Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Gunar
aktív tag
Ha a mozgatásra ütögetésre reagál, akkor az kontakt hiba jele, ami lehet egy forrasztáson lévő hajszál repedés is!
Sztem ha kicsit is jártas vagy az elektronikában akkor forraszd ujra, azaz csak át az összes HDD csatit érintő forrpontot és nézd át a panelt, hogy esetleg nem vmelyik vékony vezető csík adta meg magát, azt még nehezebb kiszúrni, de akár lehet szerencséd is!
Meg írod ha a tapi pad mellett megütöd, ott is nézd meg mi is az amit mozdíthat az ütésed esetlegesen, ez egy "jó kis türelem játék" lesz, de ha szerencséd van akkor csak ennyi és rátalálsz a bubire!
Sztem a szervíz is kb ennyit tenne, esetleg ha türelmesebb szerelő kezébe kerül akkor ráméreget és ha ugy sem leli meg a hibát, lap cserét javasol, hiszen nem az ő zsebe bánja!(csak ugy mellékesen, nekem 2 éve hazafelé Kalocsáról Bp-re megállt az autom és közel 2 órai mindent szétszed-összerak játék végére kiszúrtuk hogy a főkábelkötegben vmelyik szál tréfálkozott velem, na azóta sincsen meg ez a szál és néha világít a kontroll lámpám, majd elalszik és megyek tovább, de hiába rángattam mozgattam, nem találjuk hol van!!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Eladó - Acer Predator Helios 300 (PH317-55-71VR) + 2026.05-ig garanciális.
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- VivoBook 15 X540UBR 15.6" FHD i3-8130U GeForce MX110 12GB 480GB magyar bill gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest