Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sirkope

tag

Sziasztok,

Van egy HP Compaq Presario CQ62 AMD procis notebookom dedikált AMD videókártyával, az aktuális hibajelenség: fut a kép az LCD-n.
    Ha HDMI porton rákötöm TV-re ott jó. Ha a kijelzőt a teljes kihajtástól al alvó üzemmódba váltásig csukom le, nincs változás a kijelzőn.
    Korábban volt egy olyan hibája, hogy random időközönként kifagyott, a képernyő teljesen elsötétedett, és csak a táp és akku ki/be segített rajta, Volt hogy egy nap többször előadta ezt, volt, hogy 1-2 napig jó volt.
    Próbáltam windows 10-re frissíteni, hátha szoftveres a hiba, de 4 alkalommal sem sikerült, mindíg belefagyott és visszarakta a windows 7-et.
    Kb három éve már cseréltek északi hidat, akkor úgy adta meg magát, hogy külső monitoron sem volt kép.

Amióta fut a kép a kijelzőn, HDMI portról stabil, 2-3 napja nem jön elő a kifagyás/fekete kijelző.
    Okozhatta a romló kijelző(csatlakozás?) a kifagyásos hibát, vagy most már két hibája van a gépnek?

Anno 110e volt a gép, 35e már rá lett költve, új kijelzőt ~25-30e körül láttam, nem tudom érdemes-e javíttatni?

Új hozzászólás Aktív témák