- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4M4
újonc
Sziasztok!
Van nekem egy Asus N53JN típusú notebookom, amely 2 éves múlt. Amióta megvan ugyan azokat a programokat telepítettem rá rendszerújrarakásnál (frissítésekkor persze frissítettem), egyébként Win7 64 bit SP1.
A drivereket a windows automatikusan telepítette, amelyiknél problémát írt az eszköztár, azt az asus supportjáról letöltöttem és telepítettem, jelenleg nincs problémásnak írt eszköz. (vírusirtó AVG internet security 2014)
Eddig semmi problémám nem volt a géppel, azonban úgy egy hónapja naponta min egyszer megfagy az egész gép, a hang olyankor beáll és csak a főkapcsoló nyomásával tudom ujraindítani. Szétszerelve vagy hozzányúlva eddig még nem volt.Ezek a fagyások egyre gyakrabban jelentkeznek és az a bosszantó, hogy nem csak játékok illetve nagyobb teljesítményű programok alatt fagy ki, hanem ha bekapcsolva hagyom 2-3 órára úgy hogy nem nyúlok hozzá, akkor is ki szokott fagyni.
A csatolt kép mutatja a hőmérsékleteket, összetételt és a winchester állapotát. Memtest-tet végeztem de az sem írt ki hibát.
Kérném tanácsaitokat, hogy hogy tudnám orvosolni ezt a problémát
http://pcforum.hu/tudastar/?kbid=109970&no=1&op=download
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- MacBook Pro Retina 2017 13" TouchBar Space Gray / 256GB / 16GB / i7
- MacSzerez.com - 2018 MacBook Pro 13" Retina / i5 2.3GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 256GB SSD / Garancia
- Dell Latitude 9440 2-in-1
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest