Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz fordfairlane #28341 üzenetére
Értem. Ez valóban fárasztó, meg olyan mérce, aminek soha nem lehet 100%-ban megfelelni. Ráadásul valóban baromira sablonos.
Leeza: most komolyan, itt nem arról van szó, hogyan verjük át a másikat. Hanem arról, hogy nem azért vagyunk jó fejek, hűségesek, őszinték, stb., mert a másik ezt megköveteli tőlünk. És igen, ahhoz, hogy ezt az ember valóban magától csinálja, lehet, hogy nem árt, hogy a másik nem veti alá a beszámoláskényszer nyomásának.
És igen, vannak dolgok, amiket az ember ne mondjon el. Legyenek titkai és legyen joga a titkaihoz.
Nem lehet mindig olyan fekete-fehéren beállítani ezt a témát, hogy 1.) az ember őszinte = minden apró részletet egyfolytában tálaljon ki magáról 2.) ha nem ezt teszi, akkor biztosan azért, mert egy szemét strici, aki úgyis más ellenkező (vagy épp azonos) neműek után kacsintgat, és erről sunyít, csakis erről lehet szó!
A kettő között annyi fokozat van. Én meg alapból nem vagyok egy kapcsolatban túl könnyen megnyíló valaki, hadd legyen már jogom ahhoz, hogy valamit ne mondjak el, vagy akkor mondjak el, ha kedvem van/alkalmasnak érzem rá az időt!
Ui.: én sem szoktam elvárni a másiktól, hogy kiadja nekem a titkait. Majd ha akarja és megbízik bennem annyira, akkor elmondja.
És nem azért, de sokkal jobban érzem magam egy ilyen kapcsolatban, mint egy olyanban, ahol elvárás a kényszeres őszinteség és mindenről kitálalás.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Aktív témák
- Debian GNU/Linux
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam Deck
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kupon kunyeráló
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1360P 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest