- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
Sziasztok!
Van a családban egy Acer Aspire ES1-531 laptop.
A hiba következő: egyetlen usb bement se működik rajta. minden drivert újratelepítettem, letöltöttem, kipróbáltam az Acer honlapjáról. Nem segített. Minden más tökéletesen működik. Egy kalóz win 7 x64 ultimate van rajta, nincs aktiválva. Egy activátorral már besz0pt@m rá egy jó kis vírust is, nem akarok ezzel vesződni.(de az usb természetesen már a vírus előtt se ment) Próbáltam rátenni win 10et, de ugyebár serialt kért, felismerte, hogy a gép nincs aktiválva, a telepítési folyamat így megszakadt.
Pl Win 7 teljes újratelepítés, minden adat törlésével megoldaná a problémát szerintetek? Ezzel csak az a baj, hogy az adatmentés csak dvd-el lehetséges innentől kezdve, ill. a win telepítés szintén... 2017 van basszus, ne márvan rajta vagy 150 GB fontos doku, fotók, videók stb. Bele se merek gondolni ezt mennyi idő lesz kiírni,ill. hány db dvd...
Szerintetek van más megoldás mint win újratelpítés? mert ha működne legalább egy usb akkor, gyorsan lehúznám az anyagot usb 3-as külső vinyóra aztán törölném az egész gépet píbe és mehet rá egy win 10.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G9 - Ryzen 5 PRO 5675U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G7 - i7 I 16GB I 512SSD I Q520 4GB I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest