- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
F_Petiii #12404 üzenetére
Szívesen! Jó lenne azért leellenőrizni, mert könnyen lehet a processzor tápáramköre is hibás, és akkor feleslegesen vettél egy amúgy nem túl olcsó heatsink-et. kreten67 kolléga nincs messze tőled (Miskolc), én a helyedben megkeresném. Biztos vagyok benne, hogy úgy jobban jársz.
-
kreten67
senior tag
-
Dell XPS
veterán
válasz
F_Petiii #12395 üzenetére
Azt gondolom, hogy nem, bár a fehér paszta nem a kedvecem. Throttling jelenség folyamatosága arra utal, hogy a heatsink vagy alaplap hiba áll a háttérben. Nehez lesz ezt távolról megállapítani, be kell vizsgálni a notit hozzá.
Találkoztam olyan esettel amikor egy proci csere hozta a megoldást, vagy BIOS frissítés például, de a fent leírtak alaján át kell nézni (!).
-
kreten67
senior tag
válasz
F_Petiii #11625 üzenetére
Csökkentet módban sem gyógyul meg, ez csak átmeneti állapot a végső stádium előtt.
A javítás ára a minőség függvénye 7 ezer - akár 30-ig terjed.
7 ezer a tákolás 30 a lehúzás,valahol a kettő között a realitás,bár én is alkalmazom néha a tákolásos verziót amikor úgy ítélem hogy nem éri meg a régi gép a nagyobb ráfordítást és utolsó esélyként kap egy refflow javítást (nem hőpuskával !!!) Pl: a szomszédom gépe ami chip levétele nélkül kicsit több mint 1 éve megy tovább,de nem ez az általános(kész csoda).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest