Új hozzászólás Aktív témák

• mr. w.

csendes tag

Tisztelt pH Tagok,

az alabbi a problemam:
    -laptoprol (clevo p170hm gtx560 vga win7x64 angol) HDMI-n keresztul ment a kep a monitorra (nec 2690) jominosegu kabellal (hdmi>dvi).
    -tegnap projektort akartam kotni a laptop HDMI portjara egy elosztoval (passziv splitter)
    a monitor is ravolt kotve meg a projektor is es PIROS ZSIZSI lepte el a monitort. (persze egybol szethuztam)
    -projektor nem adott kepet (searching hdmi source...)
    -ocsem pnasonic lcd-jen kiprobaltam ott is piros zsizsi (alatta a desktop lathato) v fekete kep.

kulon-kulon leteszteltem es ennyit tudok biztosra:
    -monitor mindket dvi bemenete mukodik (laptoprol dvi-dvi atkotessel tokeletes)
    -projektor is mukodik (laptop dvi>projektor hdmi)

-nvidia drivert uninstallaltam (tobbfele modon/csokkentet modbol/registry manual takaritasa) ujra pakoltam a legujabbat (320.45) ettol fuggetlenul a monitornak TV felbontasokat jelenitett meg csak az NV panelja. (720p 1080 stb... nemvolt 1920x1200 meg ilyenek)
    -hdmi-yo programmal is probalkoztam (fekete kep helyett jott a piros cuccos desktop)
    -guglit vegigneztem a temaban de nemvezetett eredmenyre egy megoldas sem onnan.

KERDESEM: komoly szoftveres hibat(oprendszerben driverben?) okozhatott e az eloszto vagy a projektor hdmi kabelja (1.4es hispeed kabel 5m-es) VAGY elkepzelheto hogy a VGA hdmi portjat hazavagta ez a felallas?

ha van otletetek kerem osszatok meg velem

szep napot mindenkinek :R

Új hozzászólás Aktív témák