- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
Üdvözletem!
Van egy toshiba tecra a9-em, ami furcsán viselkedik az odd-vel: kicseréltem, de nem látja még a bios sem. Restart, a meghajtó is reset-el, tehát érintkezik, de mégsem látja a bios. Régit visszatettem, azt se látja. Akku le, töltő ki, majd mindent vissza, de nem látszik. 3db optikával kipróbáltam már, egyket se látja. Végül, egyszercsak megjelent amit legutóbb benne hagytam, bios és windows is látja, fűt, zenél, világít. Most betettem egy újat és azóta megint nem látszik. PATA-s, ha számít. Valakinek valami ötlet? Csatlakozó aljzat nem kontakthibás. már átforrasztgattam, az egész panel és csati tökéletes állapotú, sehol semmi gyanús forrasztás. Valami ötlet?
Jah amikor működik, mozgatásra nem reagál. Van valami trükk ennél? A bios-ba is sok perc guglizás után sikerült belépni, nagyon nem egy szokásos állatfaj ez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Dell G3 3590 notebook (9300h,1660 Ti,16GB)
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest