- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyren
aktív tag
Hello!
Az alany egy Sony SZ5XN/C. Azt csinálja, hogy ha berakom neki az energiatakarékos üzemmódot (én készítettem), akkor pár perc (lehet, hogy csak 5, de lehet hogy másfél óra) után elsötétül a képernyő. Nem terhelésre jött elő, a gép nem ad semmi furcsa hangot, előtte nem lassul be, nem indul utána újra, semmi. Csak a képernyő elsötétedik, illetve egyik esetben furcsa kék színűre váltott. Másfelől csak ebben a profilban csinálja ezt, egyik másikban sem, beleértve a Vista alapértelmezett energiatakarékos módját. Ez utóbbihoz képest mindössze ennyi a változás, hogy az énáltalam kreált profilban nincs engedélyezve a hangkártya, az optikai drive, és a processor state (amiről pontosan nemtom, hogy mi) min és max értéke is 3%-ra van állítva az NHC ben.
Nagyon nemtom, hogy mi lehet.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo T580 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- HP PROOBOOK 445 G10 ELADÓ
- Apple MacBook Air M2 (13,6", 8 GB RAM, 256 GB SSD)
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest