriot 2005 ha ez mond valakinek valamit). bekapcs után nincs kép/hang, annyi hogy a cd olvasó próbál beolvasni. valakinek van valami ötlete?
-
Zadia
senior tag
válasz
extasymajom #11380 üzenetére
Itt próbáltad már?
-
extasymajom
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Kellene egy kis help vagy infó ha tudtok.
Sony Vaio SVF152C29M fehér klaviatúrát keresek. Jó a bontott is, sajna az enyém behalt.
backlite nem lényegKi tud ilyet?
-
BRIKLY
veterán
Sziasztok!
Kijelzős kérdéssel jöhetek ide,vagy tudtok rá topikot?
Köszi.
(törölhető ez a hsz ha útban van)
-
törölt tag
Sziasztok.
Most egy ilyen van a laptopban:core 2 Duo T7300 2,0 GHz 4MB L2 cache 800 MHz FSB 65nm
és ilyenre szeretném cserélni:core 2 Duo T9600 2,8 GHz 6MB L2 cache 1066 MHz FSB 45nm
Lehetséges, működni fog?
Köszönöm a segítséget. -
Tim82
félisten
Ez a hivatalos Apple-rendszerkövetelmény: [link]
Persze, Apple-ék nem úgy írják le, hogy "ezt meg ezt a videókártyát már nem támogatja az OS X ezen verziója", hanem konkrét modelleket írnak, de mindegyik felsorolt modell újabb/jobb videókártyával rendelkezik (minimum mobil Geforce 8600GT vagy jobb), mint a szóban forgó MacBook. Meg nem mondom fejből, hogy pontosan melyik, a Mountain Lion-nel bevezetett alap, megjelenítéssel kapcsolatos feature az, amit az Intel X3100 (meg az első MacBook Pro-kban lévő Radeon X1600 Mobility - mert ez maradt még ki a szórásból) már nem támogat hardveresen, de valami ilyesmi az ok.
Rémlik valami olyasmi is, hogy talán át lehet verni valahogy a Mountain Lion (vagy az annál is újabb OS X változatok) telepítőjét, hogy ennek ellenére felmenjen, de ez nem triviális dolog és inkább már a Hackintosh témakörbe tartozik.
*
Természetesen nem cáfolni vagy beszólni akartam, csak leírtam, ahogy én tudom.OS X-et sosem használtam elsődleges rendszerként, inkább csak hobbiból időnként volt PPC-s Mac-em (már bőven az Intelre történt átállás után, amikor ezeket már fillérekért lehetett beszerezni), meg időnként foglalkoztat egy Hackli vagy egy használt Inteles Mac beszerzése is - meg követek Mac-es oldalakat, fórumokat időnként.
-
Tim82
félisten
A proci az alaplapra van forrasztva MacBook-oknál (a régieknél is, a mostaniaknál is), RAM-ból a chipset kezelne 8 GB-ot (2x4 GB-ot), de ha jól emlékszem, az Apple-féle EFI korlátozza 6 GB-ra (4+2 GB).
OS X-ből a Lion (10.7.5) az utolsó, amit fel tudsz rá tenni, mert az azutáni verziók nem támogatják az Intel GMA X3100-at, ami a te MacBook-odban van.
SSD-t volna érdemes beletenni. Mondjuk úgy rémlik, hogy talán még a Lion sem támogatja a trim-et, de erre van valami 3rd party program. Valamelyik Apple-s topikban biztosan többet tudnak, én bevallom, hogy utoljára PPC-s Mac-et használtam OS X 10.5.8-cal, szóval rozsdásak az OS X-es ismereteim.
iFixit-es útmutatók alkatrészcserékhez itt.
-
Kwiek
csendes tag
Sziasztok! Nekem lenne egy MacBook 3,1 Late - 2007-es gépem. Ami érdekelne miként tudnám bővíteni illetve, hogy szerintetek az mennyiben segítene rajta. Tulajdonképpen itthoni dolgokra használom csak. És, hogy melyik OS X menne fel használható állapotban rá a bővítés után? Most 10.6.8 van rajta Snow Leopard de ez ugye már szinte használhatatlan...
Ami pihen a kicsikében az:
Memory Slot1: 512 MB, DDR2 SDRAM, 667 MHz
Memory Slot2: 2 GB, DDR2 SDRAM, 667 MHz
Hard Drive: FUJITSU MHY2080BH , 80.03 GB
Processor: Intel Core 2 Duo, 2 GHz, L2 Cache 4 MBElőre is köszön a tisztelt társaságnak!
-
Zadia
senior tag
válasz
benderguz #11365 üzenetére
Először kéne egy cpu-z kép a jelenlegi állapotról, amin a chipset-et is látni lehet.
Eddig csak Core i3 330M és 350M-et találtam,hogy azokkal megy.polo5- igen lehet bele nagyobbat rakni.Core i7-840QM ez a legnagyobb proci amivel szerelték.Csak az a kérdés,hogy a jelenlegi hűtés elbírja-e.
-
törölt tag
Sziasztok.
Adott egy hp6910-es laptop. Jelenleg egy dual T7300 2gh-es cpu van benne. A problémám, hogy pl neten való filmnézéskor állandóan 100%-on megy a proci.
Az lenne a kérdésem, érdemes lenne kicserélni egy T7700 2,4gh-es procira, vagy az a 4-tized nem jelentene sokkal nagyobb, jobb terhelhetőséget? -
polo5
tag
Hello!
A notebook : HP Elitebook 8540P
A CPU : Core i5-520M
A chipset : Mobile Intel QM57 Express ChipsetA kérdésem az lenne lehet ebbe nagyobb teljesítményű procit tenni ?
Köszi
-
benderguz
csendes tag
Sziasztok !
Adott egy HP G-62 laptop ebbe szeretnék processzort cserélni most P2100 megy.Honnan lehet megtudni ,hogy mit bír el? Mert szereztem bele egy i5-540M eset és ezzel nem indul..
Segítségeiteket köszönöm. -
rizso
addikt
Sziasztok!
Ha van valaki, aki ért a laptopokhoz legalább olyan szinten, hogy szét tudja szedni, tudja bővíteni, otthon van a szerelésükben, takarításukban, nem gond számára egy Windows telepítés, driverezés, hibafelismerés, továbbá nem riad vissza, ha néha értékesíteni és ügyfelekkel is foglalkozni kell, és munkát keres, szeretne dolgozni, az dobjon nekem egy privátot!
-
75kokoko75
aktív tag
válasz
Thunderzolee #9161 üzenetére
Csak egy kis érdekesség.
Vettem egy i5-3210m procit.
Betettem a HP8460-ba,és nem ment.
Utána betettem a HP 6460-ba,és ment.
QM67 chipset van mind a kettőben... -
válasz
balint730 #11358 üzenetére
Foglalat alapján ezek mennek bele:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_PViszont elvileg a chipset csak GL40-es, ez ezeket a 800-as FSB-s procikat kezeli csak.
Próbáld ki, tegyél bele nagyobb processzort, aztán ha viszi, akkor rendben van, ha nem megy vele, akkor keress hozzá 800-as FSB-s processzort, azzal is kipróbálhatod.
Hőtermeléssel nem lesz gond.
Itt a legtöbb komment azt írja, h mennek a 800-as FS-s processzorok a gépben. (T7ezresek például)
-
balint730
csendes tag
Sziasztok.
Van egy Acer emachines e525-ös laptopom és processzort szeretnék benne cserélni. Én egy Core 2 Duo P8700 2,5 GHz 3MB L2 cache 1066 MHz FSB 45nm procira gondoltam.
kompatibilis lehet a gépemmel?
Ha nem akkor milyen procikat tudok beletenni?Eddig az eredeti (Intel® Celeron® M900 (1M Cache, 2.20 GHz, 800 MHz FSB) megy benne.
-
stefi68
addikt
A hirdetésekből kibogarásztam, ha 10600s akkor az 1333MHz,ez kell nekem.
A 8500s az 1066MHz-es, a 12800-as meg 1600MHz-es.
Ugye jól gondolom? -
stefi68
addikt
válasz
Thunderzolee #11352 üzenetére
Amit linkeltem (Jófogás) az szerinted 1333-as? Mert annyinak hirdetik de rajta nem igazán látni...
-
-
stefi68
addikt
Sziasztok!
Van nálam egy Acer Aspire One D257 amiben ramot szeretnék bővíteni (cserélni), 1 GB -> 2 GB.
Egy slot van csak, tehát régi 1 GB "kidob", új 2 GB berak. Netről szerzett forrásokból az derült ki, hogy max 2 GB az amit tud kezelni.Most ez van benne: GDDR3-1333 1GB 128MX8 1,5V EP
Gondolom úgyanúgy 1333 MHz-es kell bele. Mit jelent a 128MX8, és az EP?
-
-
SirAlo
aktív tag
Hello, van egy laptop DVD irom, az lenne a kerdesem hogy milyen csatlakozo atalakitot kellene vegyek ahoz hogy PC-re tudjam kotni ? Sata kabel az passzol hozza, viszont az aramforras csatlakozojat nem ismerem, ugyanolyan L alaku mint a SATA csak rovidebb
-
Tim82
félisten
válasz
margithid #11341 üzenetére
Akkor mindenképpen kell nekem egy optibay nevű cuccos.
Ahogy írtam, ha a vinyó helyére teszed az SSD-t, nem fog kelleni. Ha el akarod adni a gyári vinyót, azt úgy is ki kell venned...
Ebayről melyiket ajánljátok?
Elég régen vettem eBay-ről ahhoz, hogy ne éljenek már azok a hirdetések. Esetleg itthon drágábban, de tesztelten-garanciával - ha ezek számítanak - Chaser fórumtárs szokott árulni keretet.
-
margithid
veterán
Azért ilyen dolgoknak nem mernék nekiállni egyedül, Ram bővítés ment, de ettől félek
Igazából nem kéne nekem notebookba se a hdd se a DVD író. A DVD írónak még jó hasznát is venném, mert megadta magát a külső DVD íróm, de néztem neki házat és kb annyiért kapok egy új DVD írót is
Akkor mindenképpen kell nekem egy optibay nevű cuccos.
Ebayről melyiket ajánljátok? -
Tim82
félisten
válasz
margithid #11339 üzenetére
Én is igy gondolom, igazából van itthon elfekvőbe egy 64 GB-os ssd, nem igényel befektetést, csak szerelő mig beleteszi.
Pár perces művelet, az említett Hardware Maintenance Manual alapján te is meg tudod csinálni.
Amúgy mindenképpen dvd helyére kell mennie az ssd-nek? Csak, mert hdd-t még jobban el lehetne adni talán
Nem, sőt, ahhoz kellene egy optibay keret. Ha nem akarod a gépben megtartani az eredeti notebookvinyót, akkor aztán végképp felesleges.
Egy iylen cucc például jó lenne nekem hdd helyére?
Nem, ezzel asztali gép 3.5" vinyóhelyére tudsz betenni 2.5" méretű notivinyót vagy SSD-t.
-
margithid
veterán
Én is igy gondolom, igazából van itthon elfekvőbe egy 64 GB-os ssd, nem igényel befektetést, csak szerelő mig beleteszi.
Amúgy mindenképpen dvd helyére kell mennie az ssd-nek? Csak, mert hdd-t még jobban el lehetne adni talán
320 Gb-os, egy noti dvd íróval meg nem sok midnent tudok kezdeni már... -
Tim82
félisten
válasz
margithid #11336 üzenetére
Hogy ne hallomásból tájékozódj, Google-val keress rá arra, hogy "Lenovo G570 Hardware Maintenance Manual", majd a legelső találatra kattints rá, várd meg, amíg betöltődik a pdf, majd a doksi saját oldalszámozása szerinti 44. oldalon nézd meg a CPU cserét.
Annyit nézz meg a biztonság kedvéért a notin Aida64-gyel vagy CPU-Z-vel, hogy milyen chipsete van az alaplapnak. Ha HM70, akkor nincs szerencséd, mert nem fog Core i procival fél óránál tovább üzemelni.
Egyébként szerintem az SSD többet számít.
-
-
margithid
veterán
Sziasztok!
Van egy lenovo G570-es notebookom mai már lassúcska, B800 celeron van benne és 6 GB Ram.
Szerintetek elég lenne bele egy ssd, vagy procit is cserélni kéne?
Anyum használja, kizárólag böngészésre. -
kromatika
veterán
sziasztok.Lenovo Think Pad E531 notimban,Lcd kijelző cseréje folyamán megsérült a 40 pines csatlakozó,így nem tudom be rakni az új kijelzőt.A csati pontos tipusa. Vile 2(s)LCD Cable .DCO2001L700 Rev.B. LUXHARE ICT.itt a kép róla.
tudnátok segíteni benne hogy hol lehet ezt kapni,vagy valakit ajánlani akinek van ,és megtudná nekem csinálni?
-
e.i.balazs
csendes tag
Sziasztok!
A Dell Latitude 3450-es gépnek van msata vagy m.2 csatlakozója?
Köszi! -
Pferi
senior tag
Van valakinek Elitebook 8460P 4 magos I7 processzoros gépe? Ha igen, tudna feltenni egy fotót a hűtéséről?
Arra lennék kíváncsi hogy különbözik-e az I5 és I7 processzorral felszerelt gépek hűtőrendszere, mert lecserélném a mostani i5 2520M-et egy I7 QM-es processzorra. -
hacsa
tag
A linken elérhető Lenovo laposnak cserélhető a procija vagy forrasztott?
[link]
Előre is köszi a választ. -
Katumoto712
tag
Hello.
Egy Acer V5 573G tipusú laptopom van.
Szeretnék ramot cserélni.
Szétszedtem ,de csak egy helyem van,1 modullal.
8gb ddr3 1600 as memoria van benne,de a memoria modulra csak 4 gb van írva.
Ez 2x 4es,de 1 modul?
Windows látja a 8gb-ot (mondjuk 800 mhz nek írja a 2őt írja összesen 1600nak).
16gb ra szeretném cserélni ,de mindenhol csak 2x8gb ot vagy ezek 1db 2x8as memoriak?
Remélem érthető voltam..
Köszönöm. -
Lilian1987
csendes tag
Helló
Kicsit régebben volt elvileg már szó erről de nekem nem teljesen tiszta a dolog.Rendelkezek egy Lenovo G780 laptoppal ([link] )
Ebből is a 3. generációs i7-3520m procival, 1tb hdd nvidia 635 2gb videó kártyával 8gb rammal.
Az lenne a kérdésem hogy én ebből a processzort milyenre tudnám kicserélni? Minden harmadik generációs játszik vagy csak bizonyosak és a manuálban elvileg benne van pár ([link] )
csak ezek jók hozzá vagy most mi van?
Az ami benne csak csak 2magos és hát kezd kicsi lenni, amit a manuál ír 4magos az pedig 140ezer újonnan így hát szeretném olyan olcsón megúszni amennyire csak lehet.
Ha menne bele másfajta is akkor linket valaki tudna adni? I5 4 magos i7 4 magos procik játszanak csak.Előre is köszönöm.
-
Kopasz93
csendes tag
Üdv!
A laptopom egy ASUS N61Da, és a következő a problémám.
A minap el akartam indítani a laptopomat, és hát szerencsétlenségemre, nem indul...De a BIOSba sem lép már be. Újraindítottam, kiszedtem az aksit, nyomvatartottam a bekapcsoló gombot, szétszedtem a laptopot, portalanítottam mindent, kiszedtem a memóriamodulokat (2 db 2gigás van) és próbáltam eggyel elindítani, a slotokat is variálva, de semmi. Fekete képernyőt kapok csak. A merevlemez működik szerencsére, az adataim megvannak.
Alaplaphiba lehet? Ha igen, mennyibe kerül a javítás? Érdemes megjavíttatni egyáltalán?
Köszi
-
polo5
tag
A notebook : Toshiba Satellite L300 - 2C5
Jelenleg Intel T4300 -as proci van benne ! Lehet ebbe erősebb procit tenni? Intel T szériát nézegettem de nem mertem rendelni nehogy aztán rajtam maradjon !!!
Ha jól tudom GL40-es chip van benne !
Ram 4GB ddr2-800 , Kingston SSD 60 GB
Köszi -
rento
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek van egy Acer Aspire 3820TG típusú notija. Tönkrement benne az egyik memória foglalat az alaplapon. Szeretnénk bele 8gb ramot, de így ugye csak 1x8gb jöhet szóba. A gép kezel 8gb ramot, ezt megtaláltam, viszont azt nem tudom, hogy milyen formában. Tehát csak 2x4-et, vagy pedig megy e benne az 1x8gb. HM55 chipset, i5 460-as proci van benne. Mit gondoltok?
-
PeeterssoN
őstag
Hali!
Nem pont ide szól,de nem találtam megfelelőbbet.
Aktuális még a notikhoz külső vga-t csatolni?
Vagy már egy gyártó sem ad rá lehetőséget? Főleg ujabb szériás gépekre gondolok ahol integrált a kártya. -
Matyi_01
csendes tag
Sziasztok!
Asus X750LN típusú notebook-ban szeretnék memóriát bővíteni. Jelenleg 4 GB van benne (sajnos nem tudom milyen típus pontosan). Kérdésem lenne, hogy mi a leggyorsabb konfig:
1) a 4 GB-os modul mellé beteszek egy random 8 GB-ot (persze olyat ami bele való, Ddr3@1600Mhz)
Ez esetben működik-e a dual chanel (két külön gyártó modul)?
2) kiveszem a gyárit, tolok bele két egyforma 4 gigás modult (dual chanel)
Köszönöm!
-
Padisha
tag
Sziasztok!
Egy Dell Vostro 1500-ba szeretnék a jelenlegi T7250@2 GHz helyett egy erősebb procit. Youtubon láttam, hogy a Core2Extreme X9000-et beletették. Melegedés gond lenne-e?
Chipset PM965. -
MurdR
veterán
A fórum nem hirdetési felület, arra a Hardveraprót használjátok.
Vonatkozó hozzászólások eltávolítva. -
válasz
Fsharp #11307 üzenetére
A helyzet a következö.
1.Ha 75 fokon stabilan megy akkor nem kell aggódni mert 85 fokig nincs gond.
2.Lehet cserélni az egész thermál modult de ez persze nem olcsó,sajnos.
3.Van egy rezes technológia amivel ki lehet váltani a hővezető paszta gyengeségeit,és a ventillátort is lehet mellette módosítani,ezzel 5-7 fokot lehet nyerni.Ennek is elég magasak a költségei. -
Fsharp
csendes tag
-
Fsharp
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest