- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Lirion #41849 üzenetére
Kaptál egy kritikát és védekezésképpen támadsz, tipikus emberi vonás, mutatja, hogy te is épp olyan kommersz fiúcska vagy, mint az átlag.
Hát persze. Aludni is mindenki szokott. Olyan tipikus emberi reakció arra, ha ez ember fáradt.
Nézd, megmondom, engem mi tud dühíteni. A hülyeség, meg a hazugság. Az meg dől belőled. Ne ugorjunk már át azokon a dolgokon, hogy megmásítod a tényeket (pl. hogy szóltam-e már a csajhoz, vagy sem, szólítottam-e már le nekem tetsző nőt, avagy nem), és saját szájad íze szerint alakítod. Szóval akkor mi is a probléma? Min vergődünk épp?Mert ha azon, hogy még nekem tetsző nőt sem szólítok meg, akkor az megintcsak bukós a fentiek értelmében, nem egyszer volt ilyen. Arról meg nem tehetek, hogy jelen esetben számodra kifogásnak tűnik, hogy tanulni kell. Nyilván oka van, mert nem tanultál olyan elitebb helyeken, ahová még agy is kell, meg maximális koncentráció, pláne vizsgaidőszakban. És még az sem garancia semmire, lásd még villamosmérnöki.
A heves reakciókról ugye annyit, hogy nem én szoktam rendszerint oly hevesen beléd kötni, hanem te belém. Nyilván "segítőszándékkal", csak a stílust nem tudom hova tenni.
Már korábban is írtam, az általánosítások nagy mestere vagy. Szerintem azért, mert egyszerűbb próbálni mindenkire ráhúzni a vizes lepedőt, mint szembenézni azzal, hogy mivé lettél a profi személyiségfejlesztő tréninget követően. Érzed te, hogy szar van a palacsintában.Egyébként sincs szükségem segítségre, irányítom az életem. Annyi volt ugye a kérdésem most, hogy mi a legjobb módja, hogy legalább időlegesen kiűzzem a fejemből a leányzót. Erre te kapva kapsz az alkalmon, és nekiállsz meghazudtolni, hogy ahh, kifogás, és mekkora baj van velem, amit orvosolni kell, de én úgyis makacs vagyok, és el vagyok veszve, bezzeg te kinőtted. Te akarsz segíteni rajtam? Ne vicceljünk már. Előbb megírom a saját requiem-emet.
Aktív témák
Hirdetés
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest