Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
pappusz
csendes tag
Üdv! Van egy problémám, amit képtelen vagyok megoldani , így segítséget szeretnék kérni: 2 hónapja vettem egy Acer Aspire 5810TZ lapit előtelepített Win7-tel. Ez ugye egy 12 Gb-os külön partíción ül, és onnan hiba esetén eredeti beállításokkal rámásolható a vinyóra. Ennek később még jelentősége lesz. Szóval vásárlás után gépet bekapcsoltam, ment rendben mondjuk fél óráig, majd fagyás - de csontra. Újraindítás - kék képernyő. Tápellátás megszüntet - újraindítom, de felfutás közben a windows zászlónál leáll . Következő indításnál minden rendben, megy fél napig, majd majd a fentieket ismétli, esetleg kék képernyő nélkül, de olyan is volt hogy csak kék képernyő "történt" fagyás nélkül. Képtelen vagyok rájönni hogy mi a hiba. Nézegettem az eseménynaplót, semmi bejegyzés nincs. Frissítettem minden illesztőprogramot, semmi eredmény. (windows upate helyről , és gyártói oldalról attól függően melyik a frissebb.)Eleinte raktam fel a megszokott programjaimat firefox stb, gondoltam ezek okozhatnak valami hibát. Teljes újratelepítés következett.Aztán figyeltem arra hogy csak 64 bites progikat rakjak fel. Akkor sem változott semmi. Aztán újratelepítés. Már ekkor nem raktam fel semmit, csak a vásárláskori állapotában használtam kb 10 percet. Ekkor sem változott semmi. Megdöbbentő hogy gyári beállításoknál is használhatatlan a gép. A szervízt felhívtam párszor azt mondták hogy szoftverhiba, és erre nem vonatkozik a garancia de készséggel felveszik hibára, és ha igazolódik, hogy valóban szoftveres a hiba akkor nekem kell fizetni. Egyébként próbáltam "saját" win7-et is felrakni, egy másik verziót ( a gépen Home prémium van, én Ultimat-tel próbáltam), az eredmény ugyanaz. Most minden eredeti rajta, változtatás nélkül használom, de csak szenvedés az egész. Az a problémám a szervízzel hogy ha elküldöm és nekik éppen nem fog fagyni, merthogy vannak 1-2 órás időszakok hogy működik a gép, akkor fizethetem az egész mókát, és marad minden ahogyan volt.
Szeretnék tehát segítséget kérni, van-e valakinek ötlete mi lehet a hiba? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Nintendo Switch 2
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- HP Victus 16 Gamer Laptop - Intel 11400H, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB NVME
- Macbook Pro 13" 2019 i5/8/128 181 Ciklus 94% Akku + UAG tok
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia - Villám akció 12.15-ig!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx