- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gviktor
újonc
Szervusztok. Problémák adódtak a laptopommal remélem jó helyre írok.
Probléma: Napok óta egyre nehezebben tud bebootolni a notebookom. A BIOS-ban eltünt a merevlemez és a dvd olvasó is.Így nem lát semmilyen bootolható eszközt. De van hogy mindent lát hírtelen és bebootol a Windows. Sajnos van amikor csak 1-2 óra szenvedés után. És egyre ritkább a sikeres boot.
.
Notebook típusa: Lenovo G500 (i7-3520m, 16 GB ddr3 rám,Samsung 500 GB SSD 750 EVO asszem)
kora: 2014 év elején lett véve újonnan.
állapot: kb 1 éve volt ùjrapasztázva, kitakarítva. Melegedést gondok nem voltak vele. A ventilátornál a külső műanyag borítás kezdi megadni magát, de nem vészes.
Amit próbáltam: Másik háttértárt berakni.Eredmény ugyanaz. Másik Lenovo adapterrel. Nem változtatott semmin. Windows memory diagnostic (amikor épp sikerült bebootolni). DVD olvasóba lemezt berakni. Hang alapján működik de lemezt nem ismer fel a Windowsban (ezt is akkor, amikor sikerült belépni). USB boot nem működik, de amikor új volt akkor se lehetett, àllítólag típushiba.
Amit még nem próbáltam: Lenovo System recovery. A végére akarom hagyni. Btw: Mindent kimentették már.Kérdéseim:Mi lehet a hiba? Mit tudok még tenni? Mit érdemes még megpróbálni?
(Elnézést a gépelési hibákért telóról voltam)
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv, Viktor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Metal topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest