Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• riolobo

tag

Üdv!
    Van egy HP 620 laptopom és kb két és fél éve vettem bele egy 128-as Transcend SSD340-et, a HDD helyére szereltem be és windows 7-et, később 10-et telepítettem rá. A közelmúltig minden tök jól működött, a gép relatíve fürge volt. Egy nap aztán azzal szembesültem, hogy bekapcsoláskor a jó öreg "Non-System disk or Disk error" felirat fogad. Ezután újratelepítettem a windowst, ekkor is úgy tűnt, hogy minden rendben van, sokszor újra is indítottam. Másnap aztán ismét a fenti hibaüzenetbe ütköztem. Visszatettem az eredeti HDD-t, feltelepítettem, hetek óta semmi gond vele. Tegnap sikerült beszereznem egy keretet, hogy a DVD-író helyére is bepakoljam az SSD-t. Windows délután remekül felment, egyéb cuccok is, sok újraindítás, este némi múltmédia, szóval minden király. Ma délutáni bekapcsoláskor már megint a szokott hibaüzenet.Előtte még a képen látható dolgok olvashatók.
    Jelenleg az eredeti HDD-n van a windows, az SSD szimpla meghajtóként látható, írható, olvasható, HD sentinel is rendben találta.
    Valami ötlet, hogy mi lehet a probléma?

Új hozzászólás Aktív témák