Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
általános felhasználásra lesz, egy ismerősömé lesz,csak nem tudom pontosan, hogy nála az általános felhasználás mit takar pontosan... de én úgy vagyok vele, ha már van, tudja kezelni,sose tudni mit hoz a jövő
Meg van nálam egy acer aspire 5920 is,hellyel közzel működik az is. Annak csak az a baja, hogy első bekapcsolás után ki-be kapcsolgat párszor, majd elindul rendesen,akkor megy is, nem fagy le,nem kapcsol ki, viszont ha újraindítom vagy lemegy készenlétbe ugyan az a hiba,ki/be kapcsolgat párszor... ez is ugyan azé az ismerősé. Idehozta, hogy csináljak a 2ből egyet, csak hát nem lehet,mert nem kompatibils,csak a HDD
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 2 Év garancia!! Asus RTX 4060 32Gb RAM, i7- 13650, 8GB GDDR6 Gaming notebook
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 5 135H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest