- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Petiii
csendes tag
Sziasztok!
Nővérem Toshiba L300-asa elég furcsán viselkedik az utóbbi időkben. Ha létfontosságú, specifikációt is írhatok, de ha nem fontos, nem pazarolnék rá sorokat.
A hiba: teljesen random újraindul, vagy kék halál, vagy lefagy, vagy eltűnik a megjelenített kép és helyette szürkés zöldes négyzetek jelennek meg a képernyőn, amik enyhén vibrálnak(ez lefagyással jár együtt). Ezek közül valamelyik...
Van amikor kibír fél órát, van amikor órákat, de van amikor 10 perc alatt többször is csinálja. Olyan is előfordul elég gyakran, hogy bootolni sem hajlandó elsőre, csak 4-5. alkalomra. Ami a legérdekesebb, hogy csökkentett módban működik normálisan, egyik hiba sem fordul elő.
Ramokat terheltem, rendesen működnek. Merevlemez tökéletes állapotú. Videokártya driverre tippeltem még, (jelen esetben chipsetbe integrált intelről beszélhetünk) úgyhogy letöröltem, ami fel volt telepítve, de a hiba ugyanúgy előjön. Kapott egy új Vistat (az előtelepítettet), azzal is csinálja. Nincs több ötletem...
Ti mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gamer Laptop: Ryzen 5 4600H / GTX 1650 Ti / 16GB RAM / 144Hz
- Lenovo Yoga Slim 7 15ILL9 83HM0043HV laptop, új, csak kipróbált, 3 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkalll
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest