- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr. w.
csendes tag
Tisztelt pH Tagok,
az alabbi a problemam:
-laptoprol (clevo p170hm gtx560 vga win7x64 angol) HDMI-n keresztul ment a kep a monitorra (nec 2690) jominosegu kabellal (hdmi>dvi).
-tegnap projektort akartam kotni a laptop HDMI portjara egy elosztoval (passziv splitter)
a monitor is ravolt kotve meg a projektor is es PIROS ZSIZSI lepte el a monitort. (persze egybol szethuztam)
-projektor nem adott kepet (searching hdmi source...)
-ocsem pnasonic lcd-jen kiprobaltam ott is piros zsizsi (alatta a desktop lathato) v fekete kep.kulon-kulon leteszteltem es ennyit tudok biztosra:
-monitor mindket dvi bemenete mukodik (laptoprol dvi-dvi atkotessel tokeletes)
-projektor is mukodik (laptop dvi>projektor hdmi)-nvidia drivert uninstallaltam (tobbfele modon/csokkentet modbol/registry manual takaritasa) ujra pakoltam a legujabbat (320.45) ettol fuggetlenul a monitornak TV felbontasokat jelenitett meg csak az NV panelja. (720p 1080 stb... nemvolt 1920x1200 meg ilyenek)
-hdmi-yo programmal is probalkoztam (fekete kep helyett jott a piros cuccos desktop)
-guglit vegigneztem a temaban de nemvezetett eredmenyre egy megoldas sem onnan.KERDESEM: komoly szoftveres hibat(oprendszerben driverben?) okozhatott e az eloszto vagy a projektor hdmi kabelja (1.4es hispeed kabel 5m-es) VAGY elkepzelheto hogy a VGA hdmi portjat hazavagta ez a felallas?
ha van otletetek kerem osszatok meg velem
szep napot mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év garancia ajándék
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD 16GB space gray asztroszürke Apple magyar 3 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest