Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák

Hozzászólások

(#15643) -Sawyer-


-Sawyer-
tag

Sziasztok!

Adott az alábbi laptop:

ASUS X54H
Vásárlás: 2012.08.11.
Videokártya: AMD Radeon HD 7470M 1GB

A laptop képernyője autocad, használata közben egy pillanatra teljesen szürke lett, majd elsötétedett és azóta semmilyen jelet nem ad, teljesen sötét, ha rávilágítok lámpával akkor sem látszódik semmilyen halvány fény sem. A kontroll ledek működnek, a vinchester dolgozik, minden működik csak képet nem ad. Így HDMI kábellel összekötöttem a TV-vel a gépet, így a TV-n volt kép, a gép bekapcsolásakor mindig hibát írt ki: VIDEO_TDR_FAILURE atikmpag.sys
Újratelepítettem a windows-t de továbbra sem adott semmikor sem életjelet a kijelző, letöröltem az AMD drivert DDU-val, így a "VIDEO_TDR_FAILURE atikmpag.sys" hiba nem jelentkezett induláskor. A videokártya illesztőprogramjával korábban is voltak problémák, új verzió telepítése után többször volt fekete képernyő, de ott csak akkor lett sötét a kép miután a windows betöltött, és ha rávilágítottam lámpával, akkor halvány fény látszódott.
De most egyáltalán nem ad életjelet a kijelző, szerintem valami a videokártyával lehet, mert ez a fekete képernyő és a "VIDEO_TDR_FAILURE atikmpag.sys" hiba egyszerre jelentkezett, az utóbbi meg megszűnt ha töröltem a videokártya drivert.




Szerintetek mi lehet a baj?

A válaszokat előre is köszönöm!

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.