- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Rap, Hip-hop 90'
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Vettem ma egy notebookot, volt rajta valami linux, grafikus felület nélkül. Fel akartam telepíteni a win7et rá, a telepítőben töröltem a régi (gondolom linuxos) partíciókat, csináltam újakat. A windows fájlokat felmásolja de a második résznél, ami a win-fájlok kibontása 0%-on megáll és nem megy tovább 20 perc alatt se. Nézek magam elé.... f@sza....Elővettem két régebbi win-xp cd-t. Mindkettőt elkezdi telepíteni, majd azelőtt a lépés előtt, ahol lehet partíciót formázni mind a kettő kilép kék képernyővel. Ezt írja: Távolítsa el az újonnan telepített merevlemezeket és merevlemez-vezérlőket, ellenőrízzem h megfelelően vannak e konfigurálva a merevlemezek. TKO ... Nincs is a laptopon semmi, fél órája partícionáltam újra akkor mi a f@szomat ellenőrízzek rajta?
CD kivesz, gép indít vinyóról és meglepődtem. Bejön valami, nem tudom mi lehet. GNU GRUB version 0.97 ez van írva a legfelső sorba. Aztán egy grub> és kapok egy villogó kurzort.
Szerintem a win7 telepítő nem formázta jól le a vinyót és fentmaradt valami a linuxos cuccból ami összeakad a win telepítőkkel. Szerintetek? Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- IR fotózás/Infra fotózás
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- Formula-1
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 5 135H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest