- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DraXoN: Utolsó 2011-3 rendszerem
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Egy HP6730b laptopba szereltem SSD-t, a régi HDD keretben a CD-rom helyére került.
Szépen felment a windows az új notira és miután meggyőződtem arról hogy tuti hogy minden jól működik, töröltem a régi vinyó három partíciójából kettőt, csak azt hagytam meg amin a cuccaim voltak/vannak, majd particionáló programmal hozzáallokáltam a "felszabadult" mennyiséget és "E'-re neveztem a második vinyót.
Még ezt követően is sikerült az újraindítás, majd rájöttem, hogy a virtuális DVD miatt nem tudtam "D"-nek nevezni, így a virtuális meghajtót leválasztottam és D-nek neveztem el a második vinyót.
Kizártnak tartom, hogy ez okozná a hibát, de a lényeg, hogy az azt követő újraindítás óta baj van. Nem kicsi.A gép nem bootol be. Sőt, a boot menübe sem tudok belépni, kizárólag akkor, ha a második vinyót kiveszem. Amint visszateszem, azonnal vége. Próbálkoztam boot factory resettel, aksi kivétellel+15 mp várakozás és vissza, de semmi. Próbáltam ide-oda állítani az IDE-AHCI-t de akkor meg az SSD nem töltötte be a windowst.
Egy időre egymás után ötször felvillan egyidejűleg a caps lock és a num lock jelzés, amiről annyit tudtam meg, hogy "Mainboard General system board failure"
De hogy ezzel mit tudok tenni, azt már nemVan esetleg valakinek ötlete, tapasztalata ilyen téren?
Mondanom is felesleges, pótolhatatlan adatok vannak a vinyón (aminek 99%-a meg van máshol, de akkor is...Előre is köszönöm a segítséget!
Péter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen 3 5300U/8GB/256 GB SSD/14"/Gari
- Spectre x360 16 2-in-1 16" 3K IPS érintő i7-1360P Arc A370M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP EliteBook 865 G9 Ryzen 5 6600U / 16GB DDR5 RAM / 256GB SSD / FHD+ Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest