Új hozzászólás Aktív témák

• ULPIUS

őstag

Sziasztok!
    Van a családban egy Acer Aspire ES1-531 laptop.
    A hiba következő: egyetlen usb bement se működik rajta. minden drivert újratelepítettem, letöltöttem, kipróbáltam az Acer honlapjáról. Nem segített. Minden más tökéletesen működik. Egy kalóz win 7 x64 ultimate van rajta, nincs aktiválva. Egy activátorral már besz0pt@m rá egy jó kis vírust is, nem akarok ezzel vesződni.(de az usb természetesen már a vírus előtt se ment) Próbáltam rátenni win 10et, de ugyebár serialt kért, felismerte, hogy a gép nincs aktiválva, a telepítési folyamat így megszakadt.
    Pl Win 7 teljes újratelepítés, minden adat törlésével megoldaná a problémát szerintetek? Ezzel csak az a baj, hogy az adatmentés csak dvd-el lehetséges innentől kezdve, ill. a win telepítés szintén... 2017 van basszus, ne már :( van rajta vagy 150 GB fontos doku, fotók, videók stb. Bele se merek gondolni ezt mennyi idő lesz kiírni,ill. hány db dvd... :(
    Szerintetek van más megoldás mint win újratelpítés? mert ha működne legalább egy usb akkor, gyorsan lehúznám az anyagot usb 3-as külső vinyóra aztán törölném az egész gépet píbe és mehet rá egy win 10.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés