- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbagi
csendes tag
Üdv mindenki, sajnos időm nem volt végigolvasni a hozzászólásokat. Úgyhogy bocs ha olyat kérdek ami már meg lett vitatva.
A környezetemből eddig 2 laptopnak és egy táblának az a hibája hogy nincs háttérvilágítás. Egyik "magától" megjavult, volt szétszerelve inverter széthúzva windows telepítve minden alkatrész ki/be szerelve. Másik laptoppal még küzdök nem tudom mi lehet a gond, nem lehet hogy vírus? mert ma hozott szintén egy ismerősöm egy táblagépet is hogy nézzek rá mert semmi jelet nem ad. Rávilágítottam zseblámpával és lám.. működik csak nincs háttérvilágítás. Sajnos ilyen vírusról semmit nem találtam neten, de gyanús ha már 3 gép is megfordult nálam ugyanezzel a hibával, holott nem számítógép javítással foglalkozom.
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Lenovo Thinkpad L15 Intel Core I5-1135G7 (4 mag 8 szál) 32 GB RAM, 512 SSD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest