Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Vettem ma egy notebookot, volt rajta valami linux, grafikus felület nélkül. Fel akartam telepíteni a win7et rá, a telepítőben töröltem a régi (gondolom linuxos) partíciókat, csináltam újakat. A windows fájlokat felmásolja de a második résznél, ami a win-fájlok kibontása 0%-on megáll és nem megy tovább 20 perc alatt se. Nézek magam elé.... f@sza....Elővettem két régebbi win-xp cd-t. Mindkettőt elkezdi telepíteni, majd azelőtt a lépés előtt, ahol lehet partíciót formázni mind a kettő kilép kék képernyővel. Ezt írja: Távolítsa el az újonnan telepített merevlemezeket és merevlemez-vezérlőket, ellenőrízzem h megfelelően vannak e konfigurálva a merevlemezek. TKO ... Nincs is a laptopon semmi, fél órája partícionáltam újra akkor mi a f@szomat ellenőrízzek rajta?
CD kivesz, gép indít vinyóról és meglepődtem. Bejön valami, nem tudom mi lehet. GNU GRUB version 0.97 ez van írva a legfelső sorba. Aztán egy grub> és kapok egy villogó kurzort.
Szerintem a win7 telepítő nem formázta jól le a vinyót és fentmaradt valami a linuxos cuccból ami összeakad a win telepítőkkel. Szerintetek? Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD
- HP ProBook 430 G7 Pentium Gold 6405U laptop (kijelző hibás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx