Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moncsuh
csendes tag
Lehet már nem aktuális, vagy már nem figyeled, de nekem is hasonló konfig van a laposomban, nekem Acer Aspire. Attól a chipset family videókártyától ne várj sokat szerintem.. Nekem is ugyan úgy akad a minecraft, elég zavaróan, szinte minden játék laggol, a hőmérséklettel annyira nincs probléma, nekem sem volt már rég kipucolva, sőt talán még sosem, kifújatva volt eddig, eszméletlen porfelhő volt..
Valószínűleg nem csak amiatt laggolhatsz, eshet vissza az fps, mert túlmelegedik a gép, hanem mert az a videókártya a leggagyibb amit bele lehet tenni egy laposba.
Mikori masina? Az enyém már vagy 5 éves.. Semmi sem megy normálisan, ettől a videókártyától semmi sokat ne várj. Még mondjuk egy WoW is full minimumon, minden kikapcsolva, gameboosterrel is egy minimum 1 fps max: 18-20 (licsking kieggel)
Folyamatosan defragmentálom, futtatok programot, ami eltűntet minden fölösleget a gépemről, vírustalanítás, minden.
A legfőbb oka a rossz grafikának az a videókártya.
Amivel játszhatsz mondjuk régebbi Heroesok, Warcraftok és hasonló grafikai követelménnyel rendelkező játék.Jaa igen, még egy netes vidót se tudok végig nézni, az is beszaggat néha..

Új hozzászólás Aktív témák
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Milyen egeret válasszak?
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Anime filmek és sorozatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 GAMER LAPTOP 15.6" FHD IPS 144Hz -25% Ryzen 5-7535HS 16GB, 512GB RTX 2050 4GB
- ASUS VivoBook Max X541UVK i5-7200U 8GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce 920MX 2GB Windows 11
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -50% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Lenovo ThinkPad L480 i5-7300u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku /
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx