Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Van még garancia a gépen mert 2 év az ASUS gépre ha jól tudom
Most beszéltem a kereskedővel és javasolta vigyembe megnézi és utána többet mond. Gondolom ha komolyabb hardver csere is lenne akkor is ingyen kéne csinálni neki.Annyira fontos dolog nincs rajta mert mindet tudom újra pótolni de azért köszi a segítséget
Mondjuk a HD- Sentinelt megint csak nem vágom de majd mondom a kereskedőnél hogy nézzen már utána.A memória gondolom hogy jó mert két napja tetettem be és akkor lett ellenőrizve hogy fel ismeri a gép. Emiatt merem írni hogy talán jó lehet
Köszönöm a segítséged meg aki még próbált segíteni

Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- MacBook AIR 13,6 M4 CHIP! 8 ciklus!! 16GB/256GB SSD. Magyar! 2026 június 8-ig Apple garancia!
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 16/1TB RADEON PRO 5300M, US BILL, Üzletből, Garanciával
- Eladó Dell G5 Laptop
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Most beszéltem a kereskedővel és javasolta vigyembe megnézi és utána többet mond. Gondolom ha komolyabb hardver csere is lenne akkor is ingyen kéne csinálni neki.Annyira fontos dolog nincs rajta mert mindet tudom újra pótolni de azért köszi a segítséget
Pyttawrx