- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Változások a Prohardveren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
addikt
válasz
s3toraph #6194 üzenetére
Kérdezd csak meg tőle,nem kapott-e véletlen egy HAHAHAHA.kép üzenetet? Én egy jó barátomtól kaptam aki egyébként is szokott baromságokat küldeni és megnyitottam.Médiafire-re volt feltöltve asszem 5-ről számolt visszafelé,majd nem történt semmi.Nod ss4 semmit sem jelzett,viszont a fb.-ról 5 mp.-enként kiléptetett és automatikusan elküldte az összes ismerősömnek ezt az üzenetet.Lefuttattam a malwarebytes nevű progit,meg is találta rögtön 2 helyen aztán restartolt hogy törölje a gépről.Na és innen jött az only black screen.Csökkentett módban elindult,még 1x futtattam a MB-t aztán csináltam egy rendszer visszaállítást,de még ma is volt hogy rosszul töltött be a win,mert a rohadékja már sérülté tett néhány rendszer fájlt mire töröltem.Aztán ma itt segített egy srác és lefuttattam parancssorból az sfc/scannov-ot,na azóta jó,legalábbis eddig,kopp,kopp.
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest