Új hozzászólás Aktív témák

• gviktor

újonc

Szervusztok. Problémák adódtak a laptopommal remélem jó helyre írok.
    Probléma: Napok óta egyre nehezebben tud bebootolni a notebookom. A BIOS-ban eltünt a merevlemez és a dvd olvasó is.Így nem lát semmilyen bootolható eszközt. De van hogy mindent lát hírtelen és bebootol a Windows. Sajnos van amikor csak 1-2 óra szenvedés után. És egyre ritkább a sikeres boot.
    .
    Notebook típusa: Lenovo G500 (i7-3520m, 16 GB ddr3 rám,Samsung 500 GB SSD 750 EVO asszem)
    kora: 2014 év elején lett véve újonnan.
    állapot: kb 1 éve volt ùjrapasztázva, kitakarítva. Melegedést gondok nem voltak vele. A ventilátornál a külső műanyag borítás kezdi megadni magát, de nem vészes.
    Amit próbáltam: Másik háttértárt berakni.Eredmény ugyanaz. Másik Lenovo adapterrel. Nem változtatott semmin. Windows memory diagnostic (amikor épp sikerült bebootolni). DVD olvasóba lemezt berakni. Hang alapján működik de lemezt nem ismer fel a Windowsban (ezt is akkor, amikor sikerült belépni). USB boot nem működik, de amikor új volt akkor se lehetett, àllítólag típushiba.
    Amit még nem próbáltam: Lenovo System recovery. A végére akarom hagyni. Btw: Mindent kimentették már.

Kérdéseim:Mi lehet a hiba? Mit tudok még tenni? Mit érdemes még megpróbálni?
    (Elnézést a gépelési hibákért telóról voltam)
    Válaszokat előre is köszönöm.
    Üdv, Viktor.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés