Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Newton harmadik törvénye
Aktív témák
-
AMD Power
titán
Szerencsére nekem nem volt ilyenben részem. Meg én mondjuk nem is adok - adtam arra okot ,hogy féltékeny legyen rám a barátnőm.
egy fél évig utána mindent! elnyavajogtam! na onnantól megszünt rám a nő férfiként nézni.
Én is nagyon megnyíltam. Sőt ennyire még soha senkinek sem ! És nagyon belém lát.
[ Szerkesztve ]
-
cherilady
tag
Képzeld el h a mi kapcsolatunk oylan h igen is ezt is megtudjuk beszélni. Nem kérdezett rá h kivel volt a jobb, mert gondolom ne érdekli. De engem se érdekel h kivel volt jobb neki sexileg. A lényeg az h most jó egymással. És van oylan kapcsolat ahol a felek mindent megtudnak beszélni és elmesélni h mik történtek velük. Nem azt mondom h percről percre mindent tudni kell a másikról, mert kell magánszféra. Én se mesélem el mit beszélgettem a bnőmmel ő se meséli el h mit trécsel a kolégájával, ez így természetes.
Az meg h egy másik csajjal menne el mondjuk bulizni vagy akármi hát az szúrná a szemem, de ez fordítva is igaz, neki se tetszene ha egy másik pasival mennék el mondjuk az MT klubba. Mi ilyenek vagyunk, no!Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Call of Duty: Black Ops 6 - Alig másfél hét múlva indul az első szezon
- GTA VI
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1360P 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest