Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Sziasztok,
A családban van egy Toshiba Satellite A300 laptop ami hozzám került olyan hibajelenséggel, hogy nem akar indulni. Nézegette, próbálgattam és tényleg. Hálózatról annyit csinál, hogy felvillannak a ledek, elindul a hűtő, magas cicergő hangot ad egy pillanatig, utána azonnal leáll. Az érdekes, hogy ezt folyamatosan csinálja, tehát leáll, két másodperc múlva indulna, ODD szokásos hangja, magas frekvenciájú cicergés majd leáll és ezt ismétli folyamatosan míg ki nem húzom a töltőt.
Akkuról néha rá lehet venni, hogy elinduljon, ilyenkor el is kezdi a bootot szépen, viszont a Windows 7 betöltődése előtt lelövi magát a gép minden esetben. BIOS-ba be tudok lépni, ott nincs is baj, a Windows 7 memóriatesztjét is lefuttattam, ott se volt gond és a gép se állt le egyik esetben sem.
Szétszedtem a gépet hogy kiderítsem honnan jön ez a fura abnormális cicergő hang és a következő helyen azonosítottam: [link] Úgy hallom, hogy a bekarikázott 4 kis valami irányából jön a hang és ezek szerintem túlságosan forróak is. Valamint ha megnyomom körülöttük picit az alaplapot akkor le is lövi magát a gép rögtön. Persze az is lehet, hogy pont az alaplap másik oldalán van a bibi, addig nem akartam bontani a gépet, de egyelőre szeretném megkérdezni a hozzáértőket, hogy van-e bári értelme foglalkozni ezzel? Megéri javítani? Lehet egyáltalán? Mi az a 4 kis bizbasz ott és miért felelősek?
Annyit még hozzátennék, hogy a cicergő hang elhalkul abban az esetben amikor a gép normálisan elindul. Amikor viszont csak próbálkozik és ismétlődően erőlködik az indulással akkor mindig hallani amíg le nem lövi magát. Plusz olyat is csinál, hogy elindul, cicereg, nem ad képet, pörög, megy 10-20 másodpercig, majd lelövi magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 16 A2485 EMC 3651 27% 16" Liquid Retina XDR IPS M1 Pro 16GB 1TB magyar vbill gar
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
- Gigabyte G5 KD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Thinkpad P1 Gen1 15.6" FHD IPS i7-8850H P2000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7540 15.6" FHD IPS i7-9850H T1000 32GB 512GB NVMe gar
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest