- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Peterhappy #17673 üzenetére
Örülök, hogy megoldódott.
-
Tim82
félisten
válasz
Peterhappy #17669 üzenetére
Azt nem tudom, hogy mi lehet a konkrét probléma oka és megoldása, de ha adatmentésre kell, hogy kerüljön a sor, itt találod hozzá a Hardware Maintenance Manualt: [link] (pdf, kattintásra megnyitja/letölti a böngésződ)
Maga a vinyó kiszerelése a doksi saját oldalszámozása szerint a 45. oldalon található, lényegében az optikai meghajtót, az alsó burkolatot, valamint az akkut kell előtte kiszerelni (szerintem ez utóbbit inkább elővigyázatosságból).
Nemrég szereltem más IdeaPad modellt takarítás miatt, az alsó burkolat esetében mindenképpen javaslom, hogy a leszedéshez, feszegetéshez vagy ilyen mobilszerelő készletekhez adott műanyag "pengetőt", vagy valamilyen plasztikkártyát (mint például lejárt bankkártya) használj.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Peterhappy #15383 üzenetére
Nézőpont kérdése. Attól függ, hogy ejtjük...
De ezt Universal Extensible Firmware Interface-nek.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Peterhappy #15381 üzenetére
Helyesen: UEFI
-
tserrof77
őstag
válasz
Peterhappy #15379 üzenetére
Azzal pedig repülnie kellene... esetleg bios-t nézd meg, nem IDE módban van-e a hdd kezelés...
-
tserrof77
őstag
válasz
Peterhappy #15376 üzenetére
Milyen proci van benne? Mert szerintem az a gyenge láncszem...
-
dugo_
veterán
válasz
Peterhappy #15367 üzenetére
Én se ezzel szoktam, csak neked adott a win telepítő kéznél.
Ha a telepítőben nyitsz egy cmd ablakot, akkor:
cd boot
bootrec /FixMbr
bootrec /FixBoot
bootrec /RebuildBhttps://www.sevenforums.com/tutorials/104341-bootmgr-missing-fix.html
Vagy live linux alól terminálba (ha van gép, amin elkészíted a pendriveot):
sudo apt-get install -y lilo
sudo lilo -M /dev/sda mbrhttp://blog.thameera.com/restoring-the-windows-mbr-using-a-ubuntu-live-cd-or-usb/
Ezek legacy telepítéshez jók, amit a régi gép miatt megelőlegeztem, ha uefi-ben telepítettél, akkor más a metódus. Bocs a nem kattintható linkekért.
-
dugo_
veterán
válasz
Peterhappy #15365 üzenetére
Valószínűleg csak sikerült összekutyulnod a bootmanagert, ami a régi vinyón volt ezért az új telepítés is oda írta be magát.
Merevlemezt vedd ki, telepítővel javítsd ki a rendszert, utána mennie kéne.
https://support.microsoft.com/en-us/help/2622803/windows-error-message-bootmgr-is-missing-press-ctrl-alt-del-to-restart -
ati012
őstag
válasz
Peterhappy #10105 üzenetére
Ha nem értesz hozzá ne szereld ki. Nem olyan egyszerű, kell hozzá némi rutin.
Viszont ha a komplett felső részt szeded le akkor azt nagyon nehéz elceszni.
Felpattintod a billentyűzet feletti műanyagot, lesz ott a zsanérnál 2-3 db csavar. -
ati012
őstag
válasz
Peterhappy #10103 üzenetére
Egy CMOS reset lehet helyre hozná, de valszeg kuka.
2 x 256 RAM-nak nincs ára.
A kijelzőnek, billentyűzetnek, töltőnek, vinyónak van.
Utóbbi kettőt azonnal elviszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged