Új hozzászólás Aktív témák

• attila206

tag

Sziasztok!

Lenne egy igen komoly probléma a gépemmel, le is írom, hogy mik a tünetek :)

Először is egy kék-halállal indult az egész, majd úgy indult újra automatikusan a gépem, hogy már a windows bootolás után tök sötét volt a képernyő. Kikapcsolás után próbáltam volna bekapcsolni a gépet, de egyszerűen nem indult el, tök sötét volt a kijelző, csak a ventilátort és a vinyót hallottam pörögni, de az egész sehova se ment. Ez után kb 10 reménytelen bekapcsolási indítás volt hiába. Egy fél nappal később bekapcsoltam a gépet, simán ment. Aztán megint nyomtam egy darabig (rtlen híreket néztem), majd egyszer csak megáll a videó: a Silverlight összeomlott, majd 10 mp-el később kékhalál, gép újraindul, tök sötétség. Szintén reménytelen bekapcsolgatások, majd 3-4 óra múlva ismét bekapcs, stb. Kb egy hete tapasztalom az itt leírtakat, de komolyabb igénybevételnek nincs kitéve a gép, nem játszottam rajta, asztalon tartottam (szellőzik is rendesen), tehát túlmelegedési gondjai se lehetnek, legalábbis szerintem.

A gépem:
    MSI EX623
    Alaplapi lapkakészlet: Intel Cantiga PM45
    Processzor: Mobile DualCore Intel Pentium T3400, 2166 MHz (13 x 167)
    Memória: 2*2GB Transcend TS256MSQ64V6U DDR2 667MHz
    Videokártya: NVIDIA GeForce 9500M GS (512 MB)
    Winchester: WDC WD2500BEVT-22ZCT0 ATA Device (232 GB, IDE)
    Oprendszer: Windows 7 (rendszeresen frissített)

Nagy sötétség utáni windows fogadóképernyő:

A notira garancia van még, tehát be tudom adni szervizbe azzal nincs gond, csak kíváncsi vagyok, hogy szerintetek mi miatt van mostanában ez? Elképzelhető, hogy a videókártya fő túl? Régebben amikor játszottam max 65 fokig ment fel, most ahogy néztem 48 fok körül van. Aki tud legyen olyan szíves segítsen megoldani ezt a gondot :-)

Új hozzászólás Aktív témák