Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobbiletolto
tag
Sziasztok!
Egy HP ProBook 4720s -géppel lenne problémám. Alapból 4részre van osztva a winchestere. 20GB rendszer partíció amin linux volt (win7 64bitest telepítettem utólag, de nem ide), 7,5 és 2,9 GBos partíciók amiken nincs szabad terület (fogalmam nincs mit tartalmaznak ezek de nem akartam bántani őket) illetve van a maradék.
Amire nekem szükségem volna egy 100Gbos rendszer partíció és egy másik a maradékból az adatoknak.
A problémám: A 20Bos partíciót ami alapból megvolt nem tudom sem törölni, sem hozzáadni a nagyobb részhez de még csak fel sem ismerik a fájlekezeő programok, így használni sem tudom. Azt írja rá hogy unallocated. Próbáltam a Win7 telepítője segítségével és Partiton magic programmal is.
Ha a nagy részt kettéválasztom, 100Gb és maradékra akkor pedig ott a 100GB használható, felment rá a rendszer, de a maradék szintén unallocated lett. Eleve nem látja az intéző sem.
Az unallocated partíciókkal pedig nem tudom mit kell kezdeni. Nem tudom, hogy formázhatnám őket, hogy elérhetőek legyenek. Se a win7 telepítő sem a partition magic nem tudja megcsinálni, nem elérhetőek azok a lehetőségek. Ellenben a kettéosztott nagy partíció területét vissza tudom adni a 100GBoshoz nagy egésznek. Csak h. nekem nem így kéne...Ez az első alakalom, hogy notebookra telepítek valamit és az első alkalom, hogy win7el foglalkozom, így valószínűleg amatőr dolgokra nem jövök rá. Mivel nem az enyém a gép, így nem tudok vele végtelen ideig foglalkozni, ezért kérnék gyors segítséget ha lehet.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mikrotik routerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szemüveges topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest