Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr. w.
csendes tag
Tisztelt pH Tagok,
az alabbi a problemam:
-laptoprol (clevo p170hm gtx560 vga win7x64 angol) HDMI-n keresztul ment a kep a monitorra (nec 2690) jominosegu kabellal (hdmi>dvi).
-tegnap projektort akartam kotni a laptop HDMI portjara egy elosztoval (passziv splitter)
a monitor is ravolt kotve meg a projektor is es PIROS ZSIZSI lepte el a monitort. (persze egybol szethuztam)
-projektor nem adott kepet (searching hdmi source...)
-ocsem pnasonic lcd-jen kiprobaltam ott is piros zsizsi (alatta a desktop lathato) v fekete kep.kulon-kulon leteszteltem es ennyit tudok biztosra:
-monitor mindket dvi bemenete mukodik (laptoprol dvi-dvi atkotessel tokeletes)
-projektor is mukodik (laptop dvi>projektor hdmi)-nvidia drivert uninstallaltam (tobbfele modon/csokkentet modbol/registry manual takaritasa) ujra pakoltam a legujabbat (320.45) ettol fuggetlenul a monitornak TV felbontasokat jelenitett meg csak az NV panelja. (720p 1080 stb... nemvolt 1920x1200 meg ilyenek)
-hdmi-yo programmal is probalkoztam (fekete kep helyett jott a piros cuccos desktop)
-guglit vegigneztem a temaban de nemvezetett eredmenyre egy megoldas sem onnan.KERDESEM: komoly szoftveres hibat(oprendszerben driverben?) okozhatott e az eloszto vagy a projektor hdmi kabelja (1.4es hispeed kabel 5m-es) VAGY elkepzelheto hogy a VGA hdmi portjat hazavagta ez a felallas?
ha van otletetek kerem osszatok meg velem
szep napot mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HP notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 10
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5520 Laptop
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP 250 G6 i3 / 8GB RAM / 500GB HDD / DVD író Megbízható, olcsó laptop
- Acer Aspire 3 AMD A4 / 8GB RAM / 240GB HDD Megbízható, olcsó laptop
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest