Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Ma bevittem a gépet és elküldik a szervízbe
Utána majd ha megkapom többet tudok írni hogy mi volt a baj
Köszönöm mind azoknak akik hozzászólásukkal segítettek
)
majd jelentkezem amikor kész a gép. -
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Van még garancia a gépen mert 2 év az ASUS gépre ha jól tudom
Most beszéltem a kereskedővel és javasolta vigyembe megnézi és utána többet mond. Gondolom ha komolyabb hardver csere is lenne akkor is ingyen kéne csinálni neki.Annyira fontos dolog nincs rajta mert mindet tudom újra pótolni de azért köszi a segítséget
Mondjuk a HD- Sentinelt megint csak nem vágom de majd mondom a kereskedőnél hogy nézzen már utána.A memória gondolom hogy jó mert két napja tetettem be és akkor lett ellenőrizve hogy fel ismeri a gép. Emiatt merem írni hogy talán jó lehet
Köszönöm a segítséged meg aki még próbált segíteni

-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Lehet hogy igazad van annyira nem értek hozzá
Akkor azt kérdezném hogy a VGA chip hibát hogy lehet megszüntetni(vagy orvosolni)? De mikor kimerevedik a kép utána várunk vel kb 5percet és utána megint jó minden. A szoftver szerint 53-56fok között kimerevedik a kép. Lehet hogy csak szakszervíz tudja majd megoldani a problémát? Köszi előre is a válaszokat 
-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Asus K52JR a gép
A gép egy idő után fel melegszik és akkor lefagy
a ventije megy már szerencsére mert megnézték és sikerült beüzemelni
Eléri a 50fok körüli értéket( szoftveres mérés) és elkezd lefagyni a képernyője
Valami ötlet ? Előre is köszi a segítséget

-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Van egy Asus K52Jr tipusú laptop. A ventilátora megállt és nem működik . Amikor bekapcsolom fordul 5-10 talán és megáll. Mit tudok tenni esetleg vagy komplett hűtő csere? Valami boltott ha tudtok ahol olcsón lehet hozzájutni persze csak új érdekelne. Köszi előre is a segítséget és a hozzászólásokat

Új hozzászólás Aktív témák
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Utána majd ha megkapom többet tudok írni hogy mi volt a baj

Pyttawrx