- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dSERiES
senior tag
Sziasztok,
SVE1512H4e-be tettem i3-3110m helyett egy i5-3340m-et. IGP-s, tehát nincs dedikált videokártya. Nem volt vinyóm, de bejött minden, recovery (Vaio assist), BIOS, illetve sima bekapcskor hogy Operatin System Not Found.
Megjött a vinyó viszont most meg nem ad képet valamiért...se az Assist gombbal, se sehogy. Az alaplapot kipróbáltam, másik Vaio kijelzővel, ott sem ad képet, illetve egy másik alaplap ennek a rossznak a házában megy szépen, kép van stb.
Tehát maga a kijelző és a kábele jó. A vinyó is jó másik gépben, bár nem hiszem hogy ez miatt ne lett volna kép.Próbáltam HDMI-n rádugni FullHD TV-t ott is azt irta hogy nincs jel.. bát lehet hogy ez a 1080p miatt van (az eredeti felbontása 1366*768) mi lehet még a gond ha eddig volt kép? Az alaplap kijelző-csatlakozója is elszállhat? Vagy valahogy nem jól van benne a proci?
A kijelző még fel se villan, olyan mintha egyszerűen nem kapna áramot.
Alaplapom kuka?
Köszi előre is ha valakinek van valami ötlete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest