- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sylwer
csendes tag
Sziasztok!
A hibás laptop egy 10 éves Asus L3800C típusú eszköz. Sikerült 1 Giga rammal felbővítenem és hipergyorsan fut rajta az XP. A notinak amúgy az akksin kívül mindene működik és naponta használom. 1 dolog van, ami zavar és nem hagy nyugodni.
Ha a fedelet megpróbálom lecsukni (kvázi készenlétbe rakni), bizonyos dölésszögnél a notebook újraindul.
Amiket eddig megpróbáltam, hogy az oprendszer beállításainál (Energiagazdálkodás), letiltottam a "képernyő lecsukásakor" bekövetkező funkciót, ám ez a hibára nincs hatással. Az érzékelőt manuálisan is benyomhatom, ekkor a laptop vagy 1. Nem csinál semmit, 2. Vagy készenlétbe megy, 3. vagy hibernálódik. Ahogy az opciókban választható. A probléma ott van, ha lehajtom - az érzékelőt még ugye el sem érte, még is újraindul. Aztán megpróbáltam egy bootolásnál is, akkor is ugyan ez a probléma, tehát a hiba nem az oprendszernél lesz, hanem valami hardveres gond lehet. Az érdekes, és a legidegesítőbb, ha lehajtom a gép újraindul, de ha teljesen lecsukom, úgy érzékeli a gép, mintha folyamatosan be-és kikapcsolgatnám, mert a proci hűtő és optikai meghajtó elkezd felpörögni, aztán ismét felpörög stb. ha felnyitom, akkor megy újra tovább. De ha megint lehajtom, újraindul.
Sajnos innentől nem tudom, hol keressem a hiba forrását?? Arra gondolok, valamelyik monitorhoz vezető kábel lehet megszakadva, vagy zárlatos, de azt nem tudom, hogy ez produkálhat-e ilyen hibát??? Egyébként sem vagyok elektronikai szakember :-(
Ha tudtok segíteni nagyon hálás lennék, ugyanis anyagilag nem nagyon éri meg elvinni egy ilyen notit javítani, mert a piaci értéke kb. 10-15e Ft. A javításért meg tuti elkérnének ugyan ennyit. 35e Ft-ért meg már lehet jó notit kifogni....:-(( Szeretem ezt a notit, mert sok mindent letudok vele tesztelni, de így nagyon megnehezíti a munkámat!
További szép napot mindenkinek!
Sly
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- Drón topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HP 840 G3 Laptop 14" FHD/i5-6Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- HP 840 G3 Laptop 14" FHD/i5-6Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2 + 250 GB HDD/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- HP 840 G3 Laptop 14" HD/i5-6Gen/DDR4 16Gb/256GB SSD M2/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest