- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lamajoe
tag
Sziasztok!
Lassú az internetem, röviden ennyi a gond..
UPC 120 Mbit internet lett nem rég bekötve
Lent van, Motorola modem, TP Link router
Namármost én a laptopommal fent vagyok, és ha sebességet mérek, legtöbbször csak ilyet produkál, vagy rosszabat...
http://www.speedtest.net/result/694751082.png
30 Mbit download a garantált
10 Mbit upload a maximális
Nem értem, hogy ha tegyük fel, hogy a UPC egy kalap sz*r, és csak a garantáltat nyújtja a nap 24 órájából 23ban, akkor is, miért van az, hogy nekem még a garantáltnál is kulább?Nemhiszem, hogy a leárnyékolás lenne, mert az upload ehhez képest maximális...
Több óra googlet szántam már rá, mindent kipróbáltam, de nem találtam megoldást...
Víruskeresést futtattam többször, konfiguráló programok, system mechanic, internet speed accelerator, tűzfal babrálás, router modem restart, stb...
Mértem most mégegyet, ilyen lett:
http://www.speedtest.net/result/694760987.png
komolyan mondom mindjárt sírvafakadok ..
A UPC saját sebességmérője még siralmasabb, 10 mbit körül stagnálTV nem megy, csak én csatlakozom a netre (tudtommal
)
Örülnék egy megaszuperjó tippnek
Egyébként Win7em van, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy Ubuntun 10x ilyen gyors lenne... majd kipróbálom
Új hozzászólás Aktív témák
- A Tremere klánra fókuszál a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 új előzetese
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tippmix
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Vallás
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest