- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandee26
csendes tag
válasz
Frosttide #10974 üzenetére
Sziasztok, hasonló a problémám !
Egy idő óta nem jön hang a laptop hangszórókból, nekem is lenovo g580, win7-tel.
Gyárilag rajta volt egy ilyen dolby advanced audio v2 nevü progi vagy mi, és egyik nap egyszercsak nem jött a hang és kiirta hogy nem sikerült inditani a dolby audio program illesztőprogramját. Illesztőprogramot sehol nem találtam az interneten pontosan ugyanezt a verziót, de egy dolby audio advanced nevüt találtam leszedtem telepitettem, de telepités végén kiirja ugyanazt a hibát, és azt irja, vagy illesztőprogram ujratelepitést vagy számitogép ujrainditást csináljak. Mondom ezek nem segitettek. Ezután leszedtem a dolby-t és anélkül probáltam mert hangkártya attol még van rajta gondoltam, és rajta volt egy ilyen conexant smart audio hd nevü progi is. Ezt is leszedtem róla, de akkor sincs hang, csak a fejhallgatón keresztül. De ha kihuzom nincs hang pedig ugy jelzi az ekvalizer vagy mi mintha szolna ( lent a tálcán a hangszóró ikonnál pattog a zene alatt egy csík, az utal elvileg rá hogyszól éppen a hang ). Most tehát nincs se dolby se smart audio, és a smart audiot azota leszedtem ujat a netről, de azt nem is tudom ujra feltelepiteni, azt irja ki hogy az illesztőprogram telepítése sikertelen: Ehhez az illesztőprogramhoz nem található eszköz. De az eszközkezelőben továbbra is minden rendben nem jelez hibát, tehát gondolom a hangkártya müködne. Gondolom akkor a jack csatlakozó lyukkal lesz a gond. De lenovo szervizbe bizttos nem adom nagyon rosszakat olvastam róluk. Bocs, ha nem jol irtam le , nem vagyok hozzáértő annyira. Ha tudna valaki segiteni megköszönném, további infókat természetesen megadok ha ez igy kevés.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Interactive Brokers társalgó
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged